ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tarz vs önemli diel. oyun oynarken yada kafayı dağıtmak isteidğimde şöyle güzel , radyoda falan çaldığında sizi rahatlatan şarkılar nelerdir? ps : metal tercih dışıdır ( arşiv yapıcam :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nasıl oyun oynarken ama? bi quake tir unrealdir painkiller oynarken mesela industrial metal seferim böyle gaz parçalarından. wow da farm yaparken infected mushroom dinliyorum beyin otomatiğe bağlıyor saatlerce farm yapabiliyorum ama kafa rahatlamak diyorsan divxforever'da emulede best jazz serisi vardı onları indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya böle şarkıcı ismi ve larkı olursa güzel bi referans olur. ya unutulmadık şarkılar vardır ya. kafa yormayan ama güzel. misal cranberries - zombie . tam anlatabildim mi bilmiorum ama dinlemek zevk verir + herkese hitap eder ve yormaz seni. farm+level kasarken işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Her halükarda metal rulz :) olamaz ole bi arşiv yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tmm metal de olsun da reröörörörhhh die olmasın. death falan fıstık olmasın bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 loungefm falan dinle... Ya da varsa digitürk aç bi radyo kanalı smooth,nu falan hem dinle hem balıkları seyret,sarı var bi tane büyük balık favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ahah sende mi digiturk akvaryumcularındansın :) yassı var orda bi tane renkli onu çok seviom bende. o radyodan classic jazz'da iidir. ben geceleri yatarken açıodum o akvaryumu hem oda böyle güzel bi mavi oluo hem balıkları seyrederken sızıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Iron Maiden - Blood Brothers ve The Clansman. inanılmaz insanı huzura kavuşturan aynı anda içini kıpır kıpır yapan şarkılar. "metaldir rerörerödür" deme öyle değil mutlaka dinle ikisinide seveceğinden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hüsnü şenlendirici - sira nari 2 kere dinle bildiğin gaza gelir auto ya bağlıyıp farm larsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 evet baska? böle unutulmayan sarkılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Şöyle yardımcı oluyim sana; Ruh halin,eğlenmek istiyorsa club/disco/trance(özellikle vocal trance:p) Ruh halin,düşüncelere dalma noktasında ısrarlıysa;post-grunge rock,yada post-punk. Ruh halin,o an isyan modetaysa thrash metal,melodic death metal,punk,yada nu metal. Ruh halin yarı eğlenme yarı eğlenmeme modunda gidiyorsa,folk metal seni çok eğlendirir. Ruh halin,o an sağlam laflar duymak istiyorsa rap. Ruh halin,kendine acıma noktasındaysa arabesk. Ruh halin,hem kendine acıma noktasında hemde sağlam laflar duyup sözlerle dayak yemek istiyorsan türkü. Ruh halin,uzaklara gitmek istiyorsa new age,konsept albümleri,şiir albümleri,yada film/oyun ostleri. Ruh halin,gazsa industrial metal. Ruh halin,müziktearka plana bakıyim diyorsan flamenco. Ruh halin,easy listening durumundaysa,pop,poprock yada alternative/indie rock. Ruh halin değişken olduğundan hepsini dinleyebilirsin. Oyun noktasında ben mesela genelde folk metal,industrial metal,trance,türkçe rap,poprock ı tavsiye edebilirim,diğerleri genelde oyun noktasında pek sarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Shivaree-Goodnight Moon 5'Nizza-Soldat Devendra Banhart-A Ribbon Harry Belafonte-Jamaican Farewell Dire Straits-Ticket to Heaven Deamons and Wizzards-Fiddler on the Green Fools Garden-Yellow Lemon Tree Jack Johnson-Sexi Plexi Sheryl Crow-Picture Leonard Cohen-Dance Me to the End of Love Norah Jones-Sinkin' Soon Paul Mc Cartney-Hope of Deliverance George Harrison-I've Got My Mind Set on You Pearl Jam-Last Kiss Red Hot Chili Peppers-Road Trippin' Roxette-Listen to Your Heart Tom Waits-Temptation Scorpions-Still Loving You Tanita Tikaram Twist in My Sobriety UB 40-Red Red Wine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 cafe del mar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ^^ShadowSong^^ said: Şöyle yardımcı oluyim sana; Ruh halin,eğlenmek istiyorsa club/disco/trance(özellikle vocal trance:p) Ruh halin,düşüncelere dalma noktasında ısrarlıysa;post-grunge rock,yada post-punk. Ruh halin,o an isyan modetaysa thrash metal,melodic death metal,punk,yada nu metal. Ruh halin yarı eğlenme yarı eğlenmeme modunda gidiyorsa,folk metal seni çok eğlendirir. Ruh halin,o an sağlam laflar duymak istiyorsa rap. Ruh halin,kendine acıma noktasındaysa arabesk. Ruh halin,hem kendine acıma noktasında hemde sağlam laflar duyup sözlerle dayak yemek istiyorsan türkü. Ruh halin,uzaklara gitmek istiyorsa new age,konsept albümleri,şiir albümleri,yada film/oyun ostleri. Ruh halin,gazsa industrial metal. Ruh halin,müziktearka plana bakıyim diyorsan flamenco. Ruh halin,easy listening durumundaysa,pop,poprock yada alternative/indie rock. Ruh halin değişken olduğundan hepsini dinleyebilirsin. Oyun noktasında ben mesela genelde folk metal,industrial metal,trance,türkçe rap,poprock ı tavsiye edebilirim,diğerleri genelde oyun noktasında pek sarmıyor bkz--->"gereksiz yere kasmak" (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ^^ShadowSong^^ said: Şöyle yardımcı oluyim sana; Ruh halin,eğlenmek istiyorsa club/disco/trance(özellikle vocal trance:p) Ruh halin,düşüncelere dalma noktasında ısrarlıysa;post-grunge rock,yada post-punk. Ruh halin,o an isyan modetaysa thrash metal,melodic death metal,punk,yada nu metal. Ruh halin yarı eğlenme yarı eğlenmeme modunda gidiyorsa,folk metal seni çok eğlendirir. Ruh halin,o an sağlam laflar duymak istiyorsa rap. Ruh halin,kendine acıma noktasındaysa arabesk. Ruh halin,hem kendine acıma noktasında hemde sağlam laflar duyup sözlerle dayak yemek istiyorsan türkü. Ruh halin,uzaklara gitmek istiyorsa new age,konsept albümleri,şiir albümleri,yada film/oyun ostleri. Ruh halin,gazsa industrial metal. Ruh halin,müziktearka plana bakıyim diyorsan flamenco. Ruh halin,easy listening durumundaysa,pop,poprock yada alternative/indie rock. Ruh halin değişken olduğundan hepsini dinleyebilirsin. Oyun noktasında ben mesela genelde folk metal,industrial metal,trance,türkçe rap,poprock ı tavsiye edebilirim,diğerleri genelde oyun noktasında pek sarmıyor şarkı ismi istemiştim ama gereksiz olmus baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 adam kasmış yazmış olumlu yorum yapmıyorsanız da olumsuz birşey yazmayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Led Zeppelin - Stairway to Heaven Rolling Stones - Satisfaction John Lennon - Imagine Jimi Hendrix - Purple Haze Queen - Bohemian Rhapsody The Beatles - Hey Jude Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama ACDC - You Shook Me All Night Long John Lennon - Jealous Guy aklıma bunlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 cream - sunshine of your love bu arada gereksiz diyen arkadaslar da gereksiz saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ek olarak Lynyrd Skynyrd - Free Bird Cream - White Room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ohyeah said: şarkı ismi istemiştim ama gereksiz olmus baya Buna kasma diyorsunda seçtiğim 100lerce şarkımın adını buraya tek tek yazmamı nasıl bekliyorsun? Hoş billboard list,last.fm gibi portalımsı yapılarla popüler,iyi şarkılara ulaşabilirsin,ama bahsettiğin arşivsel bir yapıysa,yani oyun oynarken dinleyecek birşeyse 50 şarkıyla geçiştirilemez,gayette müzik tarzı yazarım. Revenqe said: bkz--->"gereksiz yere kasmak" (td) woww,feci ayar aldım:/ bırakta kasıp kasmayacağım konular,neler yazıp yazmayacağım beni ilgilendirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 mesaj yazan arkadaşlar saolun. yazmayanlarda yazın bi zahmet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar