Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 İlk maç 2-2 sonuçlanmıştı. 0-0 ve 1-1 lik ile sonuçlanan eşitlikler Fenerbahçeyi CL'ye sokar. 3-3 ve üstü beraberliklerde Partizan turu kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 2-1 fener alır, ilk golu partizan atar. goller alex , guiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bence 3-0 Fener alır. Golleri Guiza ve Semih (oynarsa) atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 semih oynamıyo. guiza nın gol atacağını düşünüyorum. partizan teknik direktörü çok umutlu gelmiş, turu geçicez diyor adam, çok riskli maç fener in işi kolay görünüyor, taraftara çok iş düşüyor bu maçta. semih yok edu yok. belki guiza var alex var evet, ama defansta edu nun olmaması çok kötü, kazım falan geçen maçta oynadıkları gibi oynarsa fenerin işi zor görünüyor. guiza her an gol atabilecek bir oyuncu 1 pas gelir gol olur maç biter de olabilir. duran toplar fener in en büyük avantajı bence alex in maça etki etmesini beklemiyorum, eğer bir duran top olursa orda ortaya çıkar sadece diye düşünüyorum, daha oda takımın sistemine uyum sağlıyamadı bence guiza lı oyun düzenine. umarım fenerbahçe turu geçer geçmesse yazık olur çünkü. ancak partizan hiç hafife alınacak bir takım değil orası da ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Edu Selçuk Semih'in oynamayacağı kesinlik kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 1-0 yenik kapatır fenerbahçe ilk yarıyı. İkinci yarıda semih girer atar bi tane fenerbahçe tur atlar. Edit: Semih yokmuş lahn. fbgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 2-0 3-1 fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 fenerbahçeden supriz bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Valla eksikler kötüymüş yaa. Semihin olmaması hele, çok kötü. Ama yeneriz umarım yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 partizan en az 1 gol atar fener bu eksiklerle bakalım gecebilicek mi turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Partizan'ın oynamayan 4 as'ı İstanbul'a gelmiş... U-21 takımlarında falan baya parlak bu elemanlar , 1-2'siyle Premier lig klüpleri gelecek hakları konusunda anlaşmaya falan varmış. Kadro ibresi Fenerbahçe'den yana ama bence çok zor maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 antep maçındakı gıbı oynarsa fark yer.. Maçı kurtarırsa anca Alexın kısısel yeteneklerı kurtarır gıbı gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 acilen disiplin lazım fenere ya, diğerleri de dağılmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 theCio said: antep maçındakı gıbı oynarsa fark yer.. Maçı kurtarırsa anca Alexın kısısel yeteneklerı kurtarır gıbı gelıyor Ben Fenerbahçe'nin 1 golden fazla yemesine ihtimal vermiyorum Kadıköy'de yinede... Bu arada adamların Avrupadaki son iç saha sonuçları korkutucu bir CV: Fenerbahçe-Anderlecht.........: 1 - 0 Fenerbahçe-Inter..............: 1 - 0 Fenerbahçe-PSV Eindhoven......: 2 - 0 Fenerbahçe-CSKA Moskova.......: 3 - 1 Fenerbahçe-Sevilla............: 3 - 2 Fenerbahçe-Chelsea............: 2 - 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Fener havada karada yer altında toprakta çamurda çimde çimende Partizan'a çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 iyi bi sonuç bekliyoruz, hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yenmesi lazım yoksa maymun olurlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 7-6 penaltılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 İyi oyun çıkardılar ama olmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Güiza fena çemkirdi ama gördü kartı , o kadar para verdiler pozisyona bile giremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 2-0 alır fener maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 BulletRide said: Güiza fena çemkirdi ama gördü kartı , o kadar para verdiler pozisyona bile giremedi. fenerbahçe ligin ilk haftasında ki gaziantep maçını kazansın diye 14 milyon euro verdi güizaya,gol atamadı tamam kötü transfer hemen tü kaka. anlayıp yorumlama kıtlığı var bazılarınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Oynanmayan maçın yorumunu yapıyorum , geyik yapıyorum , şaka yapıyorum , fotomaççılık yapıyorum. Bak başlık ne başlığı Partizan-Fenerbahçe , Antep'in fıstığı güzel olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 haaydii bastır kanaryaaa taraftarın yanındaaa koy partizanın.... lay la lay lay lay lay lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar