Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Collecters Edition materyalleri ayrıntılı ve türkçe.

salyangoz

Öne çıkan mesajlar

2 tane ekstra olayı 1 erkek, 1 kız sanırım di mi ? ayrıca niye bu kadar dert yaptın yaw, bunu pazara cevirseler noolur ? parayla xp satsalar, item satsalar kore oyunları gibi anlarım da, parayla ekstra emote satsalar sana ne zararı var =), alan adamın kendi bilecegi is, alır emote'unu yapar herkesin ortasında, sana karsı bi avantajı yok ki...
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
herker her zaman bırbırıne benzıyo zaten, np

O kadar setin içinde, o kadar boya ile nasıl birbirine benzetiyosun anlamıyorum.

Doğru, hepimiz Ademden gelmeyiz, hepimiz birbirimize benziyoruz.

Rank31, RR25 olarak tier 4e başlayan karakterler müsade edin ki birbirine benzesin. Yüzüğüne kadar herkes birbirinin kopyası.
Sosyal ağlarda paylaş

salyangoz said:
Forumlarda türkçeye çevrilmiş ayrıntılı bir collecters edition açıklaması bulamadım.O yüzden tam karar verememiş arkadaşlara için yazıyorum.
]

2) Karakter yaratırken her ırka özel ekstra 2 kafa stili toplam 12 kafa.

3) 60 dakika %10 fazla exp kazanabileceğiniz bir libram.Tekrar kullanmak için 90 dakika beklemeniz gerek ve sadece 3 kere kullanabiliyorsunuz.

İskelet kafa empire içinmiş.İskelet maskesi...Ben de herkes gibi kaos sanmıştım:D
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:
@Gangren
kendisi koyamayacak? ne kadar garip bir düşünce tarzı. Olaya böylemi bakıyorsun?

Ben sonrası için konuştum. Olayı bir pazara çevirmelerinden korkuyorum.
Yarın birgün başlarlar.
Extra character slot 10$
Extra emote 10$
Extra skin 10$

Bu böyle büyüyüp gider. Bu yüzden orda BU OLMASIN demedim. Dedimki BUNUN GİBİ BİR ŞEY UMARIM TEKRARLANMAZ. Yani bunun için konuşmadım sonrası için konuştum.

olay zaten pazar yalnız? böyle şeyler de sadece CE de olur ve yeni çıkacak eklentilerin Pre orderında olur hayatında o üç madde kadar saçma bişey duydun mu sen? (ha eq2 de ekstra zone lar için alınıyordu)
Sosyal ağlarda paylaş

zaten çoğu oyunda "lüks" paketi alanlara ufak hediyeler, süs vs verilir, bunda da farklı değil ki ?

title , kafa ve exp yüzüğü biraz "dengesiz" gibi gözüküyor da, title dediğiniz 2 questlik bişey zaten , kafanızda maske olsa da olmasa da bir şey değişmiyor, exp yüzüğü de 180 dakikalık exp boost.

guild warstaki gibi ekstra slot cart curt değil sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...