Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 (Bitti, Yoruma Acik)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
beyler simdi napiyoruz, bana xin doktor gibi geliyor acikcasi. mortis kesin korunuyor, onu indiremeyiz su an. 2 ihtimal var

tunca cikacak lan ben dedektifim diyecek isleri karistiricak, ya da xin'i indirip doktor olduguna sukredicez, bu arada buyuk ihtimalle mortis bu gece bana bakacak benim de mafya oldugum ortaya cikacak, ben de gidicem, tunca da doktor inmisken mortisi de oldurup tek basina devam edicek.

xin diyorum ben, siz neler diyosunuz

penth'e uysaydın, aynen anlatılan şekilde kazancaktınız oyunu çok büyük ihtimalle tunca evet =).. senden şüphelenen tek kişiyi kesince oyun senin olacaktı heheh..
Sosyal ağlarda paylaş

quicktopic
tunca said:
doktorun koruduðu biri gitmesin de doktor olmasa da olur. þimdi dedektifin korunmasý bekleniyor, nasýl olsa mafya onun korunduðunu sanýyor diye baþka birini de koruyabilir. Xin "doktorun da birini korumasý için oylama yapalým mý?" dediði için doktor olduðunu düþünüyorsun sanýrým. ama bence bu güvenilicek kadar yüksek bir ihtimal deðil onun yerine daha aktif ve benden þüphelenen fly'ý indirmeyi tercih ederim. ben þimdi dedektifim falan diye boþuna dikkat çekmiyim. neyse bence fly.

resmen şu mesajda kaybedilmiş eldeki oyun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...