Kinowaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cüce keşke sen hep wow oynasan warhammer oynamasan insanı oyundan soğuttun aslında cüce olman senin yapını gösteriyor bu kadar negatif biri olamaz bir kerede iyi bir şey yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben lowbie öldürme ihtiyacımı half life'da god mode açarak gideriyorum şahsen, tavsiye ederim. kırıcı olduysa pardon ama one-shot adam öldürüp OMG I PWND U N00B diye gezinmenin savunulacak bir tarafı yok. bana yakın seviyedeki adam gelsin öldürsün öldürecekse. sadece rvr zone'a girer girmez tavuk olma olayı abartı, wowdaki düşman bölgesine girince düştüğünuz konuma dönmesi gibi bir sistem yapsalar daha mantıklı olur, hem dünyayı gezmek isteyen de bir nebze gezebilir. 40 level olup 1'liklerin bölgesine girip terör estirecektim diyorduysanız, dediğim gibi single player oyunlar var tek vuruşta on yüz milyon baloncuk patlatabildiğiniz. sinirlendim, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya rvr zoneun nesini geziyosunuz millet savaşmaya giriyo oraya. high lvllarla ugraşmaya degil. eger şimdi işin olan yerlere girmek için oraya girmek zorundaysan releaseden once düzeltirler sende oraya girmeden geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sawer said: abi bune ya 12 yasında cocukmusunuz tabiiki mmo da gank olucak tabiiki senden üst lvl adam senı kesıcek.Aynı zmaanda uo en çok low skillin kesildiği oyundu yeni bir server açıldığında gankten 0.1 skill alamazdın graveyardlarda.nası insanlar güzel sistem diyebiliyor anlayamadım valla... iğrençti ki uo'daki sistem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 low level gank isteyen age of conan'a gitsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kinowaa said: Cüce keşke sen hep wow oynasan warhammer oynamasan insanı oyundan soğuttun aslında cüce olman senin yapını gösteriyor bu kadar negatif biri olamaz bir kerede iyi bir şey yaz 1 sene oldu wow'u bırakalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 survival of the fittest. fit olmayanlar isyanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sawer cafe uo serverlarından edindiğin tecrübelerle t4 zoneları etkiliyen düşük tier zonelara level 40 akınlarını nasıl önleyeceğini açıklar mısın bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fena olmamış aslında, illa ki çıkardı eğlencesine lowbie'leri farm'a bağlayıp oyun bıraktıran tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sawer said: çok ama çok saçma bir sistemmiş.Böyle birşey olucağına patır patır 20 kşi tarafından ganklenmeyi tercih ederim açıkcası. Oha mantığa bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Saçma geldi bana açıkcası tavuk olma 1hp kalması falan. PvP oyunu ise katlanacak herkes LvLına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 anlaşılmamış sanırım.normal bölgelerde tavuk olunmuyor quest verilen bölgelerde ama düşük levelların alakasız rvr bölgelerine girerseniz var bu uygulama.yani normal gameplay çerçevesinde hiç bir zararı yok bu olay sadece üst levelın alt level ortamına girip oyun zevkini mahvetmesin diye oluşturulmuş mükemmel bir önlem.düşünün iki saattir yüzlerce taktik uyguladığınız kaleyi almak üzeresiniz alakasız en üst level bir tip gelip herkesi kesip biçiyor oyunda eğlence ve denge kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi tavuk geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Kim Koydu o Tavuğu oraya:d Şaka bir yana Görev gereği o bölgeden geçmek zorunda kalırsak ne olacak.Bence Sistem Şöyle işlemeliydi; Low lvl RvR bölgesine girebilelim ama Low Lvl Oyunculara Damage verirsek Tavuk olalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bu pvp serverına geldim ama ganglenmek istemiyom adil pvp istiyorum diyenler komik insanlar vesselam. Adil pvp istiyosan pve serverına gidersin pvp yapmak istediginde pvp flagını acarsın karşındakide açar dövüşürsünüz zaten pvp serverının olayı open pvp dir yani pvp serverında oynarım ama ganlanmıyım ben diyenler bunu nası düşünemiyo anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ABICIM BASMIYO SNAIRIM AMA LEVEL 2 RVR ZONE ONEMLI BISI ADAMLARIN ORDA KESILMESI DEIL SORUN ORASININ ELE GECIRILMESININ OYUNU ETKILEMESI VE BUNUNDA HIGH LEVEL CHARLA COK KOLAY YAPILABILMESI anamiyo musunuz nedirde olay bu ya yane eger levle 40 3 kisi levle 2 zoneu ele gecirirse bu level 4 u etkiliyor bu nedenle yapamasinnar diye konmus bir sey ayrica gene anamadiginiz bisi burda gecmek diye bisi yok wow gibi yuvarlak deil harita ++++++AA DDCCBBAA ++++++AA DDCCBBAA ++++++AA seklinde zonelar DD ler tier 1 CC ler tier 2 BB ler tier 3 AA lar tier 4 tier 4 arasinda gezebiliyosun istedigin gibi 3 2 1 e girmeden hatta tier ler arasnda gezmek icin load ediyosun tier icinde gezmek icin load yok yane sansa girilcek gezilcek ise yaricak bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bde low level gangle gang ayri seyler bence levle 70 iken 3 tane level 70 gelse ben birini oldursem ikisindend kacsam bu skilldir ha damlarin ki ezikliktir o ayri ama bi tekniktir sonucta ama ben level 10 ken orda sican kuyrugu toplarken oldurulmek resmen iskencedir aoc butun oyun boleyse sicarim ole oyna iskence mi cekcem oynucam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 3 e 1 girmek neden eziklik olsun canım, savaş bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 BonePART said: bde low level gangle gang ayri seyler bence levle 70 iken 3 tane level 70 gelse ben birini oldursem ikisindend kacsam bu skilldir ha damlarin ki ezikliktir o ayri ama bi tekniktir sonucta ama ben level 10 ken orda sican kuyrugu toplarken oldurulmek resmen iskencedir aoc butun oyun boleyse sicarim ole oyna iskence mi cekcem oynucam diye öyleydi soora biraz düzeltmişlerdir. boş bi oyundu zaten WAR'la kıyaslamaya gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 surada gerçekten düşük levelkan stv de lvl kasarken lvl 70 zekasız adamlar tarafından ganklenmekten zevk alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 wala ben uzun donem mainimi stvde biraktim kasarken orda olduruldum mu log of log in adami corpse campla 3 defa sonra gene log in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 işte boş yere zaman kaybı ve sinir stres. adam lvl 70 olmus tek aoe de öldürdügü adamları kamplıyo. bunu engellemişler çokta güzel düşünce bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 op I read a lot of WAR forums in my country and one common thing which is mentioned among the WAR negatives is chicken mechanism. And even few said it stops them before buying WAR. Its very bad mechanism which strongly brake the players freedom. And as I know there are players who like it and there is a lot of players who dont, good option would be to make chicken mechanism depend on realm type. For example: open PvP realm: no chicken mechanism at all, you can attack and be attacked everywhere but camps, villages, cities core PvP realm: stay as it is now. Or in more liberal (better imo) version: you can attack on RvR area, and on PvE area but you have to flag yourself primary (like Alliance/Horde terriories in WoW). I think those solutions still protect low level players before ganking and leave choice for players. If someone dont like chicken and restrictions he will just chose open realm if he likes sth opposite he will take core. More choices means more players in WAR. And belive me a lot of people I talk to make some strange look when Im telling them about this mechanism. Mythic No. Mark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Luriel said: surada gerçekten düşük levelkan stv de lvl kasarken lvl 70 zekasız adamlar tarafından ganklenmekten zevk alan var mı? normal şeyler bence :) Ama WAR'da tierlar birbirini etkilediği için hoş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar