scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hehe druid > priest ;p sabah sabah can sıkıntısına işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hadin gz diyelim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 lol gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Aman tanrım, kuyruklar aşkına naptın sen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 emaan bizde 2 rogue kestiydik zamaninda : o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Earthen Ring'de Ishanah'ı ilk türkler devirdi diye bütün server haykırıyor!111 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 :D RP serverinde kesince olay oluo ama öyle deme ;p thrallı kestik 1 hafta olay oldu forumlar yıkıldı sdfskdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 scorch said: :D RP serverinde kesince olay oluo ama öyle deme ;p thrallı kestik 1 hafta olay oldu forumlar yıkıldı sdfskdfj ahdahah tahmin edebiliyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 gz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Yok zaten öyle küçümseme veya dalgaya alma anlamıyla falan yazmadım da :) da ne zaman bilmemne down diye bir başlık görsem malum topic aklıma geliyor, epic birşeydi o topic, hatta hiç editlenmeden yazılmış halini görenlerdenseniz epicten de öte birşeydi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 O şanslılardanım :D şanlı warlockumuz lafına bitmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Rikkie said: Ne zaman bilmemne down diye bir başlık görsem malum topic aklıma geliyor, epic birşeydi o topic, hatta hiç editlenmeden yazılmış halini görenlerdenseniz epicten de öte birşeydi :p Drama oldu ve ben kaçırdım pofff. Ne zaman oldu bu ? ''Şanlı'' warlock nedir lol :D Ayrıntılı bilgi hatta link lütfen :) ps: konu akışını bozacak birşeyse pm olarak atarsanız sevinirim merak ettim :p edüt: ps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 abi bi serverda a'lar bi türk guildindeki bir warlocka düşmüştü, bütün server "a'lar türklerin eline geçti" diye haykırmıştı..olayın özeti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 az once scryer serrrrefsizlerinin liedrini kesmeye gittim tam garrote atcakken invalid target dedi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar