Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Burdaki fark çok ufak değil ama. Bir kaç kuruş fazla verdiler diye, değişik kafa seçimini biraz abartı buldum. Bunun arkasıda gelir, olayı pazara çevirirler diyede biraz korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 her ırkta 2 tane felan yok 2 tane ekstra geliyor. birbirine benzemez kimse np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 2 tane ekstra olayı 1 erkek, 1 kız sanırım di mi ? ayrıca niye bu kadar dert yaptın yaw, bunu pazara cevirseler noolur ? parayla xp satsalar, item satsalar kore oyunları gibi anlarım da, parayla ekstra emote satsalar sana ne zararı var =), alan adamın kendi bilecegi is, alır emote'unu yapar herkesin ortasında, sana karsı bi avantajı yok ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ama warhammer da emote la adam öldürünce extra RP kazaniosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ekmek said: her ırkta 2 tane felan yok 2 tane ekstra geliyor. birbirine benzemez kimse np salyangoz said: 2) Karakter yaratırken her ırka özel ekstra 2 kafa stili toplam 12 kafa. Hangisi doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aynı şey işte. 2 tane ekstra kafa gelecek CE lere her ırka. 6 tane ırk var toplam 12 tane ekstra kafaya accessleri olacak CE lerin. Biz normal kafalarla idare edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 salyangoz FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Tekrarlansa ne olur ki? Para vermeyi göze alan varsa açsınlar, eğer oyundaki kuvvet dengelerini etkilemiyorsa para ile sattıkları extralar bana dokunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Densiz said: Burdaki fark çok ufak değil ama. Bir kaç kuruş fazla verdiler diye, değişik kafa seçimini biraz abartı buldum. Bunun arkasıda gelir, olayı pazara çevirirler diyede biraz korktum. Tis iz kalled marketing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kafasını mı veriyorlar şimdi bize yani... özel kafa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Sana bütün paketi verecekler Gangruş merak etme sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 DA2019 said: SWGde gözlük vardı, çok güzel duruyordu. WoWda ufak demonlar, murloclar vs. Bence gayet hoş olacak ancak her ırka 2 tane olması çeşit olayını azaltıyor. Özellikle headstartta herkes birbirine benzeyecek. :) herker her zaman bırbırıne benzıyo zaten, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 chaos'a mor baş gelicekmiş. mutasyona uğramış mor baş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Cuce said: herker her zaman bırbırıne benzıyo zaten, np O kadar setin içinde, o kadar boya ile nasıl birbirine benzetiyosun anlamıyorum. Doğru, hepimiz Ademden gelmeyiz, hepimiz birbirimize benziyoruz. Rank31, RR25 olarak tier 4e başlayan karakterler müsade edin ki birbirine benzesin. Yüzüğüne kadar herkes birbirinin kopyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 su andaki betada oyle evet, template seciyoruz, tip olarak ayniyiz hep. amac tip testi degil tavbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yapımcıların röportajlarda girdiği warhammer tişörtlerinden verselerdi ya çok hoşuma gidiyor :( nerden bulcam ki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 salyangoz said: Forumlarda türkçeye çevrilmiş ayrıntılı bir collecters edition açıklaması bulamadım.O yüzden tam karar verememiş arkadaşlara için yazıyorum. ]2) Karakter yaratırken her ırka özel ekstra 2 kafa stili toplam 12 kafa.3) 60 dakika %10 fazla exp kazanabileceğiniz bir libram.Tekrar kullanmak için 90 dakika beklemeniz gerek ve sadece 3 kere kullanabiliyorsunuz. İskelet kafa empire içinmiş.İskelet maskesi...Ben de herkes gibi kaos sanmıştım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 pardon 2 tane oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Orc War boss ve Goblin Şaman minyatürü.Boyasız şekilde çıkacak. nasıl yani resimdeki gibi olmayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yok boyasız, gri metal parçası olarak çıkacak. 3 parça olarak galiba. Önce yapıştırılacak sonra özel boyalarıyla vs boyamak isteyen boyayacak. Warhammer TT gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Densiz said: @Gangren kendisi koyamayacak? ne kadar garip bir düşünce tarzı. Olaya böylemi bakıyorsun? Ben sonrası için konuştum. Olayı bir pazara çevirmelerinden korkuyorum. Yarın birgün başlarlar. Extra character slot 10$ Extra emote 10$ Extra skin 10$ Bu böyle büyüyüp gider. Bu yüzden orda BU OLMASIN demedim. Dedimki BUNUN GİBİ BİR ŞEY UMARIM TEKRARLANMAZ. Yani bunun için konuşmadım sonrası için konuştum. olay zaten pazar yalnız? böyle şeyler de sadece CE de olur ve yeni çıkacak eklentilerin Pre orderında olur hayatında o üç madde kadar saçma bişey duydun mu sen? (ha eq2 de ekstra zone lar için alınıyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Guild Wars dada slot parası ödüyorduk. Gerçi aylık yoktu ama ne olursa olsun. Farklı suratlar verilmesini doğru bulmadım yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Evet, bende, kesemem yani farklı suratı olan bir order ı, elim gitmez, adam o kadar para vermiş, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 zaten çoğu oyunda "lüks" paketi alanlara ufak hediyeler, süs vs verilir, bunda da farklı değil ki ? title , kafa ve exp yüzüğü biraz "dengesiz" gibi gözüküyor da, title dediğiniz 2 questlik bişey zaten , kafanızda maske olsa da olmasa da bir şey değişmiyor, exp yüzüğü de 180 dakikalık exp boost. guild warstaki gibi ekstra slot cart curt değil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Abi ekstra karakter modeli için mi ağlıyosunuz şaka mı bu. Hiçbişey vermiceklerse kim niye ce alsın ya. Normal pakedin üstüne tt oyunu alırım içinden çıkan modeller için daha ucuza gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar