vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bombi said: 0ne said: Masquerade said: Bombi said: Odinn said: 1 kız başına 1000 erkeğin düştüğü ve dürüst olmak gerekirse bunlarında 3/4 ü bıyıklı olduğu düşünüldüğünde yanlış yerdesin :d bıyıksız bi kız olarak kesinlikle katılmıyorum. bizim içinde o kadar kolay değil. o 1000 erkek dediğinin de 500 ü kıro, 250si playboy, 200ünün sevgilisi var, 30u evde WOW başında göremiyoruz, 15i top, geriye kalan 5i de bi denk gelmiyor lanet olsun :D wow oynamıyorum, playboy ya da kro değilim, top değilim. el sallar. Ahah tesadüfe bak,bende wow oynuyorum bende kro ve top değilim.Sende şans yok,gerçi şans olsa erkek olarak gelirdin dünyaya da ayrı mesele o. şans olsa erkek olarak mı gelirdim? bak işte onu hiç sanmıyorum ;) nası yani :S ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Masquerade said: Bombi said: Odinn said: 1 kız başına 1000 erkeğin düştüğü ve dürüst olmak gerekirse bunlarında 3/4 ü bıyıklı olduğu düşünüldüğünde yanlış yerdesin :d bıyıksız bi kız olarak kesinlikle katılmıyorum. bizim içinde o kadar kolay değil. o 1000 erkek dediğinin de 500 ü kıro, 250si playboy, 200ünün sevgilisi var, 30u evde WOW başında göremiyoruz, 15i top, geriye kalan 5i de bi denk gelmiyor lanet olsun :D wow oynamıyorum, playboy ya da kro değilim, top değilim. el sallar. rofl otobüs biletini yolluyorum yarın nikah derim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 vivavale said: Bombi said: 0ne said: Masquerade said: Bombi said: Odinn said: 1 kız başına 1000 erkeğin düştüğü ve dürüst olmak gerekirse bunlarında 3/4 ü bıyıklı olduğu düşünüldüğünde yanlış yerdesin :d bıyıksız bi kız olarak kesinlikle katılmıyorum. bizim içinde o kadar kolay değil. o 1000 erkek dediğinin de 500 ü kıro, 250si playboy, 200ünün sevgilisi var, 30u evde WOW başında göremiyoruz, 15i top, geriye kalan 5i de bi denk gelmiyor lanet olsun :D wow oynamıyorum, playboy ya da kro değilim, top değilim. el sallar. Ahah tesadüfe bak,bende wow oynuyorum bende kro ve top değilim.Sende şans yok,gerçi şans olsa erkek olarak gelirdin dünyaya da ayrı mesele o. şans olsa erkek olarak mı gelirdim? bak işte onu hiç sanmıyorum ;) nası yani :S ??? yani kız olmamdan ötürü kendimi pek şansız bulmuyorum açıkcası demekti derdim! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hımm.anladım. :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bombi said: vivavale said: Bombi said: 0ne said: Masquerade said: Bombi said: Odinn said: 1 kız başına 1000 erkeğin düştüğü ve dürüst olmak gerekirse bunlarında 3/4 ü bıyıklı olduğu düşünüldüğünde yanlış yerdesin :d bıyıksız bi kız olarak kesinlikle katılmıyorum. bizim içinde o kadar kolay değil. o 1000 erkek dediğinin de 500 ü kıro, 250si playboy, 200ünün sevgilisi var, 30u evde WOW başında göremiyoruz, 15i top, geriye kalan 5i de bi denk gelmiyor lanet olsun :D wow oynamıyorum, playboy ya da kro değilim, top değilim. el sallar. Ahah tesadüfe bak,bende wow oynuyorum bende kro ve top değilim.Sende şans yok,gerçi şans olsa erkek olarak gelirdin dünyaya da ayrı mesele o. şans olsa erkek olarak mı gelirdim? bak işte onu hiç sanmıyorum ;) nası yani :S ??? yani kız olmamdan ötürü kendimi pek şansız bulmuyorum açıkcası demekti derdim! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 noluyo lan? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 wow oynamıyorum ama kıroyum ben de. baya fazlaymışız vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 fede said: wow oynamıyorum ama kıroyum ben de. baya fazlaymışız vay be kıroyum ama para bende.diyenler var bide bıyıklı olunca kızlar beğenmiomu yahu :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 vivavale said: fede said: wow oynamıyorum ama kıroyum ben de. baya fazlaymışız vay be kıroyum ama para bende.diyenler var bide bıyıklı olunca kızlar beğenmiomu yahu :D :D :D hayır onu bi arkadaş hatunların 3/4ünün bıyıklı olduğunu demiştide ona dediydim, fena karambole gelmiş BIYIKSIZ ERKEKLERE HAYIR! asuhdaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bombi bırakırım ben bıyık, ankara mı yarın nerede oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 valla seni bilemiycem ben ankaradaki evimde (öhömöhehahum) uslu uslu oturuyor olacağım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bir şans daha be kınalı kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 husdfas . Not: James knows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ceyms novs vat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bizde 5 erkeğe 16 kız düşecek sanırım, slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İİBF FTW. 1'e 3 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 benimki bilgisayar müh. ama, en birinci ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Dünyada evet evet dünyada 1 erkeğe 2 kız düşüyormuş arkadaşlar hakkımı kim yiyorsa haram olsun :D (hani düşüyormuş derken..yanlış anlaşılma olmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar