Guru Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bu seferlik xae'nin dedigi olsun (elime koz gecireyim) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 dela acmis memati diye char bide memati rpsi yapior. napiyosun diyorum cok dertliyim ''usta'' guilde almiyorlar falan dedi. soy ad olarakda Baş alıcak galiba bide kv izlese icim yanmicak hehe. icim sizladi devrim al abi guilde arkadasi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 delayı almayın bence, seviye yerlere düşer direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Napcaksınız abi seviyeyi? Çok mu lazım yani hehae. Neyse, guild topiklerinin uhusunu kaldırıyorum, artık başlayacak olan başlamıştır, bikaç tane daha guild topic açmış, 15 tane sticky yapamayacağıma göre kaldırıyorum yapışkanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Biz up tutarız zaten 2 günde bir kale değiştiriyoruz, orayı aldık burayı aldık diye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yarın Invadoria üyeleri olarak Taksim'de buluşuyoruz. Detaylar için lütfen forumlarımızı ziyaret edin. Yarın görüşmek üzere. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ya ben geçen gün WE'm ile girdim guilde hani. Onun tipini beğenmedim, hazır yol yakınken değiştireyim dedim, sildim diğerini yenisini açtım. Onu aldırıcam bi ara zırt pırt şey için kusura bakmayın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sen oynuyormusun ? Sen oynuyorsan aciyim acci tekrar. Gerçi bi yetişte sen bana. Bi beraber aynı levelda oynıyamadık. Wowdada sen yan çizdin. eziksin sen. kasamazsın. yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 CrayTotem said: Bi beraber aynı levelda oynıyamadık. Wowdada sen yan çizdin. eziksin sen. kasamazsın. yapamazsın. Bir bu, bir Umur. Bunlari topluyorsun, bir adam etmiyorlar. Level 25'de char birakip sonra "ben pr0'yum" diye gezen bu arkadaslari kiniyorum. UO'da verdiler edit char'lari, verdiler dupe edilmis mare'leri, bunlar da kendilerini kral sandilar. Halbuki bunlara chessmaster oynatmam ben, yasaklarim oyunu moyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Umur istikrarsızın önde gidenidir. Ama Kaan beceriksizdir. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Her türlü giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 "İstikrarsızlığım en hakiki istikrarımdır." Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hahaha allah belanızı versin. topiğide pislettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 patch bitti bitecek. alırsınız dimi benide? <3 asdsd. noob takılcam gerçi ilk başlarda ama:P ezip büzmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Guilde healer arıyoruz arkadaşlar. PvE progress için sadece level 35 üzeri healer alınacaktır. İlgilenen arkadaşlar www.invadoria.com forumlarımızdan başvuru yapabilir. İyi oyunlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bump. Oyuna dönen healer yok mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Dün akşam guild bankamız Ross (Taylan) isimli "oyuncu" (arkadaş demiyorum) tarafından soyuldu. 1200 gold parayı alarak guildden çıktı. Kendisini rapor ediyorum şu an. Karak Eight Peaks serverında destruction tarafında Ross isimli karakteri görürseniz lütfen Devo, Rdoan ya da Metoo ya haber verin. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ciddi misin? Hacklenme falan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hayır Onur. Kendisini ventriloya çağırdığımda guildden çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yapacak birine benzemiyordu, en azından beraber oynadığımız sürede. Bir terslik falan mı oldu aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Geçmiş olsun. GM'ler mutlaka yardım olacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ''Alma masumun ahını, çıkar aheste aheste'':( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Herhangi bir problem yoktu Onur. Kendi kendine karar almış. Hakkında iki forumda duyuru yaptım, bir de ticket açtım. Rapor edicem ama bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bende futilez guıldını uyardım,herkeste arkadasına soyluycek sanırım guıldlere gıremez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Saol Barış. CSRla az önce görüştüm. Araştırıp bilgi verecekler. Sana da çok geçmiş olsun bu arada. Konuşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar