Eno Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Merabalar.. Üniversite öğrencisi olduk, dönem ödevinden kurtulamadık :) Kuzenim için İstanbul'un Fethinin Sonuçları ile ilgili yzılar lazım. Orta okul düzeyinde olacak. Ben araştırdım biraz, üç beş birşey buldum ama pek beğenmedim. Yardım istiyorum :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 kaynak olarak ortaokul kitapları güzel aslında.. eskiden güzeldi en azından :) kalaslarla gemiler indirmişiz falan..sonuçlarıda güzel yazmıslardır bence ortaokul kitapları ve ansiklopedilere basvur hemen :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Fatih, gemi , kara, fetih, istanbul, 1453, etkiler Google search[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 5-2 Osmanli kazandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 walla lise 1 tarih kitabında vardı sanırım zamanında lise orta sonda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 aldık sanırım istanbulu hey gidi günler hey...[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 Nisan 2004 18:05 tarihinde demiş ki: 5-2 Osmanli kazandi öööö[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 en onemli sonucu turkiyenin avrupa kupalarina katilabilmesi bence :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar