tunca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tüh ya herkesi indandırmışız bi dedektif şüphelenmiş helalz :D neden nasıl öldüğünü merak edenler: http://www.quicktopic.com/42/H/K3NecSHcPYY9j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 penthin dediğini yapıp fly yerine xinrothu öldürseymişiz kazanırdık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Penthesilea said: beyler simdi napiyoruz, bana xin doktor gibi geliyor acikcasi. mortis kesin korunuyor, onu indiremeyiz su an. 2 ihtimal var tunca cikacak lan ben dedektifim diyecek isleri karistiricak, ya da xin'i indirip doktor olduguna sukredicez, bu arada buyuk ihtimalle mortis bu gece bana bakacak benim de mafya oldugum ortaya cikacak, ben de gidicem, tunca da doktor inmisken mortisi de oldurup tek basina devam edicek. xin diyorum ben, siz neler diyosunuz penth'e uysaydın, aynen anlatılan şekilde kazancaktınız oyunu çok büyük ihtimalle tunca evet =).. senden şüphelenen tek kişiyi kesince oyun senin olacaktı heheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 olm beni niye öldürdünüz lan çok bozuldum ben sizi öldürüyomuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 quicktopic tunca said: doktorun koruduðu biri gitmesin de doktor olmasa da olur. þimdi dedektifin korunmasý bekleniyor, nasýl olsa mafya onun korunduðunu sanýyor diye baþka birini de koruyabilir. Xin "doktorun da birini korumasý için oylama yapalým mý?" dediði için doktor olduðunu düþünüyorsun sanýrým. ama bence bu güvenilicek kadar yüksek bir ihtimal deðil onun yerine daha aktif ve benden þüphelenen fly'ý indirmeyi tercih ederim. ben þimdi dedektifim falan diye boþuna dikkat çekmiyim. neyse bence fly. resmen şu mesajda kaybedilmiş eldeki oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 harbi Penthi dinleyip Xin i öldürseydiniz yenebilirmişsiniz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 pis dövdük :p Güzel oyundu özellikle bir önceki gece çok heyecanlıydı. RMK Pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 zaten mafyanin "ben dedektifim" diye cikan adamin isini bulandirmamasi bir hataydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 evet aksine işimi kolaylaştırdılar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 off mortis fena triple kill çekmiş, gratz^^ ayrıca pwnage^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nihahah doktor sanmışlar beni. ii elimde olmadan yardım ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu arada yeni bir oyun açsam katılmak isteyen olur mu? ona göre iş güç başlamadan son bi tane daha oynatabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 varim ben direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kuralları öğrenirsem oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 evet araya kaynamadan yazıyim ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben de oynarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Beni de yazınız yer varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 benben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 baslik ac da saldiralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konu acabilirsin veya buradaki oyuncularla bitane daha devam et. GM sensin, sen sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bende varim yeni oyun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bence rmk yapalım ama dory olmasın, herkesi öldürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar