Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 josico nedir yahu... halen anlayamiyorum... demin blaqin dedigine katiliyorum, yillardir hepimiz fm cm oynariz, ulan bir kere gorursun adami, 2002 den beri de villerealdeymis... insan bi kere gorur oyunda ahah. Nihat bile bilmiyordur josiconun kim oldugunu... - Nihat, Fener Josicoyu almis... + KIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aurelio ve appiah'tan sonra ilaç gibi geldi bu. süper süper.. KİM LAN BU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 marcadaki haberin linkine tikladim ( sdf ) okuyucu yorumlarini cevirttirdim ve yazilanlarin hepsi iyi seyler. sasirdim, biri ozellikle edmilson ve zaman zaman sennadan bile iyidin ama maaelsef cok sakatlandin falan turu bisiler yazmis. allah allah. Insallah dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fenerbahçe huzur evine döndü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Geçen sezon Villareal maçlarını izlerdim ara sıra.Josico'yu biliyorum bu yüzden.Çok koşan,çalışan bir futbolcu ancak teknik kapasitesi Senna ile kıyaslanamaz.Bazen çok gereksiz şut tercihleri oluyordu hatta kızıyordum tam güzel bir atak gelişirken özellikle.Tam bir sistem ve takım oyuncusu kısacası yani bireysel yetenek olarak çok şey beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genc adam olsa anlayacamda 32 yasindaki adami nasil kimse bilmez. Hayatim menejerlik oyunlariyla gecti togodan, yabanci ulkelerin ikinci, ucuncu liglerinden adamlari biliyorum bu adami hic duymadim. Umarim iyi cikar adam ne diyim artik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 resmi siteKulübümüz, Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın ihtiyaçları doğrultusunda önemli bir transfere daha imza attı. Fenerbahçemiz La Liga'nın Villarreal takımında görev alan İspanyol oyuncu José Joaquín Moreno Verdú (Josico) ile anlaşmaya vardı. Oyuncu Madrid'den Iberia Havayolları'na ait bir uçakla bugün saat 16.30'da Atatürk Havaalanı'na gelecek. Josico olarak tanınan José Joaquín Moreno Verdú, 6 Ocak 1975'te Hellin Albacete'de doğdu. Orta sahada defansa yönelik oynayan Josico, futbola profesyonel olarak Albacete takımında başladı. Üç sezon Albacete forması giyen Josico 97 maça çıkarken 7 de gol kaydetti. 1998-99 sezonunda Las Palmas takımına transfer olan İspanyol futbolcu 4 sezon bu ekibin formasını giydi. Las Palmas formasıyla 129 kez sahaya çıkan Josico 14 kez golle buluştu 2002-03 sezonunun başında Villarreal'e geçen Josico 6 sezondur bu takımda boy gösteriyordu. Villarreal ile 152 maça çıkan tecrübeli futbolcu 5 gole imzasını attı Çalışkanlığı ve yüksek kondisyonu ile ön plana çıkan Josico, Villarreal'in La Liga ve Avrupa kupalarında yakaladığı başarılarda önemli bir rol oynadı. Josico, 2003-04 sezonunda Villarreal ile UEFA Kupası'nda yarı final, 2004-05 sezonunda UEFA Kupası'nda çeyrek final, 2005-06 sezonunda da Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynama başarısı gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 lucretia85 said: Geçen sezon Villareal maçlarını izlerdim ara sıra.Josico'yu biliyorum bu yüzden.Çok koşan,çalışan bir futbolcu ancak teknik kapasitesi Senna ile kıyaslanamaz.Bazen çok gereksiz şut tercihleri oluyordu hatta kızıyordum tam güzel bir atak gelişirken özellikle.Tam bir sistem ve takım oyuncusu kısacası yani bireysel yetenek olarak çok şey beklemeyin bence onemli olan bu ztn bi onlibero için eger gerçekten saglam guclu kosan çalışan bi adamsa çok iş yapıcaını dusunuorm 33 yasında olmasıda bi sorun deil maldiniye baksanız adam 37 yaşında hala gayet ii oynuo. orta sahadaki teknik kapasiteyi alex kapatıo ztn yeterince. nocom said: fenerbahçe huzur evine döndü :D şuda biraz saçma olmuş bence. ne anlamda huzur evine donduki kaç tane 30 yaş ustu adam war ilk 11de. sen sanıırm bjklıydın hani gecen sene 23 yaş altı adamı olmadığı için puanı silinmesi gerekn takım dimi? yanlış biliosam kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fenerbahçe'nin yakın tarihte yaptığı yanlış transferleri yazarmısınız sebebiyle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gs nin 6 yabancısından 5 inin 30 yaş ve üstü olmasından dolayı Josico'nun yaşına pek eleştiri gelmemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hahhahah sabunluk adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Tırt transfer diye yazılmış mıydı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 En az 5-6 maçını izlemişimdir. Cidden kötü oyuncu. Çok düz bir adam, Maldonado'dan formayı alamaz o kadar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bir ara brezilyadan simao diye bir adam almıstık böyle geberik bir tip 35kilo inanılmaz kötüydü umarım bu da öyle cıkmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 [polyanna] aragones gibi deneyimli ve la ligayı iyi bilen bi hoca ligde hakettiği değerverilmemiş bu sebeple daha da hırslanmış bir oyuncuyu transfer etmek istemiştir belki de. [/polyanna] of yaşıyla ilgili poliyanna bile olunmuyo be, nereye değer kazanıcak bu saatten sonra. fenerbahçe'den beklenmeyecek bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya yönetim çok yüksek uçunca, transfer süresi bitmeden hiçbirini bağlayamadı. elimiz boş dönmeyelim diyerek bunu aldı heralde. başka hiç bi açiklamasi yok lan. bu kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cosiko yu bilmeyenler önce bi kendinden utansınlar.yılların cosikosunu burda 2 kişiden fazlası tanımamıs ya inanamıyorum adam cosiko ya.anlatılmaz yaşanır (dalga geçtiğim için cosikonun gs ye en az 2 tane rovaşata golu var garanti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 said: Telsim ve Migros: 44 YTL Fenerium (Üst H-I Blok): 88 YTL Fenerium (Üst E Blok)..: 132 YTL Fenerium (Alt G Blok)..: 143 YTL Fenerium (Alt B-F Blok): 195 YTL Fenerium (Alt C-E Blok): 215 YTL lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Neye Lol , alan var o fiyattan ama pahalı yani , kale arkası biletin 30 dan yüksek olmaması gerek lig maçlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Kale arkasından izleyecegime oturur evimden izlerim ya hiçbir şey anlamıyorumki :) 44ytl nedir abi kale arkası cok abartmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oha ya ayıptır gunahtır ya tmm cok guzel stad yaptı aziz ama 44m kale arkası için çok fazla. en fazla 25m olması lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kombineyi tam zamanında almışım 12 maçtan sonra çıkartıyorum kombine parasını sonraki maçlar bedavaya geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ben her maça gidebilcek olsam alırım ztn kombinede okulda yatılı kalıorm ole uygun olduğum zmn gidicemde cok pahalı yani neyse artık arsenal macına giderm bu sene yeter. gecen sene inter maçı yetmişti :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Arsenal maçı kale arkası 100ytl olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar