Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Low lvl ganklerseniz tavuk oluyorsunuz.Ciddiyim !

salyangoz

Öne çıkan mesajlar

ben lowbie öldürme ihtiyacımı half life'da god mode açarak gideriyorum şahsen, tavsiye ederim.

kırıcı olduysa pardon ama one-shot adam öldürüp OMG I PWND U N00B diye gezinmenin savunulacak bir tarafı yok. bana yakın seviyedeki adam gelsin öldürsün öldürecekse.

sadece rvr zone'a girer girmez tavuk olma olayı abartı, wowdaki düşman bölgesine girince düştüğünuz konuma dönmesi gibi bir sistem yapsalar daha mantıklı olur, hem dünyayı gezmek isteyen de bir nebze gezebilir.

40 level olup 1'liklerin bölgesine girip terör estirecektim diyorduysanız, dediğim gibi single player oyunlar var tek vuruşta on yüz milyon baloncuk patlatabildiğiniz.

sinirlendim, evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:
abi bune ya 12 yasında cocukmusunuz tabiiki mmo da gank olucak tabiiki senden üst lvl adam senı kesıcek.Aynı zmaanda uo en çok low skillin kesildiği oyundu yeni bir server açıldığında gankten 0.1 skill alamazdın graveyardlarda.nası insanlar güzel sistem diyebiliyor anlayamadım valla...

iğrençti ki uo'daki sistem..
Sosyal ağlarda paylaş

anlaşılmamış sanırım.normal bölgelerde tavuk olunmuyor quest verilen bölgelerde ama düşük levelların alakasız rvr bölgelerine girerseniz var bu uygulama.yani normal gameplay çerçevesinde hiç bir zararı yok bu olay sadece üst levelın alt level ortamına girip oyun zevkini mahvetmesin diye oluşturulmuş mükemmel bir önlem.düşünün iki saattir yüzlerce taktik uyguladığınız kaleyi almak üzeresiniz alakasız en üst level bir tip gelip herkesi kesip biçiyor oyunda eğlence ve denge kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu pvp serverına geldim ama ganglenmek istemiyom adil pvp istiyorum diyenler komik insanlar vesselam.
Adil pvp istiyosan pve serverına gidersin pvp yapmak istediginde pvp flagını acarsın karşındakide açar dövüşürsünüz zaten pvp serverının olayı open pvp dir yani pvp serverında oynarım ama ganlanmıyım ben diyenler bunu nası düşünemiyo anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ABICIM BASMIYO SNAIRIM AMA
LEVEL 2 RVR ZONE ONEMLI BISI
ADAMLARIN ORDA KESILMESI DEIL SORUN
ORASININ ELE GECIRILMESININ OYUNU ETKILEMESI VE BUNUNDA HIGH LEVEL CHARLA COK KOLAY YAPILABILMESI

anamiyo musunuz nedirde
olay bu ya
yane eger levle 40 3 kisi levle 2 zoneu ele gecirirse bu level 4 u etkiliyor
bu nedenle yapamasinnar diye konmus bir sey

ayrica gene anamadiginiz bisi
burda gecmek diye bisi yok
wow gibi yuvarlak deil harita

++++++AA
DDCCBBAA
++++++AA
DDCCBBAA
++++++AA

seklinde zonelar
DD ler tier 1
CC ler tier 2
BB ler tier 3
AA lar tier 4

tier 4 arasinda gezebiliyosun istedigin gibi 3 2 1 e girmeden
hatta tier ler arasnda gezmek icin load ediyosun
tier icinde gezmek icin load yok
yane sansa girilcek gezilcek ise yaricak bi durum yok
Sosyal ağlarda paylaş

bde low level gangle gang ayri seyler bence
levle 70 iken 3 tane level 70 gelse
ben birini oldursem
ikisindend kacsam bu skilldir
ha damlarin ki ezikliktir o ayri ama bi tekniktir sonucta

ama ben level 10 ken orda sican kuyrugu toplarken oldurulmek resmen iskencedir

aoc butun oyun boleyse sicarim ole oyna
iskence mi cekcem oynucam diye
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
bde low level gangle gang ayri seyler bence
levle 70 iken 3 tane level 70 gelse
ben birini oldursem
ikisindend kacsam bu skilldir
ha damlarin ki ezikliktir o ayri ama bi tekniktir sonucta

ama ben level 10 ken orda sican kuyrugu toplarken oldurulmek resmen iskencedir

aoc butun oyun boleyse sicarim ole oyna
iskence mi cekcem oynucam diye

öyleydi soora biraz düzeltmişlerdir. boş bi oyundu zaten WAR'la kıyaslamaya gerenk yok
Sosyal ağlarda paylaş

op

I read a lot of WAR forums in my country and one common thing which is mentioned among the WAR negatives is chicken mechanism. And even few said it stops them before buying WAR.

Its very bad mechanism which strongly brake the players freedom.

And as I know there are players who like it and there is a lot of players who dont, good option would be to make chicken mechanism depend on realm type.

For example:

open PvP realm: no chicken mechanism at all, you can attack and be attacked everywhere but camps, villages, cities

core PvP realm: stay as it is now. Or in more liberal (better imo) version: you can attack on RvR area, and on PvE area but you have to flag yourself primary (like Alliance/Horde terriories in WoW).

I think those solutions still protect low level players before ganking and leave choice for players. If someone dont like chicken and restrictions he will just chose open realm if he likes sth opposite he will take core. More choices means more players in WAR. And belive me a lot of people I talk to make some strange look when Im telling them about this mechanism.

Mythic

No.

Mark

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...