DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Selamlar, Sitemizi takip eden arkadaşlar bilirler, uzun süredir Warhammer Online'ın gelmesini bekliyoruz. Diğer guild liderleri ile olan görüşmemizde World of Warcraft - 2005 yılında çok yakın olduğumuz White Rose guildi ve aşağıdaki guildler ile aynı serverda olacağız. Server isimleri açıklandığında ortak belirlenecek bir serverda toplanacağız. Eski ve yeni tüm üye arkadaşlarımıza duyurulur: White Rose Herfolge Boldklub Nolby Pride (?) DH (?) Chicanos Avengers of Pendragon IGNIS (D) Cult of the Dead Dragon (D) Dreadwing (D) BokkeRijders (D) Invadoria (D) Chilled out Wargamers (D) The Ministry (D) The Dark Alliance (D) Eva Vix (D) Warders (D) Aesirs Blade (O) Black Company (O) Red Guard (O) Sign of the Hammer (O) Mystical Awakening (O) Wasted Talent (O) The Brotherhood (O) Shadowlords Society (O) 21 Grams (O) Vengeance (O waiting for confirmation) < Black Grail > (O) Mag Mor (O) New Order (O Dip not: Invadoria bir destruction guildi olacak.es
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 vay orderda dahamı çok guild var yaw :)
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 7 tane de ne olacağı belli olmayan bir guild var. Bunlar iletişimde olan guildler. Olmayanlar listede değil tabi ki. :)
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 2 senedir bu olusumun içindeyim . insallah oyun ve arkadaslık ortamımız eskısı gibi ıyı hatta hep beraber daha iyiye taşırız. vatana mıllete hayırlı olsun :p
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Turk agirlikli guildler varsa hangileri? War baslayinca destruction tarafinda olacagiz. 28 yas ve ustu en az 5 kisiyiz. 2 Yeni elemanin ingilizcesi yok denecek gibi(Ama 7/24 bagimlisi oluyorlar her oyunun). Geri kalanlar bir kac dil konusuyor :) Yalniz ozellikle order, destruction dengeli serverlar ariyoruz.
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bu guildlerin (Invadoria) harici hepsi yabancı. Özellikle White Rose bu oluşumun başını çekiyor. Order/destruction yönünde balansın korunması ilk amaçları. Head starta başlayacaklar guild olarak, eğer onların olduğu taraf ağır basarsa karakterlerini silip diğer factionda karakter açacaklar. Çok güzel olacak. :)
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Biz degiştirmiyoruz dimi kesinlikle ben destruction havasına girdim dönemem bi daha order falan :)
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yok biz destruction olucaz, orası kesin. :)
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yaw ne manyaklar var tobeee. silip bidaha kasicaklarmis denge icin ha?
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Manyaklık değil, sonuçta dengeyi kurmak istiyorlar. Bir iki gün oynayıp serverın durumuna bakacaklar. Ben şahsen o kadar özverili değilim. İlk günden beri Chosen oynayacağım diye tutturdum. :)
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 DA şöyle yapabiliriz, siz Invadoria toplarsınız, biz de burada anlaştığımız gibi kendi pati guildimizi kurup oyunun havasına topluca girip belirli bir temel oturttuktan sonra bir birleşme düşünürüz. Çünkü Invadoria azıcık hardcore bildiğim kadarıyla, ben o kadar vaktimi ayıramam mesela oyuna.
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hardcore zamanlarımız geride kaldı. Artık casual oluyoruz. Malum her geçen gün yaşlanıyoruz. :( Çoluğa çocuğa karışanlar, patron olanlar. :(
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Casualsa tamam da, ne bileyim bişey olur, adam gelir ŞU SAATTE NİYE OYUNDA DEĞİLDİN NE BİÇİM ŞEY falan der, ben tatsızlık yaratırım yani.
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hele bi oyun çıksın, ben uygun bi dille ifade ederim onu, merak etme. :P
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xae'nin dediği olur gibi görünüyor, biz yine VAY AK benzeri bir ortama girip, ortalığı titretiriz, herkes Türkleri konuşur, yabancılar guildimizin seviyesini görüp çıldırır falan :p
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Umarım hayırlı olur. Eski günlerdeki gibi güzel raidlere imza atılır :) Eski Invadoria lı Valandir.
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bir süre sonra b.ku çıkmaz umarım. Türk sayısı arttıkça, o server cazip hale geliyor KIRO lar için.
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xaenin said: Casualsa tamam da, ne bileyim bişey olur, adam gelir ŞU SAATTE NİYE OYUNDA DEĞİLDİN NE BİÇİM ŞEY falan der, ben tatsızlık yaratırım yani. mudur yok yav o zamanları gectık :D casual ftw :P bakınız ben bıle erıyıp bıttım :P wow a bile 4 gundur girmiyorum :P
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 casual diyince akla sen gelion zaten efe .)
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Çakma Casual Shaman Evren. :)
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hayırlı olsun...Desto iyi seçim :D
Öne çıkan mesajlar