Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 evet zaten olay bende derken onu kastediyodum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yani bir nebze. olay senin gerçektende kız olup olmaman değil. sadece refleksiv bi olay. yeni acc alıp "kızım" desem yeni gelenler topaçıma ve mesaj kutuma 82bin msj geleceğine eminim bide amaç post kasmak ne yalan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bu arada eski nickini sölemio musun? gizli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 çok gizliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bir bayana kiz misin diye soru sorulur mu iyice igrenc seyler oldunuz ama ya. =e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bütün postlarımı editlemeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bütün delilleri ortadan kaldırıosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 evet sonrada bavulumu toplayıp newyorka gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mortis said: bu arada eski nickini sölemio musun? gizli mi ? ya söyliyemiyorum çünkü benim ben olduğumu öğrenmemesini istediğim bi 20 kişi var burda :D ama uslanmış ya pati! özelden fln rahatsız eden yok hiç ilginç bi şekilde. fotomun olmamasına yorumlamaktayım. bi de hatun sayısı artmış, iyi olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Masteis said: evet sonrada bavulumu toplayıp newyorka gidicem hahahaha NY a gelirsen ağırlayabilirim seni uashduad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 önlem almak iyidir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bombi said: Mortis said: bu arada eski nickini sölemio musun? gizli mi ? ya söyliyemiyorum çünkü benim ben olduğumu öğrenmemesini istediğim bi 20 kişi var burda :D ama uslanmış ya pati! özelden fln rahatsız eden yok hiç ilginç bi şekilde. fotomun olmamasına yorumlamaktayım. bi de hatun sayısı artmış, iyi olmuş (tu) ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Masteis said: Bombi said: Mortis said: bu arada eski nickini sölemio musun? gizli mi ? ya söyliyemiyorum çünkü benim ben olduğumu öğrenmemesini istediğim bi 20 kişi var burda :D ama uslanmış ya pati! özelden fln rahatsız eden yok hiç ilginç bi şekilde. fotomun olmamasına yorumlamaktayım. bi de hatun sayısı artmış, iyi olmuş (tu) ???? hahaha öyle ama ya bizim zamanımızda 3 kızmı neydik ulen! şimdi 15 vardır en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 lezbiyenmiş arkadaşlar. dağılalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 capsleri görmeden olmaz ıh ıhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 fede said: lezbiyenmiş arkadaşlar. dağılalım (: kim söyledi1!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ohaaaa gerçekmiş!! hayallerim gerçek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hsduhasuduashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dsgadss ss yoksa bırakmam ben de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 haha yok ya..nerdee şanslı olsak lezbiyen doğardık o ayrı ama maalesef mazoşist gibi erkeklerden hoşlanıyorum hala :X (bakmayın biraz handikapım var şu dakika bu konuda :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dişi bu yazın dedim adamlar lezbiyen fantezisine kadar çıkmış bide NYda olduğunu ben döndükden sonra ve otele 40 dolar verdirdek sonra buraya yazmanda çok bi acayip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 lezbiyen fantezisi değil yahu benimkisi tamamen duygusal açlık! ayrıca NYda değilim, ama ordan geldim. 40 dolar da iyiymiş aslında zaten 25 den ucuza bi yer bulabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sus sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 attention please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar