onlyreal Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Merhaba acele olarak turk trafigine ihtiyacim var sitesine reklam almak isteyen arkadaslar gunluk en az 5000 tekil hitiniz varsa her 1000 popunder gosterimi icin 1.8$ vericem acele olarak bu trafige ihtiyacim var. Gunluk 60bin tekil gosterime kadar kabul edebilirim site basi yalniz dedigim gibi acele. Ilgilenmek isteyen arkadaslar 20196017 icq [email protected] mailim oguz goker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 gunluk 1000-1500 tekil hit olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 popunder sux. yapan eller kirilsin.. hele trojanli yapanlarin ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 harbi niye pop under? adam gibi banner koydur siteye ben popları direk kapatıyorum ve genelde herkez pop blocker kullanıyor Banner koymak daha etkili bence Benim bile tıkladığım reklamlar vardır ama asla pop underlere bakmam direk sağ tık close:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar