Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer hakkinda Gercek.. bY Lalu

Lalu_theoriginal

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:
Lalu, iyi hoş, niyetinde iyi ama şimdi gelip "aslında öle değil cok super, nedenmi süper? söliyemem (ki haklısın nda varmış söliyemezsin) ben şu şu şu oyunları oynadım cok iyi bilirim" diyince bazı insanlarında tepki göstermesi cok normal.

Burdaki insnaların büyük kısmı zaten 3-5 mmorpg oynamış, bu işe zaten UO ile başlamış insanlar, mudcuları saymıyorum.

iş böle olunca acıklama yapamıyacağın halde "aslında sizin dediğiniz gibi değil! gercek şuki bu oyun super!" demek bunuda "ben cok MMORPG oynadım"la desteklemek pek kesmiyo bizi.

en son mesajında cok manasız zaten.

Lalu'nun da cüce'nin de bi çok söyledigine katılıorum.Artık Türkiye çok az syıda mmo sever barındıran bi ülke değil.Özellikle wow'dan sonra artık her mmo'da belli başlı bir türk kitlesi görücez buna eminim.Grafiklerin gercek releasede betadaki gibi olmucagi kesin bana göre de.Ve kesinlikle age of conan'ın başlangıcından kat kat daha az bugu war oyunun.Hiç bir MMO tadından yenmez olmadı ki oyun sektorunde (Bnm için Everquest öleydi gerçi :P ) eleştirmeyelim.Tabii ki eleştircez ve umucaz oyun cok daha iyi olur die bu eleştirilerimizi mahcup ederler de oyundan çok zewk alırız die.Biz piskopat deiliz sırf egolarımızı tatmin etmek için eleştirelim:).

unutmayın ki henuz çıkmamış bir oyundan bahsedıoruz.En kısa dönem mmolara bile ne kdr çok patch vs yapılabildigini ne patchlerle oyunlar içinde ne kalıcı değişiklikler yapılabilcegini canlı yaşamış tecrube edinmiş çok insan vardır aramızda.Söyliebilcegim Lalu'nun yaptıgı acıklamalarla oyun hakkında güzel düşünün ve büyük umutlarla oyunu bekleyin(en azından betasını deneyin) ama cüce'nin yaptıgı denenmiş tecrubeleri de gözardı etmeyin.

Şahsi fikrim Warhammer mutlaka denenmesi gereken bir oyun.Belki mmo oyun sektorune kilometretaşı olacak bir yenilik eklemicek olabilir ancak çok sayıda mmo olması Wow'un egemenligindeki Mmorpg oyunlarda yeni soluklar getircek ben bundan çok memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

şu wow iyi oyun ama öyle zamanda çıktı öyle popüler oldu ki herşey onunla kıyaslanır oldu. artık diğer oyunlar beta zamanlarında maşallah yenilip yutulur oldu, insanlar alıp almayacağına betada karar veriyor.

sen bir oyunu alıp almayacağına beta testerın yorumlarına bakarak karar vereceksen yazık.

Lalunun yazdıkları doğrudur büyük ihtimal, elder testerım diyor, yalan söylemesi için pek bir sebep yok en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Bune biçim hadsizlik anlamadım...
"Ben seni tanımıyorum..Eee başkaları da tanımıyor.. Eee 5bin mesajım var... o zaman niye bu adamı kaale alıp millet dinliyor anlamıyorum" yaklaşımını kınıyorum...(td)

İlla biri , herhangibir konu hakkında fikir beyan etmesi için sizin tanınmışlık statünüzden geçmesi mi gerekiyor...(td)

Lütfen kişileri ve ne olduklarını değil; fikirleri konuşalım...(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...