Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Ön Eleme : Fenerbahçe - Partizan (27.08 Çarş. 21.00)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

semih oynamıyo. guiza nın gol atacağını düşünüyorum. partizan teknik direktörü çok umutlu gelmiş, turu geçicez diyor adam, çok riskli maç fener in işi kolay görünüyor, taraftara çok iş düşüyor bu maçta. semih yok edu yok. belki guiza var alex var evet, ama defansta edu nun olmaması çok kötü, kazım falan geçen maçta oynadıkları gibi oynarsa fenerin işi zor görünüyor. guiza her an gol atabilecek bir oyuncu 1 pas gelir gol olur maç biter de olabilir. duran toplar fener in en büyük avantajı bence alex in maça etki etmesini beklemiyorum, eğer bir duran top olursa orda ortaya çıkar sadece diye düşünüyorum, daha oda takımın sistemine uyum sağlıyamadı bence guiza lı oyun düzenine.

umarım fenerbahçe turu geçer geçmesse yazık olur çünkü. ancak partizan hiç hafife alınacak bir takım değil orası da ayrı bir konu.
Sosyal ağlarda paylaş

theCio said:
antep maçındakı gıbı oynarsa fark yer.. Maçı kurtarırsa anca Alexın kısısel yeteneklerı kurtarır gıbı gelıyor

Ben Fenerbahçe'nin 1 golden fazla yemesine ihtimal vermiyorum Kadıköy'de yinede...

Bu arada adamların Avrupadaki son iç saha sonuçları korkutucu bir CV:

Fenerbahçe-Anderlecht.........: 1 - 0

Fenerbahçe-Inter..............: 1 - 0

Fenerbahçe-PSV Eindhoven......: 2 - 0

Fenerbahçe-CSKA Moskova.......: 3 - 1

Fenerbahçe-Sevilla............: 3 - 2

Fenerbahçe-Chelsea............: 2 - 1
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Güiza fena çemkirdi ama gördü kartı , o kadar para verdiler pozisyona bile giremedi.

fenerbahçe ligin ilk haftasında ki gaziantep maçını kazansın diye 14 milyon euro verdi güizaya,gol atamadı tamam kötü transfer hemen tü kaka.
anlayıp yorumlama kıtlığı var bazılarınızda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...