KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 key lazım key fazladan olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 beta teste daha katılabilen kimse yok anladığım kadarıyla ama sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 key gelse tam oynancak oyun ama key yok ortalıkda beta testin bitmesini beklicez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 güzel olcak güzel. ama tek korkum burayada AGALAR_TR 'ler dolmasa bari. şu tür muhabbetler yaşamak istemem yani "-aga param yok 5k versene pls aga nolur pls -bendede yok -sie (+(/!^)(!/&!!!/%/++&!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 O yüzden çok bahsetmeyin bu oyundan. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 onu diyecekler ancak beta oynar :D Xenocide said: güzel olcak güzel. ama tek korkum burayada AGALAR_TR 'ler dolmasa bari. şu tür muhabbetler yaşamak istemem yani "-aga param yok 5k versene pls aga nolur pls -bendede yok -sie (+(/!^)(!/&!!!/%/++&!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu arada oyun ilk closed beta dalgasını geçti. ikinci dalga başlıcakmış 500 tane yeni key dağıtacaklarmış: said: Already one week has passed by since the storming of our website and forum happened. Currently everything is calm and our cleaning crew was able to work until late in the evening last Monday, so that every planned invitation to the Closed Beta could be sent. We survived the first wave. More invitations were sent throughout the rest of the week. And while this went smooth and without any other disturbances, we actually used the time to prepare* ourselves for this day: The day of the second wave! 500 (!) further invitations will be sent starting today and will continue until late Monday offering more players the opportunity to participate in the Closed Beta! We choose players from all aspects: randomly, exceptional forum activity, guilds and so on. All you need to do is to be registered on our website and to have been logged in there. Everything else will arrive automatically by email! Good luck and don't give up if you're not in this wave: more waves will come! *Platemail, Towershields, Panic buttons, escape routes and rubber chickens... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 umarım gelir beta key. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahahah runes of magic forumundan alıntı: shinex said: cant find log in button to get on the game hi i cant find the login button and ive been picked for the beta plz help birsürü kişi beklerken bunu almışlar betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 başka forumlarda yazmayın bunu arkadaşlar frmtrde fln görürseniz direk kötüleyin oyunu :D yoksa bkz(kınayt) olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 valla benim ufak bi kuzen var kınaytçı, geçen bizdeydi beni RoM 'un sitesinde dolaşırken gördü merakla süzdü ne bu diye işallah heves etmez ederse tüm AGA'lar oyunda bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yokmu hala key alan yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bunlardan artık gelecek key who ile çakışıyo o yüzden denemeden kapatıyorum ben bu defteri :( insan az sağa sola bakar araştırır keyleri dağıtır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 up kimse yokmu hala betaya giren? tip tip herifleri almışlar deli oldum adam "kullanıcı adı ve şifremi nereye giricem oyunu açınca?" diyor bu adama beta key vermişler. kafa göz hadalahodlada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yok abi ya hala alamadım bizi dışladılar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 gg olduk biz. beta falan yok, oyun çıkınca deneriz anca. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi Phase 2'ya 300k kişimi ne davet etcez falan dediler yani girememek imkansız ama yok işte olmuyor sapıtacam oyunuda indirdim patchlerini falan herbişeyini hazırladım öyle bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 mmorpg.com beta key dagitiyor. 3900 tane vardi ben aldigimda .. 2 dakika once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bende aldim betakey sıkıntıdan indiremeye basliyim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 dl linki bulamadım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kaldı mı hala yapışmam lazım acilen. DL forumdaki biyerden unuttum şimdi sticky konulardan birinde olmalı bak oraya. edit: key'i aldım ama registerı tamamlamak için aşağıdaki linke tıklayın diyor, tıkladığımda runes of magic sayfası açılıyor ve "you have already registered for beta!" uyarısı çıkıyor. ya tamam register oldumda key vermediniz. nereye giricem şimdi ben bu keyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yeni account ile ol. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ohoo ölme eşeğim ölme:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 abi yapman gereken basit, http://www.runesofmagic.com/en/user,register.html yeni acc name, pass, e-mail giriyorsun. key hanesi de var. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar