IN SOVIET RUSSIA AGGRO TAKES YOU!!1111birbir
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
"noob" sorusu
.
http://www.wowwiki.com/Overhealing
neye gülüyosun hala adam kanıt bile sunmuş. overheal threat yaratmaz evet.
hayır adam iyi atarlandı bi anda ona güldüm.
ayrıca şöyle bir açıklama yapayım. 2 sene önce bwl yaparken çok rahat over heal dan agro alıyordum. Razorgore da dragon kitelayan hunterlara attığımız yüksek rank regrowth lardan az agro almadık.
yani al yeni bişi öğrendin hede höde muhabbeti sakın ama sakın yapmayın hele heal konusunda.
teşekkürler
ayrıca şöyle bir açıklama yapayım. 2 sene önce bwl yaparken çok rahat over heal dan agro alıyordum. Razorgore da dragon kitelayan hunterlara attığımız yüksek rank regrowth lardan az agro almadık.
yani al yeni bişi öğrendin hede höde muhabbeti sakın ama sakın yapmayın hele heal konusunda.
teşekkürler
heal,damage a oranla 5 kat az threat yapar.heal aggro yapmaz diye bişi yok.alıyosa dmg yapanın suçudur evet ama overhealdan gayet alınır aggro ki almışlığım bol.
tamam yahu sizi mi kırcaz, nasıl istiyosanız öyle olsun :) eminim oyun mekanikleri hakkında araştırma yapıp kanıt sunan insanlar yanılıyordur.
Biz bs spanlayarak dps yaptığını sanan çok imba rogueda gördük, over healdan agro aldığını sanan çok healerda gördük, sunder tuşuna en hızlı basanı en iyi tank sanan baya imba raid masterlarda gördük.
Normal yani bu oyun zaten Türkiye sınırları içinde matemetiksel formüllerle değil delikanlılık katsayısı ile oynanıyor. Siz alır diyorsanız alır. Belkide tüm dünya yanlış biliyordur olabilir ihtimal dahilinde. sonuçta bir zamanlarda tüm insanlar dünyayı düz sanıyormuş. Evet bugün ne öğrendik over heal agro alıyormuş, denemişler görmüşler.
Normal yani bu oyun zaten Türkiye sınırları içinde matemetiksel formüllerle değil delikanlılık katsayısı ile oynanıyor. Siz alır diyorsanız alır. Belkide tüm dünya yanlış biliyordur olabilir ihtimal dahilinde. sonuçta bir zamanlarda tüm insanlar dünyayı düz sanıyormuş. Evet bugün ne öğrendik over heal agro alıyormuş, denemişler görmüşler.
Normal yani bu oyun zaten Türkiye sınırları içinde matemetiksel formüllerle değil delikanlılık katsayısı ile oynanıyor.
Of
tüm benliğimle
vücudumla
ruhumla
varlığımla katıldım şuna.
adama şu daha iyi bak diyosun matematiksel olarak gösteriyosun
yok benim arkadaş yaptı böyle daha iyi diyo
skjfasdfaj
over heal agro yaratmaz. razorgore da hunter kovalayan dragonkinlerin sana donmesi bunun aksini kanitlayan bi arguman deil asla. ha sen tutup wowwiki yalan ben kralim diyosan orasini bilemem.
Yalnız arkadaş priest ise ve aggro reduct. talenti almadan 5 manlerde flash heal vs. spamlıyorsa (ki bu aggro nedir tam olarak bilmeyen muhtemelen yeni wowa başlayan birisi için çok normal birşey) hiç bir tank yetişemez onun yarattığı aggroya :P
Öne çıkan mesajlar