fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bu tarzda comic arıyorum http://www.postnukecomic.com/comic.php teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 http://www.blastwavecomic.com/index.php?p=comic&nro=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bunun birazını okumuştum. saol başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Şimdi uykum var, sabahı bekle yazarım birşeyler. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bekliyorum iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 up pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gerge pis ekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Y:The Last Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 http://fallouponline.com/index.php?cid=1 var ama ben post nuke kadar beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Theghosthand said: Y:The Last Man bunun konusu güzelmiş, ama okuyabileceğim bi yer bulamadım daha bi de filmi çekiliyormuş bunun. fallouponlineı açamadı, bakamadım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Y:The Last Man online okuyacağın bi yer bulmak çok zordur ben öyle bi yer bilmiyorum gerçekten. Torrentle indireceksin 60 sayı var.Win rarla açacan veya CDisplay ex ile okuyacaksın. Online okunan biyer varsa bile özel msg atın birbirinize DC-vertigo anında yayından kaldırtır o siteyi. Zaten marvel ve dc yi manga gibi okuyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 torrentten indiriyorum şimdi. yok galiba online bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Özür dilerim ya, çok uykuluyken yazmışım bunu her halde, hatırlamıyordum bile. Yazıyorum: İlk önce Vertigo'dan Transmetropolitan okumalısın, post-nuke sayılmaz ama mükemmel bir anti ütopyadır ve içindeki çoğu tema post- apocalypse'dir. Sonra Dark Horse'dan Judge Dredd okuyabilirsin, çok severim ben kendisini ama sakın ola oyunlarını oynama, filmlerini izleme. Image'den Strange Girl'ü okuyabilirsin. Bu tam anlamıyla post- apocalypse, hatta kıyamet semitik olanı. İnanılmaz ötesi, mükemmel çizimleri olduğunu eklemeliyim. Marvel'in Age of Apocalypse'i var tabii. Ama X-men hakkında hayvani bir lore yoksa sende girme. Ben bile bazı göndermeler için wikipedia'ya başvurmuştum bunu okurken. Generation Next arc'ının çizimler ve konu diğerlerinden bir gömlek daha üstün, en azından ona bir bak. Marvel Zombies de var Marvel'den ama bu da iyi lore ister. Yine Image'den The Walking Dead zombilerim ele geçirdiği bir dünyadaki hayatta kalanları anlatır. Deus Vitae üç ciltlik çok sağlam bir mangadır, A.I. insanlığı yok eder bunda. Vertigo'dan V for Vendetta var bir de elbette. Nükleer bir saldırıdan çıkmış Londra'da geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ooo, saol gerge. bunlar beni baya götürür. baktım biraz, tam aradığım tarzda hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bir tavsiye daha bu konuda: Dragon Head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar