Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria (www.invadoria.com) - Destruction - Karak Eight Peaks

DA2019

Öne çıkan mesajlar

arcane said:
Xae level kas da seni de healliyim bak bunda dotadan iyiyim, vallahi ehueh.

Abi kasıyorum da daha ne oynayacağıma karar bile vermiş değilim tam olarak. Böyle tam kasarken başka bir char açasım geliyo, onu kasarken black orca dönesim geliyo, black orc oynarken DoK kasasım geliyo falan, arada sorceress da bakıyorum. Adam gibi karar veremedim yani ne istediğime, o problem yaratıyor. 1 tane karakter var guildde, ama dışarda baya daha var yani haeha.
Sosyal ağlarda paylaş

Xae ^_^

De çok oynayamıyorum, level 9 muyum neyim. Teknik aksaklıklardan dolayı girdiğim zaman 1 saat 2 saat kadar sonra pof diyip çıkmak zorunda kalıyorum. Maksimum 5 fps aldığım için oyundan çok keyif aldığım söylenemez yani. 1 hafta, en geç 2 haftaya yeni bilgisayarım elimde olacak işte herhalde, o zaman adam gibi gelicem.
Sosyal ağlarda paylaş

pazarco said:
oyuna girdim guild master a mesaj attım.bir arkadaştan duymuştum ismini.zahmet edip guild alımı kapanmıştır cümlesini kurmadı.bende forumdan okudum.wow da olduğu gibi türk guildleri aynı tas aynı hamam galiba.girer girmez oyundan soğudum.kolay gelsin.

rvr senarioda veya afk olmus olabilir, hemen pesin hukum vermemek gerekir. Devo tanidigim kadari ile baya ilgili birisidir. Ayrica bu tip seylerdende oyundan sogumana gerek yok, oyunda ayni oyuncu tarafindan 1 saat icinde 9 kez oldurulunce o zaman soguyorsun. :P
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Yalnız bizim lvl 15-21 arası kadronun yarısı orderdan korkuyormuş bunu gördüm.

Off bunu bizim forumlarda gürleyen Destro ların hepsine nispet olarak göstermel lazım post'u sitiki yapamıyomuyuz? :)

Bizde artık çekiniyoruz azımızdan kazara Keep lafı çıkmaya görsün... Mesela "Hede Keep'i çok güzel yapmışlar" diyoruz herkesten bi anda "hadi gidelim alalım o keep'i destro keselim günümüz iyi geçsin" naraları yükseliyor... bu da ayrı dert aslında.

:D
Sosyal ağlarda paylaş

pazarco said:
oyuna girdim guild master a mesaj attım.bir arkadaştan duymuştum ismini.zahmet edip guild alımı kapanmıştır cümlesini kurmadı.bende forumdan okudum.wow da olduğu gibi türk guildleri aynı tas aynı hamam galiba.girer girmez oyundan soğudum.kolay gelsin.

Adam tuvalete gitmiştir, afkdir veya RVRdedir yani 1 mesaj ile kesin hüküm vermeyin bence. Devo oldukça ilgileniyor mesajlarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
Ya ben witch elf açim diyip sorceress açmışım (gerçi istediğim oydu zaten ranged dps) ama squid herder aç dediler onu da açtım velakin squid çok çirkin

devo bey ben sorceress gitsem olur mu yav :D

dworgian bey, guild in kendi sitesini rahatsiz etseniz de patiyi rahat biraksaniz, bize dair konularda :D
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Yalnız bizim lvl 15-21 arası kadronun yarısı orderdan korkuyormuş bunu gördüm. RvR yapalım en az 20 kişiyiz diyoruz, kimi diyo yok efendim nickim arcane, yok oyundaki char adı zox, yok işte t3 olmak için xp kasıyorum bilmemne.

Bu mesaja "orderlol" isimli son eserimle cevap veriyorum:

orderlol

http://img519.imageshack.us/img519/652/orderlolsa5.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...