Venator Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Keşke RL'dan yeteri kadar vaktim kalsaydı da guild kurabilsem, ama kuracak arkadaşlar varsa destruction için ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ben de bu hafta inaktif durumdayım. Zaten haftaya da artık yeni bilgisayarımı yaptırmış olurum diye düşünüyorum, canavar gibi gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 arcane said: Xae level kas da seni de healliyim bak bunda dotadan iyiyim, vallahi ehueh. Abi kasıyorum da daha ne oynayacağıma karar bile vermiş değilim tam olarak. Böyle tam kasarken başka bir char açasım geliyo, onu kasarken black orca dönesim geliyo, black orc oynarken DoK kasasım geliyo falan, arada sorceress da bakıyorum. Adam gibi karar veremedim yani ne istediğime, o problem yaratıyor. 1 tane karakter var guildde, ama dışarda baya daha var yani haeha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sorç gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 casual bir oyuncu olarak 1 ay oynayıp beğeniyorsem, 3-4 ay full time kasıcam. ilerleyen günlerde ciddi oynayacak bir guild için sizin serverda karekter açıyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 xae kim ki bizim guild de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Xae ^_^ De çok oynayamıyorum, level 9 muyum neyim. Teknik aksaklıklardan dolayı girdiğim zaman 1 saat 2 saat kadar sonra pof diyip çıkmak zorunda kalıyorum. Maksimum 5 fps aldığım için oyundan çok keyif aldığım söylenemez yani. 1 hafta, en geç 2 haftaya yeni bilgisayarım elimde olacak işte herhalde, o zaman adam gibi gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Yalnız bizim lvl 15-21 arası kadronun yarısı orderdan korkuyormuş bunu gördüm. RvR yapalım en az 20 kişiyiz diyoruz, kimi diyo yok efendim nickim arcane, yok oyundaki char adı zox, yok işte t3 olmak için xp kasıyorum bilmemne. Bide oyundan düştüm bu saatte 90 kişilik sıra var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Kavgada söylenmez bu valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pazarco Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oyuna girdim guild master a mesaj attım.bir arkadaştan duymuştum ismini.zahmet edip guild alımı kapanmıştır cümlesini kurmadı.bende forumdan okudum.wow da olduğu gibi türk guildleri aynı tas aynı hamam galiba.girer girmez oyundan soğudum.kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 pazarco said: oyuna girdim guild master a mesaj attım.bir arkadaştan duymuştum ismini.zahmet edip guild alımı kapanmıştır cümlesini kurmadı.bende forumdan okudum.wow da olduğu gibi türk guildleri aynı tas aynı hamam galiba.girer girmez oyundan soğudum.kolay gelsin. rvr senarioda veya afk olmus olabilir, hemen pesin hukum vermemek gerekir. Devo tanidigim kadari ile baya ilgili birisidir. Ayrica bu tip seylerdende oyundan sogumana gerek yok, oyunda ayni oyuncu tarafindan 1 saat icinde 9 kez oldurulunce o zaman soguyorsun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 axedice said: Yalnız bizim lvl 15-21 arası kadronun yarısı orderdan korkuyormuş bunu gördüm. Off bunu bizim forumlarda gürleyen Destro ların hepsine nispet olarak göstermel lazım post'u sitiki yapamıyomuyuz? :) Bizde artık çekiniyoruz azımızdan kazara Keep lafı çıkmaya görsün... Mesela "Hede Keep'i çok güzel yapmışlar" diyoruz herkesten bi anda "hadi gidelim alalım o keep'i destro keselim günümüz iyi geçsin" naraları yükseliyor... bu da ayrı dert aslında. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 pazarco said: oyuna girdim guild master a mesaj attım.bir arkadaştan duymuştum ismini.zahmet edip guild alımı kapanmıştır cümlesini kurmadı.bende forumdan okudum.wow da olduğu gibi türk guildleri aynı tas aynı hamam galiba.girer girmez oyundan soğudum.kolay gelsin. Adam tuvalete gitmiştir, afkdir veya RVRdedir yani 1 mesaj ile kesin hüküm vermeyin bence. Devo oldukça ilgileniyor mesajlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bende girdim kapalıymış alım ama olsun başvurdum devo duy sesimi Dworgia - Witch Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şimdi hangiserverdasınız zamanım kısıtlı olduğundan tam inceleyemedim formları 26 sayfa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 2U2U said: şimdi hangiserverdasınız zamanım kısıtlı olduğundan tam inceleyemedim formları 26 sayfa var En büyük türk destruction guildi Karak Eight Peaks serverındaki Invadoria ve en büyük türk order guildi ise Axe Bite Pass serverındaki Ex Parte guildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dest-magus nick karagoz hardcore olacağım. ihtiyac olursa olmazsada takılır takılır başka oyunlara akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ya ben witch elf açim diyip sorceress açmışım (gerçi istediğim oydu zaten ranged dps) ama squid herder aç dediler onu da açtım velakin squid çok çirkin devo bey ben sorceress gitsem olur mu yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Dworgian said: Ya ben witch elf açim diyip sorceress açmışım (gerçi istediğim oydu zaten ranged dps) ama squid herder aç dediler onu da açtım velakin squid çok çirkin devo bey ben sorceress gitsem olur mu yav :D dworgian bey, guild in kendi sitesini rahatsiz etseniz de patiyi rahat biraksaniz, bize dair konularda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Şimdi bu konuda haklısınız elbet ancak "başlık" kısmına dikkatinizi çekmek isterim zira başlık ben yine yamulmuyorsam benim de üyesi bulundugum guild ilen alakalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Sencer doğru diyor Efe. Bu tip konuları kendi forumlarımızdan tartışalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 axedice said: Yalnız bizim lvl 15-21 arası kadronun yarısı orderdan korkuyormuş bunu gördüm. RvR yapalım en az 20 kişiyiz diyoruz, kimi diyo yok efendim nickim arcane, yok oyundaki char adı zox, yok işte t3 olmak için xp kasıyorum bilmemne. Bu mesaja "orderlol" isimli son eserimle cevap veriyorum: orderlol http://img519.imageshack.us/img519/652/orderlolsa5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 zox la üstüste 12 el aldığımızı bilirim 6 kişi invadoriadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 İlk kalemizi claim ettik. Devamı gelecek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 tüh ya akraba ziyaretindeydim :(( nese artık bi sonrakine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar