Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 http://camelot.allakhazam.com/item.html?citem=6248 Bana bunu bulabilecek varmı aranızda?? :))[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 caer sidi diyo iste sidi raid'ine gitceniz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Bonepart bundan sonra her sidi raide gidelim :)) Friar drop gördüm birinde yanar döner statlarını sorma zaten uçmuştu :)[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 çok paran varsa 100 quality bi bow yaptırıp sc ile bu statları alma şansın %50. yarı yarıya şans:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 bak şimdi apocalypse den düşüo dicek ben de kafa göz dalıcam yarın.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Magical arrow mu cikti dedim ben de, bow desene suna alla alla :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 sana 22dex 22qui 4lb 2stealth bi bow wersek olmazmi :)3platine falan mal olur ama ! [Bu mesaj DamienThorne tarafından 27 Mart 2003 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Zaten LvL 50 olunca öle bişi yaptırmak zorundayım.Ama bunun şekli vs. çok klas daha hiçç görmedim böle bişi. Bu arada Bonepart olm Sidi'ye gidelimde gitmesine daha dışardan yukarı çıkana kadar ölürüz be 1fg'la :))[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Bu arada bu yaydaki gibi SC player yapımı yaylarada magical ability eklenebiliniyormu?[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 bende istiyorum bende bende :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar