fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 fede said: o gene bi anlık olaymış. benim yaşadığım da ona benziyor gerçi. eleman biz birlikteyken yavşıyor. sonra kızla ayrıldığımız ertesi günü çıkıyorlar. ha sonra baya olay döndü de o önemli değil. önemli olan biz birlikteyken kıza sürekli "bak bu adam sana yavşıyo, konuşma bak yavşıyo, aha yavşadı" şekliden uyarmama rağmen dinlememesi. neyseki boynuz filan yok. ( ya da var belki de ben bilmiyorum, bilmediğim için rahatım) şimdi muhakkak ki "döv çocuğu" diyenler olacaktır.( kim olacak kimse okumadı, herkes sılayvanınkini düşünüyo şimdi). dövemedim içimde kaldı. çocukta kah pıhtılaşmaması gibi bi hastalık vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Oha hemofili varsa dovsen yalan olurdu cocuk, iyi etmissin abi yine. yirtik dondan firladim lan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 evet en faili hakkaten penthinkiymiş. isveçte türk kızı bulmak. sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Kulağına tükürseydin. Bence haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ozman kanatmadan dovseydin misal yastikla bogsaydin falan? ya da kafasi uste ters cevirip oyle biraksaydin bi kac saat. hersey KAN demek degil, hayal gucu ftw. ilke ben anlattigini 2 defa okudum ve bise anlamadim en yakin arkadasinla mi ciktin o mu follofos yoksa kizi mi etti? isvecte erkeklerle mi cikyiosun? gibi sorular pitirdadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 fede said: evet en faili hakkaten penthinkiymiş. isveçte türk kızı bulmak. sdfsf ahahahahhahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yasasin saplik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kan olmayınca tatmin olmuyorum. bloodthirsty bi kişiliğim var sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 @dory: yok ben bi hatunla bir kaza sonucu cikmaya basladim isvecte bizim bolumdendi, bi de bole memleketten uzagim lan triplerine girmeye basladigim zamanlardi iyi gelmisti sonra ispanyol bi elemanla falan aldatmis iste. simdi de iyice falafos olmus, sor gosterirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hee hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Sly-One said: @dory BEN @ilke senin peki bunun üzerine bi de 1 ay ABİ NASIL OLUR diye isveçte zaman kaybetmeni hangi orçun açıklayacak?lan sirf o yuzden psikoloji bilim dali yapildi sdfsdhfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 OOO MUÇOS GRASYAS PENİSOS GROSSOS DAHOS İLKESOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ilke hakkaten uzuldum =/ gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Yüklenmeyin lan İlke'ye diycem de, "abi kız t-shirtini bende unutmuş onu gördüm kötü oldum" lafını oturtmadan da kıyamam demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Penthesilea said: @dory: yok ben bi hatunla bir kaza sonucu cikmaya basladim isvecte bizim bolumdendi, bi de bole memleketten uzagim lan triplerine girmeye basladigim zamanlardi iyi gelmisti sonra ispanyol bi elemanla falan aldatmis iste. simdi de iyice falafos olmus, sor gosterirler . o kazaya minik bi kaza daha eklememişin iyi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Minik kaza dediğin kaza kurşunu mu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 consun arpasi fazla gelmis. sakin arkadasim. konuya donersek kizi kendi kararına bırakinca fail orneklerini gorduk kendi kararina birakmadan, temiz temiz doven kimse cikmadi daha. bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dory said: ilke hakkaten uzuldum =/ gecmis olsun.yok la ne uzulcen, bana mustehakti, oyle bi mallik anca boyle bir dersle anlasilabilirdi ehueh hem devam etseydi simdiki kiz arkadasim olmucakti falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 asılmasının dozuna bakar..istedigi kadar yavsayabilir cunku kız arkadasım gercekten beni seviyosa zaten yolu verir elemana..hea isin icine taciz vs. girerse kafa kol bacak kırılır oyle yol verilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dory said: kizi kendi kararına bırakinca fail orneklerini gorduk kendi kararina birakmadan, temiz temiz doven kimse cikmadi daha. bekliyorum. kadına şiddet uygulansın anladım ben ama bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hayir soylemeye calistigim, adama uygulanan siddet. evire cevire donmek. tokadi basip yeri opturmek. kafa göz dagitmak kol bacak kirmak tek bacagindan tutup burun deliklerinden cekistirerek uzatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 pati şiddete özendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 isterdim ama, o kadar hayvan olabilmem için gelip asılması değil taciz etmesi lazım. daha üst level rahatsız etme şekilleri lazım. bu levella anca sözle tartışırım adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ha bu arada baska onemli bir nokta: kiz reddetti de adam 2. defa geldiyse sonradan, kaanin tinerci arkadaslarindan yardim isteyebilirsin bicaklama gereksinimi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 konuşurken tükürürseĞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar