Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 İnsanları evire çevire döndürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Sly-One said: pati şiddete özendiriyor. dory de başı çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sus lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Xaenin said: İnsanları evire çevire döndürmeyin. basi doner de kusar diye demistim. kol kola donup, el saplatma kisminda burnundan kil cekip sonra devam edebilirsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 oha fantaziye bak. kendi kusmuğunda boğulsun diye. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ama evire çevire dönmek demişsin =/ haaa okey biz dönüyoruz adam bakıp fena mı oluyo CALCULUS BİTİRDİN BENİ Kafam dersten güzel 3 tane türev alma olayında constraint belirleyemiyorum. Lütfen S O S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 constraint dediiin kesişiyor işte yaaa buradan yarınki SU Calculus sınavında kaan'a acil şifalar, candan'a başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Türev değil integral pardon Yatsam mı napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sizin hikayeleri dinleyince ben sinir yapıyorum. sevgilisi olduğunu bilerek yapıosa öldürceksin, bilmiyorsa sevgilin halledicek. halletmiyorsa sevgilini öldürceksin, yok yok yol vericeksin gitsin ne halt yiosa yesin. yine sinir yaptım, aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 benim postumda bise eksik..heh..yol vermiosa canı cekmisse falan da bi azarlarım hatunu baktım hala mı canı cekio hatuna yol veririm..naparsa yapsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sevgilime bi azar veririm. kim olduğunu öğrenrim. takip ederim ettiririm kimin nesidir diye. tenha bi yerde karşısına çıkarım. böyle böyleyken şöyle olmuş derim. ters cevap vereceğini anladığımı anda baldırında parmak ucu kadar bi sıcaklık hisseder. akıllanmazsa biraz daha mesafe yol alır.sonra amacıma ulaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 adamın baldırına parmak ucunu mu sokcan O_o uyqum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 eğer bıçaksa o bacağa takmayı düşündüğün bıçak girince sıcaklık falan hissedilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bide kermit kusura bakma da yöntemin çok uygarcaymış! kurtlar vadisi ve türevlerinin bünyede yarattığı kalıcı hasardan kaynaklanıyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hisseder evladım merak etme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 senko said: bide kermit kusura bakma da yöntemin çok uygarcaymış! uygar muygar.etkili oluyo . bu devirde insanlıkla pek bişi halledemiyosun adam akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 insanlıktan çıkalım yani halledemioz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ÇEKERİZ EMANETİ '%^'&+%/&+^/%^'&+!1 yöntemi işe yarar da, sonu karakolda hatta hapiste biter. bir de o hareketten sonrası var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bel altı np.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kermit said: ters cevap vereceğini anladığımı anda ne demişim? adam insan olana bişi yok demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ehe eyi bakalım sana yolunda başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kermit'i destekliyorum, güzel yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ahmedinecad gerekirse adamin evine nuke atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 VAR YA AGZINI GORUNU KIRARIM KİMMİS LAN BNEİM SEVGHİKLİME YAVSIYSAN CIARIM AGZINA ON8N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar