EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 işte yine anlamadım :P "sonra 2 kare aralıklarla downwards stair kazıyosun, onlar bitince bi alt z e inip cıkan merdivenlerin altını kazıyosun, bölece bütün zemini taramış oluyo, " bunları odayamı kazıcam yoksa diğer alanlaramı eğer diğer alanlara kazıyosak önce o yerleri kazmak gerekmiyomu? valla anlamadım :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 önce z0 da böle bi oda kazdın diyelim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x.....................x x.....................x x.....................x x.....................x x.....................x x.....................x xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sonra bu odayı alıyosun d koyduğum yerlere downwards stair kazıyosun xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x.....................x x.d..d..d..d..d..d..d.x x.....................x x.....................x x.d..d..d..d..d..d..d.x x.....................x xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sonra z-1'e iniyosun orda şöle bi görünüm oluyo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxaxxaxxaxxaxxaxxaxxaxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxaxxaxxaxxaxxaxxaxxaxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1 larda ne olduğunu görebiliyosun zaten artık, sonra o alarada da upwards stair yazıyosun artık bütün alanda ne var görmüş oluyorursun, hemde alta doğru istediğin kadar gidebilirsin aynı şekilde pff olmuyo patide cliping var, sen edit'e bas ordan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 haa anladım olayı ya böle alta kadar iniyosun ama üst katı komple kazman gerekir bunun için ben 7x7 yöntemiyle kazıyorum demin altın damarı buldum sevindim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ama sen her katta 7x7 kazıyosun, ben bi tek bi katın büyük bı kısmı kazıp sonra aşağı doğru tek kare tek kare iniyorum, hemde bütün alanı taramış oluyorum. 7x7 de cok az bi alan tarıyosun, gemlerin o 7x7 arasında kalması cok olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gemlerin peşinde diilim ben o yüzden kasmadım öle tek tek, maden damarı arıyorum :P bu arada oha noluyo lan baron baroness falan geldi böle currency falan geldi altını coine çeviriyorum şimdi ama anlamadım noluyo yau odaları kiralama falan seçeneği geldi böle acayip işler kapitalist oldum hoho ne gibi özellikleri var bu baron geldikten sonraki düzenin? bazı tipler odalarına altın coinleri götürdü falan ehohoh noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 100 ü geçince sayı oyun çok yavaşladı :L bende direk abandon etmiim diye bi yandan well in altındaki suyu tutan floodgate i açtım, bi yandan da maden aradığım alt katmanlardan birini komple kazıp çökertmeyi denemekteyim bide yiyecek stoklarının olduğu bölümün kapılarını kitledim bakalım çok acıkınca eehh diyip kırıcaklarmı :P /ama bunların olmasını bile bekleyemiyorum o derece yavaşladı yau :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 3. cuye goblinler kesiyor butun kampı. mıknatıs gibi ceken bir sey yapıyorum bunları ama ne olduğunu henüz çözemedim. dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Eralph said: Of oyun fikri güzelmiş okuyunca çok heyecanlandım ama dayanamadım grafiklere, o kadar ai kodlayabilen adam azcık bi grafik te yapsaymış =) lafımı geri alıyorum tileset indirdim, bide ilk tutodaki ayarları yapıp save ettim,akşam gelince dağ falan kazıcam özendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 tileset kurduktan sonra Z düzleminde değişiklik yapamamaya başladım. benzer bir sorun yaşayan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ctrl+5 shift+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Namessar said: tileset kurduktan sonra Z düzleminde değişiklik yapamamaya başladım. benzer bir sorun yaşayan var mıdır? Önceki sayfada verilen seti indirdiysen numerik / ve * ile değiştirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 chasm olan bi yere embark etmenizi öneririm, bi ton garip gurup yaratık var. giant bat, giant rat, unicorn sürüsü, bi tane uçan garip bişi vs. direk yer altına saklandım valla popülasyon artana kadar. zaten brewer yaptığım cüceyide tilki olmayan ama tilkimtrak şeyler öldürdü en başta direk kaçtım bende yer altına hehe. sonra dwarf tüccarlar geldi tabi ben dışarı çıkamadığımdam mapin ucunda beklediler. bi süre sonra bi bakim dedim napmışlar diye, elemanlar dellenmiş unicorn sürüsüne dalmış, 2 tane unicorn kalmış sadece onları kovalıyolardı hala eheah. giant ratide sakatlamışlar, benim hunter bi ok attı öldü :P şu giant batten korkuyorum uçuyo falan. acaba güçlümüdür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Nosfe said: Namessar said: tileset kurduktan sonra Z düzleminde değişiklik yapamamaya başladım. benzer bir sorun yaşayan var mıdır? Önceki sayfada verilen seti indirdiysen numerik / ve * ile değiştirmeyi dene. Aynı sorun bende de var. İşin kötüsü laptop kullanıyorum, numerik kısım yok = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ctrl+5 shift+5 ile değişiyo bende :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 O zaman herhangi bir menüden escape>key bindings> "Page secondary selector up" ve "Page secondary selector down"ı istediğin tuşlarla değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Haha bunu hiç farketmemiştim daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 EagleEye said: Haha bunu hiç farketmemiştim daha önce Bu ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ticaret yapan bir goblinmi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahaha supermiş o. bu arada voltj gitti save etmemiştim, 3-4 saat geriye gitti fortress, bulduğum madenler kazdığım katlarca shaft, aştınlar kristaller, erriitğim bronzelar steel'ler yaptığım mastecraft zırhlar silahlar.. katılan dungeon master. hepsi gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 batuhan said: ticaret yapan bir goblinmi nedir ?işte ihracat malları: terör ithalat malları: intikam gibisinden bişi hehe. tam türkçeleştiremedim galiba :P bu arada save olayıyla ilgili: ben şahsen maden ararken mesela 7x7 kazılcak şekilde ayarladıktan sonra bile save alıyorum. bi kere hiç save almadığım bi fortress gitmiştide :P ayrıca hız ile ilgili: sizde de nüfus 50-60 falan olunca takılmaya başlıyomu oyun? bende şey oluyo, adamlar normal takılıyo böle kazıyo ediyo ama az cüce varkenden daha yavaş. pause yapmadığımda haritada gezmek istersem acı çekiyorum ama. mesela bi alt levela inmek için ctrl+5 yapıyorum, takılıyo böle 2 kat falan iniyo. bildiğin lag oluyo işte. pause yapıp komut falan veriyorum sonra pause u kaldırıp bekliyorum yapsınlar diye falan.pop limit 40 falan koycam bu gidişle. ölede zevki olmıcak, kral falan gelmesi için belli bi popa ulaşmak lazımmış olmadı birazdan 1x1 fortress açmayı denicem ama galiba fortress büyüklüğünden değilde pathfinding şeysinden yavaşlıyo oyun ne kadar kötü kodlamışlarsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Apis said: Nosfe said: Namessar said: tileset kurduktan sonra Z düzleminde değişiklik yapamamaya başladım. benzer bir sorun yaşayan var mıdır? Önceki sayfada verilen seti indirdiysen numerik / ve * ile değiştirmeyi dene. Aynı sorun bende de var. İşin kötüsü laptop kullanıyorum, numerik kısım yok = Fn tusu varsa onu kullan numeric icin. sorun hallolacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dunki olay uzerome yenı kaleye gectim, herşey cok güzel. Dağ bildiğin granitten, 3 tane altın damarı buldum dahada cıkar muhtemelen, zengin oldum, altından taht yaptım heykel yaptım kapı yaptım falan o derece. zenginim ama mutlu değilim, cunki demirim yok... cıkmıycak gibide kazdım kazdım yok granitte cıkmıyomuş zaten rastladığım diğer taşdardada cıkma şansı yok, kaldık demirsiz yanı. bi maden cık işte %80 bakır %20 gümüş veren, artık kalay la bakır karıştırıp bronze yapıcam, zırhlarıda silahları ondan yaparım artık. cok zengnim öle böle değil zaten, legandary metal craftrım var bı tane döktürüyo valla, kala kapalı carşıya döndü etraf altın dolu, ama merchantlar cok az silah ve zırh getiriyo siparş vermeme rağmen, immigrantta az geliyo... başladım crossbow la train etmeye cocukları ama bakalım ne kadar etkili olucak zırhsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende smaller world açıp 2x2 fort kurdum magma pipe olan bi yer bul dedim fortress findera şu undeadlerin olduğu ormandan bi yer buldu istemediğim kadar kemik topladım iskelet keçilerden jaguarlardan falan hehe bi tane köpek kaybettim sadece ilk 2 kazdığım seviyeden taş çıkmadığı için hatchi tahtadan yapmıştım, iskelet keçinin teki kırdı orayı denyo gibi sonra taş bulup taştan yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 muhaha gene goblinler dogradı benim butun fortress ı :P bu military vs isini ogrenemicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yuh be o ezik goblinlere nası yeniliyosun :P tüm cücelerini soldier yapsan skillsiz bile döverler :) yada bi tane koridor yap girişine orayı stone traplerle döşe en basitinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar