Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ps3 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kazim>ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Şimdi 360 al, suyunu çıkarana kadar oyna. 6 ay sonra onu satıp ps3 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aquila said: kazim>ps3 ahahaha koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ps3 alirsan 2 hafta oynicaksin, 2-3 kere takas yapacaksin, mgs ve gta bitince de oynayacak oyununun kalmadigini fark edeceksin. Xbox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Xaenin said: Bir ps3 sahibi olarak söylüyorum ki şu anda hemen alacaksan xbox al. GTA4 bitti MGS4 bitti ps3'ü fişe takmıyorum. aynı durum bendede var. hatta ps3'ümü satıyorum ilgilenen öm atsın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 takas iğrenç bişey, oyunu çok seviyosun diyelim ama bitirdin ufaktan başka oyunda arayışı içerisindesin veya arada arklar gelincede atarım vs diyosun... veya ne bilim canın bi spor oyunu çeker bi fps vs.. takas insanı çok kısıtlıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İkisini birden alırsan...tüm multiplatform oyunları xbox360 için alırsan oyunlardan artan parayla xbox 360 bedavaya gelir... hem de iki konsolun da exclusivelerini oynarsın seçim yapmak bir zorunluluk değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 PS3 satanlar bence net fiyat söylerlerse daha güzel olur, düşünen çıkabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ben düşünmem açıkçası satmayı, bir kere ilerde pişman olurdum sattığıma. Ayrıca blu-ray yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 en iyisi 2 tane xbox almak xboxlardan biri hackli korsan oyunlar için öbürü livedan banlanmadan gönül rahatlığıyla belli başlı sağlam multili oyunları oynayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Aslında en iyisi bir Xbox 360 almak. Banlanana kadar oynamak(2 yıl banlanmayan adamlar var.)Banlandıktan sonrada sadece 20gb'lık ana konsoldan almak(controller, adapter filan yok. Sadece gövde). Diğer konsolun kontroller'ları ile filan oynamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 2 yıl banlanmayan olduğu gibi bi kaç ayda banlananda var :) . banlı konsollar ucuza satılıyo zaten 2. el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Xaenin said: Görüntü açısından zaten ps3 baya üstün, donanımsal gelecek açısından da baya üstün ama işte şu anda o üstünlüğü verecek oyun pek yok. Letsgetthesunshine said: Ps3 her şekilde üstün abi karsılastırılması bile yanlıs. Ps3 mühendisleri ayda bir kez biz hata yaptık diye ortaya çıkarken ps3 üstün demek abesle iştigal. Evet donanımsal olarak üstün,ama Sony konsol yaparken Donanım ve Yazılımı 2 parça olarak düşünüyor;Adamlar Güzel donanım koymuşlar Ps3e ama alet bitince yazılımcıların eline vermişler,sonuçta bir işe yaramamış. Microsoft bu konuda hakkatten takdire şayan bir hareket yaptı,daha mütevazi donanımlar kullandı ama donanımı yazılımla birlikte geliştirdi,Daha geçen okuduğum makalede Xbox360 donanım ve yazılım çalışınlarının yanyana çalıştığı,ayrıca 3-4günde 1 düzenli olarak toplantı düzenlediklerinden bahsediyordu amcamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu zamanda artik ps3 kesinlikle derim. Haber sitelerini, endustri haberlerini okuyunca direk ps3 diyorsun. Bluray zaten kafadan neden, ilerde buna Home u da ekleyecekler. cok ama cok memnunum ps3 u aldigima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 draedan said: bu zamanda artik ps3 kesinlikle derim. Haber sitelerini, endustri haberlerini okuyunca direk ps3 diyorsun. Bluray zaten kafadan neden, ilerde buna Home u da ekleyecekler. cok ama cok memnunum ps3 u aldigima. sana 2 ay veriyorum evlat. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bak ya, markaya kanmayin arkadaslar. sonra yanarsiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ^^ShadowSong^^ said: Microsoft ^^ShadowSong^^ said: yazılım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İkisini de kullandım. Emin olun ikisininde öyle birbirinden aham şaham bir farkı yok. PS3 donanım daha iyi demişsiniz, doğrudur. Blu-Ray, kart okuyucu, wireless filan çok güzel. Ayrıca performans olarak donanımı da daha iyi fakat o performansı ortaya çıkartcak oyun yok şuan. MGS4 diyip güldürmeyin lütfen. Oyun native 1080p bile değil. Grafikleri güzel fakat aynı grafikler X360'da da alınır. PS3= Param var, orjinal alırım. Ucuzlayınca Blu-Ray filim izlerim. X360= Orjinal'e para veremem. Xbox Live ve Arcade severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 iyi de xbox 360'ta da orjinale para vermeyince xbox live sevemiyor musuz iste... o nası olcak =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok sevebiliyosun var bol bol seven o şekildede. bu aralar ban dalgası olmuyo pek. genelde exclusive oyunlar öncesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ban yersen git anakart değiştir. Region'ı bile değişiyor. Benim makina NTSC-J'di 3 kırmızı aldı. Anakartı pal yaptırdım. Sıfır makina gibi üstüne bir de 1 ay beleş Gold Live verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar