unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Seneye de Zikiç'i alırız rahadooool (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 eagle_dnz said: Sarı-kırmızılı kulüp 27 yaşındaki Çek futbolcu için Olympique Lyon kulübüne taksitler halinde 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Milan Baros'a da yıllık 2 milyon Euro verilecek. gsliler fakir fukara edebiyatı yapıp bizi kekliyor herhalde mağdur görünmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım gitti madem para yok borçlar amış başını gidiyor bu paralara bu transferler nasıl oluyor dediğim gibi ya gsliler anadolu takımlarının kendilerinden yana olması için fakir gibi gösteriyor kendini fbnin aksine ya devlet desteği var ya da borçtan batacak yakında feci şekilde bu arada gerçekten samimi görüşüm fbye gelmiş olsaydı da aynı şeyleri söylerdim ister inanın ister inanmayın ortalama üstü bir oyuncu bizim berbat ligimizde iş yapar avrupa da pek iş yapamaz o kadar büyütmeye gerek yok ama iyi transfer ligimizle orantılı olarak Ahh canıms ne kadar içli üzülmüşsün borç batağında olmamıza :( no more canaydın. sad but true, fb fans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Baros Kewell arda ve lincoln nün araya atacağı paslara yıldırım gibi koşabilecek bir forvet. Bu 3üde mükemmel paslar atabiliyor. Bunlarla anlaşıp sezebilecek kadar bu kalitede oynamış adam. Tabiki yararlı olacaktır. Şaka gibi transfer bence :) Ahh tarz zigiç lazımdı ayrı konu eldeki ümitdende-nondadanda iyi adamdır Baros üstüne ikiside yedek kalmaya gocunmaz Baros varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 unK said: 1 çek baroşu = 1.56 ispanyol guizası edeyor. bilader bize niye sataşıyorsun anlamadım? yaz 3.96 delgado eder diye,hesap kitap işi bizim işimiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ilginç bi transfer. baroşu severim eskiden beri. çok gol atan bi adam değil ama attımı da atar yani. hele ki önüne top atarsanız uçarak yetişir golünü atar. holosko ile aynı tip oyuncular. ki bence muhtemelen holosko baros'tan daha iyi oyuncu fiziği sayesinde. yalnız forvetinizde holosko ve baros yan yana oynasa defansları ezer geçerler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Holosko ile aynı tip oyuncular :) holosko daha güçlü bence ama baros izlediğim kadarı ile daha hızlı ve son vuruşlar daha başarılı. Bir tutarsa feci olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gs holoskoyu mu alcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yok daha neler :) Mumu bir hayal kurmuş.Bencede güzel bir hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Holosko > Baros hadi hayırlısı... Kazım > Arda'dan sonra 2. muhteşem karşılaştırması oldu forumun :) Sinan Engin'ler var forumumuzda gizli. Tello Carlos'tan iyi lafıyla aynı gerçekçilikte iddialarıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 çok ilginç bir takım olduk çok. harry kewell -> daha sezon başlamadan sakatlandı adam. 5 senede 93 maç oynamış olması komedi. şimdilerde iyi gidiyor iyi hoş da her maçta "ha sakatlandı ha sakatlanacak" diye stresten maç izleyemiyoruz kardeşim. lincoln -> aynı şey lincoln için de geçerli. basının yerden yere vurduğuna bakmayın oynamak istediğinde döktürebiliyor. küstürmemek lazım adamı. ki şu anda küsmüş olmduğu gerçeği kesin. bu ikisi aynı zamanda bir sakatlansa (ki çok zor değil) tüm hücum gücü yerle bir. bir arda kalıyor geriye ki diğerleri yatarken kendini yırtıp parçalamaktan bıkmış vaziyette adam. meira -> bu adam bize nasıl geldi hala anlamış değilim. songdan çok daha ucuza oynuyor, sapasağlam problemsiz adam. kesin bir kıllık oldu orda kesin. linderoth -> bize nasıl geldiğini anlamadığım adamlardan biri daha. çok iyi oyuncu fakat bir sakatlandı hala oynayamıyor adam. nasıl iş anlamadım. 1 senedir yatıyor adam nerdeyse. nonda -> hazırlık maçlarında baya kötüydü. fakat skibbenin konuşması işe yaramış olacak ki, steaua maçında maçı kurtaran adam oldu. top indiriyor, geri gelip top alıyor. bana göre son senelerin en iyi transferi nonda oldu. milan baros -> futboluna kimsenin bir şey diyeceği yok iyi oyuncu. fakat adam tonla dava geçirmiş. ırkçılık meselesine. sansasyonel problemler yaratacak Türkiye'de gibime geliyor bana. hele başlarda Türkiye'ye hayatta gitmem falan demişti yanlış hatırlamıyorsam. haşan şaş -> adam 100 yaşına geldi, sahada hala eğleniyor. eleştireyim diyorum maç boyunca sapansaçma hareketler yapıyor, fakat bir top atıyor gol oluyor maçı kurtaran adam oluyor. yeni bir sergen durumu sözkonusu. ayhan -> geçen seneki formundan uzaklarda şimdilik. son maçta uyudu. mehmet topal -> ilk maçlarda dökülse de o da toparlıyor yavaş yavaş. linderoth geri döndüğünde büyük ihtimal yedeğe dönecek. orada umarım eriyip gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Rewendor said: Holosko > Baros hadi hayırlısı... Kazım > Arda'dan sonra 2. muhteşem karşılaştırması oldu forumun :) Sinan Engin'ler var forumumuzda gizli. Tello Carlos'tan iyi lafıyla aynı gerçekçilikte iddialarıyla :) 1-2 sene içerisinde tekrar tartışırız bu konuyu rew seninle. gittiği hiç bir takımda tutunamayan milan baros ile holoskoyu bir tutmam ben. holosko geleceğin yıldız adayları arasında çünkü. milan baros ise yıldızı söneli çok olmuş bir oyuncu. o yüzden tello carlosa falan benzemez. ayrıca takımınızda holosko ve baros dememin anlamı herhangi bir takımda bu ikisi oynasa demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yapma ama yaw, tamam Holosko potansyelli falan bir adam, gayet de kaliteli bir oyuncu severim de, Baros'tan bahsediyoruz öteki tarafta da. Öyle dünya yıldızı olacak yaşı da geçti Holosko. Sanırım 25 26 yaşlarında, öyle çok genç bir adam da değil yani bir anda patlayıp ortalığı süpürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 istikrarsiz adam, tutturursa baya gol atar hızlı kosularla. gsnin transferlerinin en buyuk sorunu istikrarsiz oyuncular alması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 İstikrarlı bi şekilde öyle top oynayacak adamın zaten GS'de Türkiye'de işi ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 holosko 24 yaşında henüz. bir golcünün en iyi çağları 26-30 arasıdır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Biz başka holosko ve baroşu mu izledik bugüne kadar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 benim izlediğim baroş bir sezonda 13 golü zor atan bir adam da sizin izlediğiniz ronaldo'dan rivaldo'dan daha iyi sanırım holosko genç arkadaşlar bunu göz ardı etmeyin. genç daha. acelesi yok sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 holosko en iyi çağını türkiye dışında yaşıcak gibime geliyor 1 veya 2 sene sonra. baroş ise en iyi çağını yaşamış bi şekilde geliyor türkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 o yüzden türkiye-çek maçında milan baros denince hafif pısıp kalıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 en iyi çağını yaşadı şimdi çok kötü demiyorum yanlış anlaşılmlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Türkiye ligini sallar avrupada napar beraber görücez desek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Şu anda zaten naparsa yapsın iyi oynamak zorunda Baros. Çok yetenekli oyuncu. Ve kariyeri düşüşte evet. Ama nereye kadar düşecek? Avrupa'dan iyice uzaklaştı, GS şampiyonlar ligi ve vitrin için son kozu. Elindeki son şansı kullanıyor şu anda kariyerini diriltmek için. O yüzden canla başla oynamak zorunda Kezman'da gördük işte. Son şansını kullanamadı, şimdi PSG'de.. Fransa liginde oynasın artık vitrin dışında. Anelka'da da gördük, son şansını kullandı Chelsea'ya kadar döndü geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 şu maçı geçerse gs tabi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Jandor said: o yüzden türkiye-çek maçında milan baros denince hafif pısıp kalıyorduk forvetlerinde koller olunca yerine babam girecek deseler ben pısarım kusura bakmayın. e ismi de milan baros olunca ister istemez insan çekiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Jandor said: o yüzden türkiye-çek maçında milan baros denince hafif pısıp kalıyorduk o bizim isimlere yüklediğimiz gereğinden fazla değer sonucu oluşan korku:) laf atmak için söylemiyorum kezman en formda çağında olsa fener 10mlyon € verse gelmezdi, adamın düşüşe geçtiği bir dönemde geldi buraya baros için aynı şeyler söylenebilir bir kaç yıl önceki formunda değil, çeklerin avrupa şampiyonasını kasıp kavurduğu zamanlardaki ewt kumaşı iyi, geçmişi sağlam ama şuandaki performansı ne olucak kimse bilmiyor kesin. son 1 senede iç açıcı değildi ama burda kendini bulur çılgın oynar sonuçta hala en verimli çağını yaşayabilecek bir yaşta guiza mesela tepe noktasında geldi fenere o yüzden o kadar para gitti o işe holosko ise yeni parlayan bir adam, bu sene beşiktaş uefada biraz ilerlerse sene sonunda holosko'nun gitmesi işten bile olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar