salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Forumlarda türkçeye çevrilmiş ayrıntılı bir collecters edition açıklaması bulamadım.O yüzden tam karar verememiş arkadaşlara için yazıyorum. İşte Collecters Editon alacakların kazanacakları.1) Her ırka özel 2 quest.Toplam 12 quest. Bu questlerle alabilecekleri itemler ve titleler var.(title:Kafanızın üzerinde nickinizle beraber yazacak ünvanlar)Alınabilecek titleler.Türkçeye çevirince bazıları komik duruyo. DWARF: Brewmaster (İçki efendisi) / Brutecleaver (Vahşi satır) GREENSKİN: Piledigger (Kazık kazıcısı / Da Scrapper (Kavgacı) EMPİRE: The Purifier (Temizleyici)/Ravenslayer (kuzgun katili) CHAOS:The Power-Hungry (Güç açı )/Griffonslayer(Griffon katili) HİGH ELF:The Blanced (Dengeli) / Hopebringer (Ümit getirici) DARKELF: Painmaster (Acıların efendisi)/Bloodknight (Kan şovalyesi) Torpil geçilmiş direk Dark Elfe2) Karakter yaratırken her ırka özel ekstra 2 kafa stili toplam 12 kafa.3) 60 dakika %10 fazla exp kazanabileceğiniz bir libram.Tekrar kullanmak için 90 dakika beklemeniz gerek ve sadece 3 kere kullanabiliyorsunuz.4) Mouse pad.5) Orc War boss ve Goblin Şaman minyatürü.Boyasız şekilde çıkacak.6) 224 sayfalık oyunla alakalı concept çizimlerini içeren bir kitap.7) 128 sayfalık resimli bir warhammer romanı. NOT:Resimleri sonradan koyduğum için bu kadar çok güncelleme yapmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 peki ce yi nasıl alabilirz bn aral ve mavi shop a baktım 19 unda gelcek dediler acaba onun dışında daha erken alabiliceğim bi yer warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Pre-Order edeceksin, erken alma şansın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Normalde Türkiye'de bulunan herhangi bir yerden pre-order paketi alırsan oyunun başladığı gün ellerine CE ulaşmış olacak ve senin için bir tane ayırtmış olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 güzel ve açıklayıcı olmuş,eline sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Evet güzel acıklama olmus eline saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Fiyatı ne kadar bu nun ve Standart Editionın fiyatı ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 160 YTL CE Pre-Order pack aldıysan, 140 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 salyangoz said: 3) 60 dakika %10 fazla exp kazanabileceğiniz bir libram.Tekrar kullanmak için 90 dakika beklemeniz gerek ve sadece 3 kere kullanabiliyorsunuz. Bu günde 3 kere falandır heralde dimi yoksa hiç koymasalarda olurmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yok günde diye bir not yok sadece 3 uses yazmışlar offical sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bogachan said: salyangoz said: 3) 60 dakika %10 fazla exp kazanabileceğiniz bir libram.Tekrar kullanmak için 90 dakika beklemeniz gerek ve sadece 3 kere kullanabiliyorsunuz. Bu günde 3 kere falandır heralde dimi yoksa hiç koymasalarda olurmuş yani tabi ki toplam 3 keredir. 180 dakka boyunca %10 xp kazanacaksın. DAha ne, Her gün olsa direk CE ler çok bariz bi avantaj kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 pre-order almıyan arkadaşlar örnk bn :P esenshop tan ön sipariş werilio 156ytl onus we axxe e 5 taksit olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 standart editio nne kadar birii bana onu sölesin bi de PRE order nerden edebilioruz standart edition ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Biryerde bu fiyatı buldum standart edition için $49.99. http://www.games.net/video-game/pc/114881/warhammer-online-age-of-reckoning/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 2) Karakter yaratırken her ırka özel ekstra 2 kafa stili toplam 12 kafa. bu maddeyi çok saçma buldum. Umarım bu tarz bir şey tekrarlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 nesi sacma, cok da guzel bir ozellik... normal player'lara karsı bir avantaj saglamıyor, ama bi farklılık var yine de... ce'lerde daha fazla xp gibi avantaj saglayan in-game item'ların gelmesini sevmiyorum, bu oldukca mantıklı olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Densiz said: 2) Karakter yaratırken her ırka özel ekstra 2 kafa stili toplam 12 kafa. bu maddeyi çok saçma buldum. Umarım bu tarz bir şey tekrarlanmaz. Nesini saçma bulduğunu da söyle de anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kendisi koyamayacak ya, o yüzdendir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tekrarlanmaz ne demek onu anlamadım bende zaten vermiş adam CE ile tekrarı yok bu işin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 biraz attention whore bi arkadas o =)... anket topic'inde de durup duruken tharkas'a laf attı, kimse cevap vermedi, bi kac post sonra aynı mesajı tekrar attı falan... ilginc biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Tekrarlama derken de, her ne kadar bunu düşünmediğini bilsem de, ek paketleri demek istemiş olabilir. Gelecek yeni ırklar için yeni surat olmasınnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kfg said: attention whore title isteriz kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 @Gangren kendisi koyamayacak? ne kadar garip bir düşünce tarzı. Olaya böylemi bakıyorsun? Ben sonrası için konuştum. Olayı bir pazara çevirmelerinden korkuyorum. Yarın birgün başlarlar. Extra character slot 10$ Extra emote 10$ Extra skin 10$ Bu böyle büyüyüp gider. Bu yüzden orda BU OLMASIN demedim. Dedimki BUNUN GİBİ BİR ŞEY UMARIM TEKRARLANMAZ. Yani bunun için konuşmadım sonrası için konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ce bonuslarıyla bunun ne ilgisi var ki? her oyun ce alana ufak in game zottikleri verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 SWGde gözlük vardı, çok güzel duruyordu. WoWda ufak demonlar, murloclar vs. Bence gayet hoş olacak ancak her ırka 2 tane olması çeşit olayını azaltıyor. Özellikle headstartta herkes birbirine benzeyecek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar