Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 (Bitti, Yoruma Acik)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Aslında en temizi -kingmaker'ın işine karışmak gibi olmasın ama- mortisi kral ilan etmek bu gece böylelikle yanlışlıkla son kalan mafyanın bu gece kral olma şansını engelleriz.

Katil için bir fikrim var aslında. ama şuan açıklamam etik olmaz heralde. Hem muhtemelen bunlar son mesajlarım. Çünkü kalan kişiler arasında neredeyse townie gözüken bi ben varım. Ve beni ortadan kaldırmak dedektifin işini yokuşa sürecektir.

Vasiyetimde düşündüğüm katili yazarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte şimdi sölemen lazım çünük ölünce oyuna karışacak bi mesaj atamassın. O yüzden diorum konuşalım die. Tahminen seni öldürecekler :/ çünkü en çok sen katillerin bulunmasında rol oynadın ve karar kıldın. Fly da vardı o gitti direk.

Sen fikrini şimdi söle.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
doru olmayabilir oyle bisey yapmak, zira fikir yuruteceklerden birisi olmus olacak buyuk ihtimal, kizdirmayalim spyroyu ehueu

benim kabullenmemem gerekirdi aslinda, onlinedir diye dusundum degilmis gorunuse gore :)

onlinedım da bir süre bilg. başında değildim.. coşmuşsunuz ahah.. neyse bitirelim turu artık..

Kral Smoke, en başından beri şüphelendiği Penthesilea'dan fırsatını bulur bulmaz kurtulmak istedi. Ölümden kaçışı olmadığını anlayan Penth, katil olduğunu itiraf ederek cezasını çaresizce kabullendi..

Gün 4 - Gece

Bu kadar konuştuğunuz yeter =).. Gececiler iş başına..
Sosyal ağlarda paylaş

Penth haklı yaw o konuda çünkü spyro mesaj atana kadar penth'in katil mi doktor mu olduğunu bilmememiz gerekiyordu. O yüzden şimdi katilin kim olduğuna dair düşüncemi söyleyerek oyunun bugından yararlanmayalım :p

Ama vasiyetimi hazırladım sayılır :p çaktırmadan veda mesajında sıkıştırırım bi yerlere eheheh...
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
oynamıyorum ama takip ediyorum. çok heyecanlı gidiyor. ailecek takip ediyoruz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 (Oynamayanlar Mesaj Atmasın)

oyun bittigi zaman yoruma acılıyor zaten =).. oyun devam ederken dısarıdan oyuncular etkilenmesin diye koyulmus bi kural bu.. sen fikir falan soylememissin ama baskası soyleyebilir.. o yuzden tekrar hatırlatıyorum takip eden arkadaşlara.. lutfen oyun bitmeden mesaj atmayınız oyunculardan biri deilseniz.. ben de yorum yapmak istiyorum cogu zaman ama modum diye yapamıyorum eheh..

Smoke said:
çaktırmadan veda mesajında sıkıştırırım bi yerlere eheheh...

cık cık..

neyse ben de kaçtım.. gececilerin mesajı gelmiş olsa bile yarın öğleden önce geçilmez yeni güne eheh.. iyi geceler.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

1- Azmodai (Mafya öldürdü)
2- Baluu
3- Cons (Kral TheLegbra infaz etti)
4- Cuce (Kral penth infaz etti)
5- dory (Kral Fly İnfaz Etti) (Mafya)
6- Fly (Mafya Öldürdü)
7- knoxville (Mafya Öldürdü)
8- Mortis (Dedektif)
9- Mum_Chamber (Mafya öldürdü)
10- Nosfe
11- Penthesilea (Kral Smoke İnfaz Etti) (Mafya)
12- Smoke
13- thelegbra
14- tunca
15- Xinroth

1 Mafya
1 Dedektif
1 Doktor
4 Townie

Mortis Kesin olarak Dedektifliğini kanıtladı. Sanırım ben de pro-town olduğumu kesin olarak kanıtladım. Geriye Tunca, Xinroth, Baluu, Nosfe ve thelegbra kalıyor.

Tunca ve Xinroth'un pro-town olduğunu düşünüyorum. Kesin olarak bir delilim yok ama mesaj saatleri ve online oldukları anlara falan baktığımda öyle gibi geldi.

mortis kime baktın söyle bakalım hele bi de katili bulmuşsan ezici bi şekilde yenicez inşallah :p
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın bu aralar pek aktif olamadım. Neyse başlayalım, hayatta kalanlar:

Smoke: %99.99 townie. Mafyalardan birini infaz etmesini geçtim, eğer mafya olsaydı direk mortisi infaz etmesi gerekirdi

Mortis: %99 dedektif, mafya olsaydı iki kurban birden vermezdi. Dedektif olduğunu iddia eden başka biri de yok.

Tunca: %90 townie, penth ölmeden önce onun infazını istemişti. Mafyaların hedef saptırmak için kurban verme ihtimali olmakla birlikte direk benim yerime tuncayı öldürün demesi tuncayı aklıyor.

Xinroth:Cons ve xinrothu suçladığım mesaja dory(mafya) destek vermişti, o da büyük ihtimalle townie

thelegbra: Hiç bi fikrim yok

Baluu: Hiç bi fikrim yok.

Nosfe:%100 townie, nedenini açıklamama gerek yok heralde

Neyse sonuç olarak Mortis öğrendiği kişileri açıklarsa bu tur oyunu kazanabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

çok ilginç veriler buldum çok. Smoke şu zamana kaadar çok yardım ettin bize başından beri penthle olan düşmanlığın falan ama bi merak ettim acaba gerçekten mi bizim taraftasın yoksa bunlar bi oyun mu die fakat şaşırtıcı bi sonuç aldım ve Mafya olduğunu öğrendim!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...