Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer hakkinda Gercek.. bY Lalu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet nedir bu Battle scar olayi? Quake'deki gibi ust uste birkac insani oldurunce kafanin ustunde amblem mi cikiyor? 25% fazla damage aliyorsun ama 100% fazla XP mi kazaniliyor? Dogru mu attim?
Mesaj tarihi:
Alan yetkilisi savununca Lalu 'yu millet çark etmeye başlamış hadi hayırlısı...

Demek fikirlerin değerli olabilmesi için ;

1.Tanınmış olacaksın...
2.1000 mesajı geçeceksin.
3.Fanların oluşacak...
4.Alan yetkilisi mesaj yollayınca ; "ya abi şey , kem-küm" diyeceksin...Bla bla..

Adam WoW kötü sevmedim diyince ne diye ayaklanıyorsa millet...Sanki MMO sadece WoW var..L2,GW,COnan vs.. oynuyorsan WoW a bok atıyorsan , sen yalacısın gerçekçi değilsin cümleleri insanı HAKİKATEN güldürüyor.
Mesaj tarihi:
yok yok, cidden daha kibar nasıl yazabilirim diye kasıyorum kendimi ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz cidden, yani halen wow kotu diyebilir adam normal diyorsunuz, basmıyo demek naapalım ? oyunun wow olması degil olay, oyuna 2 haftada yargılaması olay, bu kadar cabuk oyun harcayan birinin baska oyunlardaki incelemeleri niye guvenilir olsun, anlamak zor mu bunu bu kadar yaw ?

edit: ya bi de bırakın su madalyan olucak millet dinliycek tribini, burada birinin soyledigini tartısıyorsak neden tartıstıgımızı da soyluyoruz ama cevap yerine alakasız alakasız seyler soyleniyor...
Mesaj tarihi:
Saçma saçma tespitlerde bulanmayın lütfen, yerim alan yetkilinizi :p . Burası hiyerarşik bir düzenle yürütülen bir forum değil. Mesaj sayısı olayıda bir başka komedi. Ben en baştaki seni bir ben mi tanımıyorum savını, forum bazında değil, mmo çevreleri bazında söyledim, yoksa bu forumda yenisin, kim tanıyor seni gibi bir niyetim ne benim olduğu şimdiye kadar ne de bu forum tanıdığım, saygı duyduğum diğer arkadaşların.

Dediğimiz çok çok çok basit; eleman çok büyük bir oyuncu, pvpci, tester olabilir, saygı duyarım. Olay tamamen üslup...
Mesaj tarihi:
FesTivaL said:

1.Tanınmış olacaksın...
3.Fanların oluşacak...
4.Alan yetkilisi mesaj yollayınca ; "ya abi şey , kem-küm" diyeceksin...Bla bla..

Adam WoW kötü sevmedim diyince ne diye ayaklanıyorsa millet...Sanki MMO sadece WoW var..L2,GW,COnan vs.. oynuyorsan WoW a bok atıyorsan , sen yalacısın gerçekçi değilsin cümleleri insanı HAKİKATEN güldürüyor.

Beni rahatsız eden doğru düzgün oynamamış bile oyunu burada o kadar zaman oynayan insanlar varken iğrençti gibi bi kelime kullanıyor ondan sonra da söylediklerini ciddiye almamızı bekliyor. Tamam kimse wow u beğenmek zorunda değil ama en azından bilmediğin bişeye çamur atma sırf popüler diye öyle değil mi?. Ama şahsen ben wow oynamış birinin warhammer konusundaki görüşlerini daha çok kaale alırım. Elder ya da ancient tester olması önemli değil. Bi de biz bu zatın gerçek lalu olduüunu nerden bilicez. Baksana taklitleri de varmış muhteremin; belki fakedir bu da ehehe
Mesaj tarihi:
Abyss said:
FesTivaL said:

1.Tanınmış olacaksın...
3.Fanların oluşacak...

Beni rahatsız eden doğru düzgün oynamamış bile oyunu burada o kadar zaman oynayan insanlar varken iğrençti gibi bi kelime kullanıyor ondan sonra da söylediklerini ciddiye almamızı bekliyor. Tamam kimse wow u beğenmek zorunda değil ama en azından bilmediğin bişeye çamur atma sırf popüler diye öyle değil mi?. Ama şahsen ben wow oynamış birinin warhammer konusundaki görüşlerini daha çok kaale alırım. Elder ya da ancient tester olması önemli değil. Bi de biz bu zatın gerçek lalu olduüunu nerden bilicez. Baksana taklitleri de varmış muhteremin; belki fakedir bu da ehehe

aranizda AoC u 1 veya 2 hafta oynayip birakan olmadi mi? Neden benim WoW u 2 hafta oynamam sorun oluyorki? WoW'un AoC dan daha fazla kullanicisi olmasi yuzunden mi?

Warhammer Online su tur bir sistem de full ayarlarda takilan bir oyun

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 8/11/2008, 13:06:56
Machine name: LALU
Operating System: Windows XP Professional x64 Edition (5.2, Build 3790) Service Pack 2 (3790.srv03_sp2_gdr.070321-2337)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: Default System BIOS
Processor: AMD Phenom(tm) 9600 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 8192MB RAM
Page File: 646MB used, 9162MB available
Windows Dir: C:WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.3790.3959 32bit Unicode

------------
DxDiag Notes
------------
DirectX Files Tab: The file d3d9d.dll is a debug version, which will run slower than the retail version.
Display Tab 1: No problems found. DirectDraw test results: All tests were successful. Direct3D 7 test results: All tests were successful. Direct3D 8 test results: All tests were successful. Direct3D 9 test results: All tests were successful.
Sound Tab 1: No problems found.
Music Tab: No problems found.
Input Tab: No problems found.
Network Tab: No problems found.

--------------------
DirectX Debug Levels
--------------------
Direct3D: 4/4 (retail)
DirectDraw: 4/4 (retail)
DirectInput: 0/5 (retail)
DirectMusic: 0/5 (retail)
DirectPlay: 0/9 (retail)
DirectSound: 0/5 (retail)
DirectShow: 0/6 (retail)

---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce GTX 280
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 280
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: EnumPCIVEN_10DE&DEV_05E1&SUBSYS_055710DE&REV_A1
Display Memory: 1024.0 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (59Hz)
Monitor: Plug and Play Monitor
Monitor Max Res: 1600,1200
Mesaj tarihi:
FesTivaL said:

1.Tanınmış olacaksın...
3.Fanların oluşacak...

Ya ben gerçekten şu an kulağa geldiğim kadar sevimli bir adam değilim. Ama gerçekten uğraşıyorum, kendimle savaşıyorum, senin gibi adamlara ayar verip sevimsiz bir insan olmamak için.

Ama sen böyle saçma, hiçbir dayanağı ve gerçekçiliği olmayan bir mesaj atınca, üstelik sevdiğim saygı duyduğum biri olunca iyiden iyiye rahatsız oluyorum.

1- Kimse Xaenin post attı diye yumuşamamış, ağırdan almamış, fikir değiştirmemiş. Hatta aksine ben hiç katılmıyorum xaenin'e. Pis xaenin, kaka.

2-Xaenin'in fanı mı varmış? Varsa bile bu onu yada bizi ne yönde etkiler? Boş zevzeklik bunlar.

3- Burada fanları varsa birinin o görünüşe göre lalu. Aynı 3-4 kişi ısrarla "Yaşa lalu, hiçbir demedin ama bize umut verdin <3" modunda. Ki bu Lalu'nun suçu da değil yani. Adam "Sevmeyin, desteklemeyin beni." mi diyecek?

4- Yuh sana, atılan postları oku bari trollemeden önce.

Ben Xaenin'e karşı çıkıyorum, ama saygı duyuyorum çünkü senin gibi sevimsiz bir şekilde atmıyor postları. İnsanlarla değil fikirlerle tartışabildiğmiz zaman gerçekten faydalı ve huzurlu tartışma ortamı sağlanabilir bu forumda. Ayar mıknatısı gibi davranıp atara bağlamayın arkadaşlar, huzur bozmayın.
Mesaj tarihi:
Lalu_theoriginal said:

aranizda AoC u 1 veya 2 hafta oynayip birakan olmadi mi? Neden benim WoW u 2 hafta oynamam sorun oluyorki? WoW'un AoC dan daha fazla kullanicisi olmasi yuzunden mi?

Ya 2 hafta oynayıp bırakmış olman umrumda değil.Beğenmemiş olman da kimsenin umrunda değil. Ben sadece doğru düzgün oynamadan iğrençti demene takıldım. Üslubun insanı çileden çıkarıyor.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
birazdan chaos şehirini ele geçircez siz hala yok wow yok warhammer.

Ya mortis sen oyun hakkında bilgi ver bari. Ancient tester falan deilsin dimi? Seni bağlayan zart zurt bişey yok dimi? :)
Mesaj tarihi:
Lalu_theoriginal said:

bi saniye sen amerikadasın galiba o sistem buraya biraz hayvani kaçıyor gtx280 var takılıyor falan demişsin açar mısın biraz olayı?
Mesaj tarihi:
wow da pvp var ve kaliteli diyenlere sağlam güldüm.bg gibi kısıtlı,sıkıcı ve hamster gibi bir yerde koşturtan ezik bir sisteme pvp derseniz arena gibi singleplayer mod bir olaya kaliteli der üstüne üstlük e-sport cart curt derseniz sonra gelip bu bölümde ciddi cevaplarda beklemeyin yazmaz kimse.bu oyuncular daoc gördü,kalitesini gördü ve sizden daha eskiden beri var olan bu insanları küçümsemeyede çalışırsanız komik düşer.lalu ile yüz yüze bir iletişimim,bir tek laf konuşmuşluğum yok ancak uo zamanlarından beri tanırım bazı yerlerde bu kadar gayrı ciddi cevaplarla karşılaşması beni üzdü.
Mesaj tarihi:
FesTivaL said:

1.Tanınmış olacaksın...
3.Fanların oluşacak...

Ahaha komiksin yanı bi baktınmı sen etrafına? Şu forumda kim ne zaman moderator baskısı hissetmişte şimdi hissedip fikrini dğeiştiricek. BAzı yalancılıkla sucluyan insanlar vardı sucladılar gittiler bi daha giremediler topiğe. Moderatorden korkucaksam, olmaz olsun öle forum.

Closed beta icinde daha NDA kalkmamıştı, şurda CBde oynıyan bilmem kac insan var, biride sivrilik edip "WARHAMMER HAKKINDAKI GERCEK! OYUN COK RERERÖRÖ" diye topic acmadı. Neden acmadı cunkü, "oyun cok pis olmuş" desen altını doldurucak bişey söliyemiyceksin boşkonuşuyo olucaksın. Sen cirkin diyiceksin, baska tester fıstık gibi diyicek anca böle atışmış olucaksınız. Olan oyun hakkında bilgi bekliyen insanlara olucak, anca spakulasyon okıycak.

NDA kalktı, oyunda ne gördüyse insanlar yazdı işte, olması gerekende bu zaten. "Oyunda pek güzel olmuş parmaklarımı yiyoyrum nım nım nım", "bune böle cacığa hıyar olmaz bundan" demedi. Kac aydır Betada insanlar.

Haliyle biride kalkıp "sizin oynadığınız oyunun kendisi değil, size buglı eksik vesiyonunu oynatıyolar (doğrudur hiç bişey diyemem) Aslında oyun coooook super devrim devrim ama söyliyemem" derse insanlarda tepki gösterir.

wow konsuna gelince, wow konusunn ansıl gelindi bu kadar anlamadımi diğer konuda 4956489 tane şey madde madde tartışıldı gayet ustruplu bi şekilde kimse wow iyi wow kötü'ye getirmedi. Şunu kabul etmek gerekirki, Blizzard kimsenin yapamadığını yaptı işte, MMORPG'lerin den büyük sorunu adam gibi bi oyun olabilmek için cok özelleşip sadece hitap ettiği oyuncular tarafından oynanırken, al işte 10 milyonu aşkın insan pvp cisi pve cisi hardcore gamer'ı casual'ı ev kadın'ı hepsi oynuyo şimdi. Artık olay "wowda oyunmu lan"ı gecti "inanmıyorsan saygı duy"a geldi.
Mesaj tarihi:
Abyss said:
Mortis said:

Ya mortis sen oyun hakkında bilgi ver bari. Ancient tester falan deilsin dimi? Seni bağlayan zart zurt bişey yok dimi? :)

yok beni bağlayan bişey sor istediini anlatiim =)
Mesaj tarihi:
nnp said:
Lalu_theoriginal said:

bi saniye sen amerikadasın galiba o sistem buraya biraz hayvani kaçıyor gtx280 var takılıyor falan demişsin açar mısın biraz olayı?

Warhammerda Grafik ayarlarini istedigin gibi degistirebilirsin, grafiklere oyle bir hala getirebilirsinki... benimki gibi makina bile takilir :)
Mesaj tarihi:
Mortis said:
Abyss said:
Mortis said:

yok beni bağlayan bişey sor istediini anlatiim =)

abyss soru sorucaksan diğer topicte sor istiyosan, burayı insanlar bilgi almak için takip edemez cunki. başka bi noktaya kayalı cok oldu bu topiğin
Mesaj tarihi:
hippy_tarkan said:
wow da pvp var ve kaliteli diyenlere sağlam güldüm.bg gibi kısıtlı,sıkıcı ve hamster gibi bir yerde koşturtan ezik bir sisteme pvp derseniz arena gibi singleplayer mod bir olaya kaliteli der üstüne üstlük e-sport cart curt derseniz sonra gelip bu bölümde ciddi cevaplarda beklemeyin yazmaz kimse.bu oyuncular daoc gördü,kalitesini gördü ve sizden daha eskiden beri var olan bu insanları küçümsemeyede çalışırsanız komik düşer.lalu ile yüz yüze bir iletişimim,bir tek laf konuşmuşluğum yok ancak uo zamanlarından beri tanırım bazı yerlerde bu kadar gayrı ciddi cevaplarla karşılaşması beni üzdü.

WoW'un PvP'si battlegroundlar değil. Nerenle okuyorsun 3 sayfadır yazdığım wall of textleri? Bir git, sen gülsen ne olur arena hakkında yorum yapamıyorsun bir kere.
Mesaj tarihi:
Fanlarım olduğu bir gerçek xunn, kabul et bunu, groupielerim de var. Ayrıca moderatörüm ve cuce benden korkuyor.

İşte bunu diyip konu kitlemek gibisi de yok sdfkjhsdf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...