Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disipline Arena talenti


maxrep

Öne çıkan mesajlar

disiplin arenada çok önemli bir unsur eğer takım arkadaşınıza karşı disiplinli olmazsanız bu sizin sonunuz olur mesela şunu ele alalım birgün diyorsunuzki akşama geliyorum arena yapalım bir bakıyorsunuz o akşam sinamaya gittiniz takım arkadaşınız soruyor neredeydin diye diyorsunuz sinamaya gittim ben o da diyor arena ciddi bir iştir biraz disiplin gereklidir bunun için disiplin arena için şart eğer disiplin olmasaydı hepimiz şimdi 1300 ratingde olurduk dünya sıralamasında baştaki insanlara baktığımız zaman göreceğimiz manzarada disiplindir heleki pve de disiplin dahada önemli bir unsur yaratık keserken pizza yerseniz disiplinsizlikten guildden bile atılabilirsiniz nihilumun başkanı kungen bir basın toplantısında disiplinden bahsetmişti youtubeda bulabilirsiniz eğer aratırsanız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En sık kullanılan talent bu.

http://www.wowhead.com/?talent=bxgMuhgtMcokfVxoc

Şimdi kafana neden reflective shield yok şekline bir soru gelebilir, bunun sebebi inanılmaz lame bir şekilde reflective shield'ın CC kırmasıdır. Çünkü damage reflect tam anlamıyla instant değil ve hafiften SW:D'ninkine benzer bir statik havada bekleme süresi var.

Shadow speclerine de bakalım;

3 tane farklı var o yüzden setupını söylemen gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sdf
disc oynadıgım zmn bunu kullanıyorum
2v2 setuplar icin fena değil.cok fazla melee oldugu icin imp armor al mutlaka ama 3v3 oynuyorsun reflective shield(RMPlol)once dmg absorb ediyor sonra reflect ediyor bu yüzden blind/poly bozabilir.


@Neiloth insp ve searing light aşırı gereksiz bence

shadow olarakta hiç arenaya girmedim mana burn+ve bi spec yapınca 20/0/41 gibi bişi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sdexsde said:
ya genelde millet disc te enlightenment i es geçmiş.Neden acaba?


Saglam bir talent aslinda ancak oncelige gore siralandigi zaman ise yarar arac olarak kullanilabilecek daha fazla talent var discipline agacinda, nedeni bu olabilir.

Bunun yani sira 2v2'de ise yarayabilecek yari hybrid bir talent build'i var ve bunu kullaniyorum birkac gundur(iyi bir arena oyuncusu oldugum soylenemez)

http://www.wowhead.com/?talent=bx0GuhgtMcqkfZVMGz

Spell Warding onemli bir kayip ve bunun yaninda greater heal'lar daha fazla mana tuketiyor(15% kadar). Silent Resolve bu build'i yapan tarafindan gerek gorulmemis -ki bircok priest ayni fikirdeydi ve bende dispellerin pek resist etmedigini tecrube ettigimden(benim spell'lerim icin) almadim.

Artilari daha cok meele class'lara karsi. Reflective Shield 'in crowd control'leri kirabilme potansiyeli varmis soylenildigine gore ancak henuz boyle birsey yasamadim. Pasif olarak iyi bir dps kaynagi oldugunu dusunuyorum.

Fear cooldown'inin 4 saniye dusmesinin yani sira rank 1 shadow word:pain ya da bazi racial ability'leri sayesinde blackout proclatip ekstra birkac saniye kazanabiliyorsunuz. Mind Flay ise dps araci olarak degil kacan ve kovalayani yavaslatmak icin kullanilabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:
rogue, warlock 2v2 icin.
rmp var 3v3 te. sp bilmiyorum 3v3 te ne yapar nasildir.


Yeni garip setuplarımızdan: Mage, Warrior, Druid.

Nihahaoho 2k'da karşımıza gelen setupa bak dedik, güldük. Taktiğindeki piçliği anladığımızda çok geçti. Takım CC Drlarımız nanayı yiyene kadar warriorla rage topluyor, snareliyor, harrasslıyor ama bir gram damage vermeye bile çalışmıyorlar. Full rage warrior+petli frost mage shatterla aniden prieste yükleniyorlar, ve bu sırada druid mage'i CC spamine bağlıyor neye uğradığını anlamadan 10 dk sonra birden nuke yiyorsun. Garip oyun vesselam. Ama gerçekten iyi oyuncular olmaları gerekiyor, özellikle warriorın ve druiding. Mage neredeyse hiçbirşey yapmıyor, sadece sheep spamliyor target değiştirip. Tabii ki nuke anına kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...