Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Antalyaspor - Beşiktaş JK 24.08.08 @ 21.45

Mumu

Öne çıkan mesajlar

Mumu said:
cantona konuyu fener beşiktaş tartışmasına çevirme

beşiktaş'ın geçen sezondan hiç bi farkı yok açıkcası. geçen sezonu yediğimiz bu saçma gollerden kaybettik bu sezon yine aynı şeyler oluyor. allah aşkına zapotocny ve ibrahim toraman ikilisini oynatsın. sivok da olur. gökhan zan anca yedek olur. bütün maç aidsli gibi oynadı adam ya.

ayrıca antalyanın zimbabveli iki oyuncusuda çok iyi bence. özellikle maç boyunca hareketli olan Serge Pacome Djiehoua çok iyi bir oyuncu. fakat takım oyunu 0. hep şahsi oynadı bütün maç.

amacım o değil. zaten ne beşiktaşlıyım ne de fenerbahçeliyim. fenerden daha kötüydü derken biraz da mübalağa yaptım tabi ama bana göre antalya çok fazla kapandı ve gel de yen beni dedi. biraz üstüne oynasa beşiktaşın boşluklar bulacaktı. farkı daha da arttırma şansı bile olacaktı.

beşiktaş delgado olsun, holosko olsun, bobo olsun, nobre olsun, serdar olsun çok iyi hücum özelliği olan oyunculara sahip. ama defansı galatasaraydan 5, fenerden 3 kat daha kötü. ligde de anadolu takımlarından en çok puanı toplar ama gs, fb, trabzona karşı çok başarılı olamaz. avrupada da pek iş yapmaz. ama şampiyonluk yarışı içinde olur, şampiyon olur mu olmaz mı bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi gökhan zanı yoğurda doğrasak yoğurt ziyan olur ya!Böyle bişey yok.Takımdan gidiyo diye sevinmiştim allem ettiler kallem ettiler sözleşme imzalattılar.Acilen toraman ve zapotocny i davet ediyorum stoperlere!Bi de herkes sistemini eleştiriyo da bence bjk bu sistemi oturtacak bi kaç hafta sonra.Oturtunca da güzel işler gelecek.Kadromuz da fena değil.Çift forvet oynasan ne olacak yani.Holosko efendi de bi zahmet sağ açığa alışıversin.Henry'i sola koyuyolar oynuyo dünyanın en iyi forvetlerindenim ne lan benim yerim burası demiyor.Nedir bu holoskodaki g.t kalkıklığı ya.Tello sol bek oynamazmış,nasıl oynamaz bu adam sporting lizbonda sol bek olarak oynadı kaç sene ya.Ali tandoğan desen ondan cacık olmaz kabul ediyorum.Cisse-uğur gittikçe daha iyi olacak.Bjk ye tek gereken biraz zaman.Serdar özkanda çok iyi felan diyosunuz,ama hala bazı şeyleri öğrenmesi gerek nerede ne yapacağını bilemiyor.Şut mu vuruyim pas mı atayım diye
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşlı taraftarlar Antalyaspor maçı öncesi bağdat caddesi'ni karnaval yerine çevirdiler. Saat 19:00 civarında yaklaşık 50 arabayla konvoy yapan Beşiktaşlı taraftarlar yol kenarında formalı taraftarların da katılımıyla caddeyi "Şampiyon Beşiktaş' sesleriyle inlettiler. yaklaşık 1 saat Bağdat Caddesi'nde tur atan taraftarlar Erenköy'deki dört yol ağzına "Beşiktaş'ın kalesi Bağdat caddesi' pankartı astılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla tello'dan solbek olmaz onu gördük .. ön libero gibi oynadı 2. yarı bi ara orda acayip etkili oldu .. uğur inceman'ın yerine tello'yu çekicen işte cisse'nin yanına doğru .. Sonra ne yazıkki takımda ibrahim üzülmez'den başka sol bek olmadığı için onu oraya çekicen .. Bi de holosko'ya sağ açık nasıl oynanır öğreticen tamam :P Bu arada Serdar Özkan da solda oynamalı ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...