dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abso bir oku pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Hayatta okumam. Tavuk olmak nedir ya nasıl kabullenilir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abso sen oyuna tavuk baslicaksin ve hep tavuk kalicaksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bari horoz olsaydı, değil mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yürü Baba Pati seni kim tutar :) Degiliz Degiliz TAVUK Degiliz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Elbet bir gün hepimiz tavuk olacağız. :) Yeni beddua, "Tzeench tavuk yapsın seni, e mi!" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ben tavuk olmuyorum direk Horoz olucam öyle anlaştım Alfred Warhammer ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Tavuk da Lore booka girmeli o zmn.100 tavuk öldürünce title fln almalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Rdoann said: Tavuk da Lore booka girmeli o zmn.100 tavuk öldürünce title fln almalıyız. Alıyorsun =) Davuk olarak adam öldürünce de alıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hahaha iyiymiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abso tavuk olmak istemediğin için seni bölümümden uzaklaştırıcam dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mochi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oyunu oynamadım ama yorumları takip ediyorum sitelerden. WoW da kendi level zonumuzda 3-5 tane dandini birleşip sağı solu dağıtmaya başladıklarında level 70 arkadaşları çağırıp adamlara haddinizi bilin demek hoş bi durumdu aslında. uzun zamandr normal serverlarda oynadığım için levellerken pek bu tür problemlerim olmadı. Bu oyunda sayıca az kaldığımız yerde destek isteyemeyeceğiz artık ama ilk sayfadaki linkte konuşan eleman realm populasyonunu dengede tutacaklarnı idda ediyor. Bu olursa oyun oynanır bence. Öte yandan gank sever arkadaşları oyunda uzak tutacağı için gene sinir olmadan oyununu oynayıp keyifli vakit geçirmek isteyenler kazanıyor. Bütün bunların yanında oyunu seçecek insanların biraz daha seviyeli olacağını düşünüyorum (bu tamamen kendi düşüncem kimse üstüne alınmasın , flamelemezseniz seviirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abso acaba hangi ırktan hangi meslek tavuk olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben horoz olucam :) Bu arada eskiden genklenince siz arkadaşınızı çağırırdınız ama artık 5-6 kişi birleşip (hemde sizin ust limit Levelde bütün zoneun anasını ağlatabilirler. Yani twink olayını korkusuzca bütün bir zoneda yapabilirler çünkü onları durdurabilecek kimse yok :) Muhtemelen ok atan melee dps yapıp stealth olan neyse veya en yakın neyse veya sizlerin çoğunluğu hangi taraftaysa istediğime en yakın classı seçicem ondan olucam :) Henüz bilmiyorum demek daha doğru. Evet trailerı izledim demin tekrar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Twink olayı War'da zor, çünkü PVP'den de xp alıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ne kadar alıyorsun yani tatmin edici bi XPmi yoksa uzuuun vadede LKvL aldırabilecek bir XP mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya quest yapsan bariz daha hızlı da ben ikinci closed betada 31 den başliodun işte karaktere hiç 1 tane bil quest yapmadım. 1 hafta oynadım rvr ye girip çıktım 33 oldum. 2 level aldım. ama guilddeki adamlar işte 34-35 falna olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hatta 36-37 falna. ama ben her sniye oyuında değildim . Günde 2 saat falna rvr yapıp çıkıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İlginç aslında ben sevdim Yani firma demek istiyo ki sen gidip kendinden bilmemkaç level adamları ganklamak için oynuyorsan gidip kendi levelındaki adamlara değil de ufaklara bulaştığın için olsan olsan tavuk olursun :) Keşke blizzard da uygulasa :) gerçi burda gank mantığını felsefi olarak incelemek lazım bir rp ye dayanıyorsa gayet de güzel oturur... ama rp ne dediğinde hö diyen kişiler için Tavuk fena fikir değil kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Biri anlamış sonunda. Canımsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 iyi tamam güzel bu aslında ama geçiş yaparken o yolu kullanıyorsan nasıl olacak? bilmiyorum kullanıyormusun ama önceki yazılarda kullanılıyor yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tavugun tipi nasıl oluo ss varmı ? : ) her class farklı tavuk mu oluo ne biliyim marauder tavuk mutasyona felan ugramış gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 DA2019 said: Aha da resmi. Mart ayında almışım SSi. :D Bu başlığın 7. sayfasında koymuştum resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Barbekü said: tavugun tipi nasıl oluo ss varmı ? : ) her class farklı tavuk mu oluo ne biliyim marauder tavuk mutasyona felan ugramış gibi mi ? He kentaki tavugu koymuslar 8 bacaklı tüysüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Barbekü said: tavugun tipi nasıl oluo ss varmı ? : ) her class farklı tavuk mu oluo ne biliyim marauder tavuk mutasyona felan ugramış gibi mi ? yok artık lebron james :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar