Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Post-Nuke Comic

fede

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Y:The Last Man online okuyacağın bi yer bulmak çok zordur ben öyle bi yer bilmiyorum gerçekten.
Torrentle indireceksin 60 sayı var.Win rarla açacan veya CDisplay ex ile okuyacaksın.
Online okunan biyer varsa bile özel msg atın birbirinize DC-vertigo anında yayından kaldırtır o siteyi.
Zaten marvel ve dc yi manga gibi okuyamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Özür dilerim ya, çok uykuluyken yazmışım bunu her halde, hatırlamıyordum bile.

Yazıyorum:

İlk önce Vertigo'dan Transmetropolitan okumalısın, post-nuke sayılmaz ama mükemmel bir anti ütopyadır ve içindeki çoğu tema post- apocalypse'dir.

Sonra Dark Horse'dan Judge Dredd okuyabilirsin, çok severim ben kendisini ama sakın ola oyunlarını oynama, filmlerini izleme.

Image'den Strange Girl'ü okuyabilirsin. Bu tam anlamıyla post- apocalypse, hatta kıyamet semitik olanı. İnanılmaz ötesi, mükemmel çizimleri olduğunu eklemeliyim.

Marvel'in Age of Apocalypse'i var tabii. Ama X-men hakkında hayvani bir lore yoksa sende girme. Ben bile bazı göndermeler için wikipedia'ya başvurmuştum bunu okurken. Generation Next arc'ının çizimler ve konu diğerlerinden bir gömlek daha üstün, en azından ona bir bak.

Marvel Zombies
de var Marvel'den ama bu da iyi lore ister.

Yine Image'den The Walking Dead zombilerim ele geçirdiği bir dünyadaki hayatta kalanları anlatır.

Deus Vitae üç ciltlik çok sağlam bir mangadır, A.I. insanlığı yok eder bunda.

Vertigo'dan V for Vendetta var bir de elbette. Nükleer bir saldırıdan çıkmış Londra'da geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...