aritra Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 nerde bulabilirim? ya da oyunun klasöründen ulaşmanın bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 googleda baya bi arayıp bir ihtimal oyun içi komutlarına ulaşabilirsin. oyunun içinde yazılan komutlarla bossların laflarını yada müzikleri çaldırma özelliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_BackstageWalkUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_BackstageWalkUni02.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_FoyerIntroUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_FoyerWalkUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_FoyerWalkUni02.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_FoyerWalkUni03.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_FoyerWalkUni04.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_GeneralWalkUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_GeneralWalkUni02.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_GeneralWalkUni03.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_GeneralWalkUni04.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_GeneralWalkUni05.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_GeneralWalkUni06.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_GeneralWalkUni07.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_LibraryWalkUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_LibraryWalkUni02.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_LibraryWalkUni03.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_LibraryWalkUni04.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_MalchezarWalkUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_MalchezarWalkUni02.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_MalchezarWalkUni03.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_OperaHarpsiWalkUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_OperaOrganWalkUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_StableIntroUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_StableWalkUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_StableWalkUni02.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_StableWalkUni03.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_TowerWalkUni01.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_TowerWalkUni02.mp3") /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicKarazhanKA_TowerWalkUni03.mp3") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 O değilde karazhan da sandalye kapmaca oynayan bir guild videosu vardı. Efsaneydi. Link bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Moroes Musical Chairs yaz arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Arma said: O değilde karazhan da sandalye kapmaca oynayan bir guild videosu vardı. Efsaneydi. Link bilen var mı? http://www.youtube.com/watch?v=K2f0aGMAx7w he he evet bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 dostum link'in olu =] http://www.youtube.com/watch?v=7e6t3B4oQuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 İş yeri youtube açık değil izleyemiyorum. Açamamda burda. Eve gidince izlerim artık. Saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 uzun uğraşlar sonucu extract ettim. burda link versem kurallara aykırı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Süper olur çeker dinleriz ver :P öm yap ya da ben istiom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Karazhan'ın müziklerinden ziyade bossquote ları efsanedir, moroes, curator ve prince e sevgilerimi gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bende özelmesajıma alabilirmiyim linkleri pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aran'ın torment me no moreee diye haykırışına hastayım ben nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yeni konu açmiim dedim, şu inn müzikleri yenilenmeden, Brill inn'de çalan müziği bulana benden bi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bu değil mi ? /script PlaySoundFile("SoundMusicZoneMusicTavernHordeundead_dance.mp3" ) son parantez birleşik, smiley çıkıyor yoksa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bilmem, o mu? :D İş yerindeyim, merak ettiğim bu parçanın bir orijinal hali falan var mı, bakamicam Google'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 o muymuş :p benim accountum frozen girip bakamıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 evet o. ama onun uzunu var, cok seviyorum ben de. bu direk link, http://208.53.158.138/soundtracks/world-of-warcraft-direct-game-rip-/vkcfijyvzr/112-derek-duke-tavernhorde-zone3.mp3 burda tüm müziklerin oyundan riplenmis hali http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/world-of-warcraft-direct-game-rip- burda da soundtrackler http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/world-of-warcraft-soundtrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 of bende hastaydım ona cok saolun beyelerr=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar