Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sıraselviler'de Bambi'nin hemen yanında. Bambi ile aynı lezzette çok daha büyük porsiyonları aynı fiyata veriyorlar. Bambi'nin adı çıkmış diyor ve size burayı öneriyorum. 2 gün evvel Bambi'yi özledim bir gideyim dedim, içinin yarısı havayla doldurulmuş döner kaşarlı dürüm getirdiler. oturduğum masada 500 YTL kadar para buldum. mallığıma geldi garsona parasını unutmuş biri dedim, meğer bahşişmiş. bu tip sebeplerle aslında gidilesi bir yer olsa da şansıma tükürüp yine ben memiş derim. memiş denen yerde hiçbir şey yemeden bir masaya oturup kafamı dayayıp sabaha kadar uyumuşluğum var. ama o yüzden değil, hem sessiz sakin yemeğinizi yersiniz hem de verdiğiniz paranın hakkını alırsınız.
matama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 500ytl olayini bilmemde :) ben bir mekanda kafasini dayayip sizip uyumus tipler gordum mu o mekana girmiyorum :) yanlis anlama :) Ferrero said: Sıraselviler'de Bambi'nin hemen yanında. Bambi ile aynı lezzette çok daha büyük porsiyonları aynı fiyata veriyorlar. Bambi'nin adı çıkmış diyor ve size burayı öneriyorum. 2 gün evvel Bambi'yi özledim bir gideyim dedim, içinin yarısı havayla doldurulmuş döner kaşarlı dürüm getirdiler. oturduğum masada 500 YTL kadar para buldum. mallığıma geldi garsona parasını unutmuş biri dedim, meğer bahşişmiş. bu tip sebeplerle aslında gidilesi bir yer olsa da şansıma tükürüp yine ben memiş derim. memiş denen yerde hiçbir şey yemeden bir masaya oturup kafamı dayayıp sabaha kadar uyumuşluğum var. ama o yüzden değil, hem sessiz sakin yemeğinizi yersiniz hem de verdiğiniz paranın hakkını alırsınız.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 500 ytl bahşişmi bırakılır abi yaa biz o parayı bi ayda kazanıyoz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 orası medyum memişin mekanı o para da fal parası olmasın sakın?
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bahşiş falan değildir o. adam unuttu parayı garson da cukkalamak için öyle dedi bence
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Hmmm şimdi hesabın %10 u bahşiş olarak kalıyosa bu hayv(ins)an ne yedi :S
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 garson resmen salak yapmış parayı hehehe
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 var öyle bahşiş bırakanda memişte bırakılır mı bilmem.
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 memiş'te değil bambi'de bırakıldı. zaten eğer memiş'te değil de bambi'de yiyeceksem sırf bu yüzden yerim. bambi'nin kaşarlı dönerinin %40'ı hava.
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya yürü git manyakmısın nesin evladım 500 ytl bulunup verilir mi banlayın şunu ya:D
Öne çıkan mesajlar