Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yakında herkes kişisel nükleer silahlansın,yok denedik başka türlü yok olmuyor bu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Chemical said: de_dust2 hakkaten güzel olur ama ben diyorum battlefield 2 tadında bir şeyler olsun, capture pointler, respawn ve araçlar olsun, ama counter strike tadında bir şey yaparsak, çok daha dikkat çeker malum cs yi bilmiyen yok. De_dust2 inşa etmek o kadar zor değil, türkiyede airsoftun tutması için bu tarz çok dikkat çekicek bir şey olması lazım, yoksa ormandan arazi kiralar kendi aramızda da oynarız. Şimdi sen airsfot derken paintball u kastetmiyorsun değil mi ? Yani plastik mermi mi atacağız birbirimize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 plastik mermi dediğimiz ateşli silahlardan atılanlar değil elektrikli oluyor airsoft tüfekleri, otomatik çalışan bir havalı tüfek düşünün, sadece güvenli süratlerde. paintball atmıyor evet, boncuk atıyor. insana bir zararı yok, ama paintball gibi de boyamıyor. Vurulduğunu kendin söylüyorsun. Ya da elektronik vurulduğunu anlıyan yelekler var, onlar söylüyor da, onlar şart değil gayet anlarsın vurulduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yelek olmazsa çirkeflik hat safaları ulaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 şimdi ben anlamadım kod ad kullanılarak kaç silah ticaretimi yapılıyor yoksa hakkaten boncuklu tabancamı satıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Eheh hakkaten boncuklu tabanca satıyoruz, airsoft yav, aratsanıza youtubeda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 haha http://www.youtube.com/watch?v=A_djlYMFK6s ht tp://www.youtube.com/watch?v=A_djlYMFK6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sen gitmemişmiydin chem? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 şimdi ben bunlardan alsam ev arkadaşlarımın kafasına kafasına sıksam beyinlerini dağıtabilirmiyim? :P bide bunlar klasik silahlar BFG 9000 tarzı bişiler bulunabilir mi illa bişi atmasına gerenek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 wiki'de yazdıgına gore klasik silahlar daha rahat bulunuyormus, ama aliens'daki pulse rifle gibi custom silahlar da varmıs =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 peki neden paintball daha yaygın ve ulabılabılınır daha oturmuşken airsorftla uğraşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu airsoft biraz daha hobiye yöneliktir zaten yoksa arazide adam seni boncukla vursa kim nerden anlıyacak vurulduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 2. rounddan sonra yerler top dolduktan sonra paintballdada anlaşılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 eee nası anlaşılıo kimin vurulduğu kimin vurulmadığı eeth hayatımda hiç paintball yapmadım cehalim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 vuruldum dıyosun işte, hakem var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 vurulunca vuruyoluyosun iste acıtır be plastik mernmiler psikopatın biri sapık gibi kafana kafa na atar onları sonra sne de high end game calıssır ckısta agzını gozunu kırarısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tiner götürmek lazım paintballa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sniper var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bazuka verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Quibble said: sniper var mı ? http://www.uncompany.com/pageproduct.asp?subcatid=395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 US 623.00 $ belki bi gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=C2tGWvtnwHI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXFrEeDyXx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Böyle bi imkanınız war mı ? bn araştırmıştım gittigidiyor ve benzer sitelerde satılanlar o kdar iyi olmuyormuş bnde Yurt Dışından getirtmek aklıma geldi fakat Gümrükte takılıyormuş eğer böyle bi imkanları warsa bnde almak istiyorum fakat havalisilah.com da AirSoft Silahları göremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dj_tata Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Abi bende silah istıyom yaaaaa ama turkiyede hic bulamiyom eminonu de var ama hepsi gasli arkadaslarla air sofy gun oynamak is tiyoruz ama.... nasil alabilirim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar