funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 :S tabi kafa karıştırıp kaçacaksın ama geliyorum dur, urfadayım sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sudhısdld fotoları bekliyorum o vakit, urfayı hep merak etmişimdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tamam artık bombi yavaştan al biraz bugünlük bu kadar up yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ya ama ama. benim bugün yapıcak hiçbi işim yok ve çok sıkılıyorum :( birilerine dalaşmam lazım! pff. ama evet haklısın. adımızı attention whore a cıkartmadan susalım. 8-) gidip kitap fln okuyım bari. LANET OLASI İNTERNET. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hoşgeldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 nolmuş olm bu topaça? nedir bu ün? post kasamıyoruz adam gibi ohoo 16 yaşında olman büyük bi hayal kırıklığı oldu. o kadarda mazoşisttim yani kısmet değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 selam hosgeldin, yanniz soyle bisey var Bombi said: bundan bi 3-4 sene evvel olsa gerek az sansasyon yaratmamıştım patide :D ama geçmişe bi çizgi çekip yeni bi nickle temiz bi sayfa açıyım dedim bu pek olmamis yine ufak capli bi sansasyon yaratmissin =) yani bu cizgi bozulmus yenisini cekelim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 rekora koşan bi topaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 selinninki kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben urfadayım sen yoksun be maralım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oha noolmuş burda neyse hoşgeldin Bombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 1. Sayginin tanidigi kizsa yazmak telikeli sorun cikarir. 2. Saygini dusunuyorumda bi kac kiz geliyo aklimada aceba tanidigimiz biri mi sorusu yankilaniyor. 3. Sayginin tanidigi kizsa yazmak telikeli sorun cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Masteis said: nolmuş olm bu topaça? nedir bu ün? post kasamıyoruz adam gibi ohoo 16 yaşında olman büyük bi hayal kırıklığı oldu. o kadarda mazoşisttim yani kısmet değilmiş al o zaman 16yı 20 yaptım :D hem bayanların yaşı sorulmaz, birazdan fena pişti olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Hoşgeldin Bombi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 BonePART said: 1. Sayginin tanidigi kizsa yazmak telikeli sorun cikarir. 2. Saygini dusunuyorumda bi kac kiz geliyo aklimada aceba tanidigimiz biri mi sorusu yankilaniyor. 3. Sayginin tanidigi kizsa yazmak telikeli sorun cikarir. :D hahah 1 ve 3 hakkında bi yorum yapamıycam da.. 2ye gelince. sevgili bonepart, tanıyor olabilirsin tabii 8-) ama reca ediyorum kuzum bu konuda kafanızı yormayınız, hem kim olduğumun ne önemi var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hakket haaa ne öncemi var dagılın ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 pardon aga bi hatamız oldu, affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Llama said: selinninki kaçtı hakkat bi selinn vardı n'oldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 new yorka ne icin gelmistin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 katkım olsun. hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yok Berkay tahmin ettiğin biri değil, free for all yani arkadaşım ama tabi yamuk olmasın yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 fire at will? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Tabi lan go for it, hatta sana güzellik yapiyim buraya yazanlar arasında en düzgün adam Aqu'dur Bombi, bi de camici Mortis, Bone'u saymıyom onun başı bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bakıyorum coşturmuşsunuz yine bayan üye topicini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar