Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 cık cık cık. yakışmıyor bu tarz şeyler. Yörünge dışına eleman ihtiyacı mı varmış?[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 abi böyle şeyler adamın başına bela açar söliyim...[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 sataşma olabilir haksızdır arkadaş ama yörünge dışı fazla olmaz mı?[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ali Aydın değilde... Zamanında Ahmet Çakar ları Vahap Beyazları el üstünde tutup anketlerle Ligin en iyi hakemleri seçen hatta abartıp Dünya Kupası maçlarını yönetecek hakem konumuna getiren Taraftar utansın....[signature][hline]bla bla bla ...
Öne çıkan mesajlar