Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız/Erkek arkadaşınıza gelip asılmışlar..

Dynun

Öne çıkan mesajlar

buarada şu'kızerkek arkadaş böyle durumları söylememeli,söylüyosa kıskandırmak içindir,ruh hastasıdır'vs.. yorumlara hiiç katılmıyorum.söylemediğin sakladığın şeyler er geç önüne çaat diye çıkıveriyo bigün.'nerden duycak canım'deme vallahi çıkıyo.al bakalım sana tartışma hiç yoktan tadın kaçıyo.ve o anda sevgiliden 'vaay benden neler saklıyosun' damgasını ye de gör sonra vicdan azabını.söylüceksin heerşeyi anlatıcaksın sevgiline.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç topici okumadan mesaj yazıyım direk bende doluyum biraz bu konuda.

eğer sen yoksa yakınlarda zate bu olayı sana gelip kız anlatıcak.

anlatması zaten kızın kötü niyeti olmadığını gösteriyo(ay şunu bi kıskandırıyım diye bi kötü niyet varsa ayrı)

anlatış tarzı önemli,eğer ay kaka herif şöyle yaptı böyle üzüldüm,kovdum gitti vs.. diye anlatıyosa no problem

biraz neşeli anlatıyosa üzülmeyip bozulmadıysa sinirlenmediyse(insan olan bu tepkiyi verir bence taciz yoksa) gene no problem

geldi oturdu masama böyle böyle dedi adımı sordu. "ee sen naaptın?" "bende söyledim,ay söylemiyimmi soru soruyo" sonra dedi şöyle böyle falan filan , belli bi muhabbetten sonra erkek arkadaşı var dediyse yes problem. tez uzaklaşıla böyle kızdan. zaten adama masasına oturma cesaretini anlaşılan bakışlarla vermiş muhabbetlede adamın bakışlardan çıkardığı anlamı haklı çıkarmış vs.... yada senaryonun belli yerlerinde ufak oynamalar olabilir.

görüldüğü üzere bayda hiç kusur bulmadım , çünkü kusuru yok eğer gerçekten kibar bi şekilde yaklaştıysa ve ret cevabını aldıktan sorna aynı kibarlıkla gitiyse. tepki verilcek bi durumda yok yani bahsettiğim şeyde,medeniyet vs...

not:göndere basmadan önce bi okudumda wall of textimi pek bişeye benzememiş ama o kadar emek sarfettim yollıyım :)
Sosyal ağlarda paylaş

dynun su paticik tarihinden bildigim hatunsa hani su bulgaristanda okullari birakip ugruna geldigin kiz, hani seviyorum hayatta baskasina bakamam bla bla dedigin hatunsa. O hatunla bu sekilde gidersen elinde sonunda zaten patlar.

Ben bir tek sey bilirim omrum boyunca, ki 50 kerede gordum bunu arkadaslarimda eger bir erkek ipleri cok kizin eline birakirsa surekli ya bu kizi birileri kaparsa yada ya beni artik sevmezse vs girdimi o kiz elinden cok tan gitmis demektir. Isin basinda tavlamak icin pesinden kosucan sonra kendini degerli gostermezsen o olay bitmistir.

Uzun sureli iliskilerin temeli de budur bu ulkede. Ha gun gelirde kadin denen sey bu ulkede erkek gibi olur, kendini gercekten senle bir hissedir, cuk kadar deligi dunyanin en degerli seyi olmaz iliskilerin yapisi degisir. Ama simdi olay budur bu kadar basit. Pesinden kosma pesinden kostur.
Sosyal ağlarda paylaş

efenim gerçekten de sevgilinin makbul olanı bu tip girişimleri daha olmadan buzz gibi bakışlarıyla, ortama genel ilgisizliğiyle, elinizi göstere göstere tutmasıyla, etc engelleyenidir.

muhteşor sevgilinizin bu önlemlerine rağmen gelip aşırı özgüvenini sergileyen arkadaşları sepetleme görevi de yine sevgiliye düşer. bu işlem kesin ama terbiyeli bir şekilde yapılmalıdır.

ayrıca en son babylon'da "onun sahibi var ayoooĞĞĞL" diye haykırdığımda çok ama çok sarhoş olduğumu ve şaka yaptığımı da belirtmek isterim.

saygılar evet.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
...
Ben bir tek sey bilirim omrum boyunca, ki 50 kerede gordum bunu arkadaslarimda eger bir erkek ipleri cok kizin eline birakirsa surekli ya bu kizi birileri kaparsa yada ya beni artik sevmezse vs girdimi o kiz elinden cok tan gitmis demektir. Isin basinda tavlamak icin pesinden kosucan sonra kendini degerli gostermezsen o olay bitmistir.

Uzun sureli iliskilerin temeli de budur bu ulkede. Ha gun gelirde kadin denen sey bu ulkede erkek gibi olur, kendini gercekten senle bir hissedir, cuk kadar deligi dunyanin en degerli seyi olmaz iliskilerin yapisi degisir. Ama simdi olay budur bu kadar basit. Pesinden kosma pesinden kostur.

genellemeleri pek sevmem ama.. bu yazının büyük çoğunluğuna katılıyorum arkadaş..

"peşinden koşma, koştur" falan hoş şeyler değil bence. ilişkinin samimiyetine aykırı bulmuşumdur hep. sevdiceğe yapılmaz belki ama işe yarıyor mu? evet.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

yok, hiç alakası yok :)
kaldı ki ben biraz fazla kıskancım belki de. zaten söylerken tereddüt etti de ben devam ettirdim anlattırdım. ama sana katılmıyorum. en azından 1 sene öncesine kadar katılabilirdim belki de. İlişkide o dediğin ipler oldu mu, illa ki biyere dolanıyo. Çok rahat çok huzurluyum allah bozmasın. Biraz çok geziyo ondan sadece :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...