cemad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 wowu 2 hafta oynayıp gelecek vaad etmeyiyor diye bıraktın ve bize şimdi war'un geleceği hakkında öngörü veriyorsun. böyle bir epic faildan sonra korktum war düşündüğümden de kötü çıkacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hayır, güzel oyun, ki eminim betada şu an çok şey kaaplı aocda da aynı şey geçerliydi oyun la beta arasında baya fark vardı. Bunda da öle olacak, Örneğin grafik ayarları kapalı. o konuda bişey demiorum ben de tavır garip, yaklaşım garip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 kimse burda, relase cok cirkin olucak, cok pis kokucak, kusucaz her beraber falan demediki zaten, herkez betadaki sorunlarını anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Sizin clientınız da 18 GB olsa, ne güzel olurdu, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 said: Blizzardla anlasmazliklarda oldu ama boswer. De yi ayrı yazmadığın an bittin gözümde,oynamıcam işte WAR ... Elder testerlara söyle ilkokul 4 türkçe dersini alsınlar öyle tüm gün oyun oynayacaklarına !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cuce said: Lalu, iyi hoş, niyetinde iyi ama şimdi gelip "aslında öle değil cok super, nedenmi süper? söliyemem (ki haklısın nda varmış söliyemezsin) ben şu şu şu oyunları oynadım cok iyi bilirim" diyince bazı insanlarında tepki göstermesi cok normal. Burdaki insnaların büyük kısmı zaten 3-5 mmorpg oynamış, bu işe zaten UO ile başlamış insanlar, mudcuları saymıyorum. iş böle olunca acıklama yapamıyacağın halde "aslında sizin dediğiniz gibi değil! gercek şuki bu oyun super!" demek bunuda "ben cok MMORPG oynadım"la desteklemek pek kesmiyo bizi. en son mesajında cok manasız zaten. Lalu'nun da cüce'nin de bi çok söyledigine katılıorum.Artık Türkiye çok az syıda mmo sever barındıran bi ülke değil.Özellikle wow'dan sonra artık her mmo'da belli başlı bir türk kitlesi görücez buna eminim.Grafiklerin gercek releasede betadaki gibi olmucagi kesin bana göre de.Ve kesinlikle age of conan'ın başlangıcından kat kat daha az bugu war oyunun.Hiç bir MMO tadından yenmez olmadı ki oyun sektorunde (Bnm için Everquest öleydi gerçi :P ) eleştirmeyelim.Tabii ki eleştircez ve umucaz oyun cok daha iyi olur die bu eleştirilerimizi mahcup ederler de oyundan çok zewk alırız die.Biz piskopat deiliz sırf egolarımızı tatmin etmek için eleştirelim:). unutmayın ki henuz çıkmamış bir oyundan bahsedıoruz.En kısa dönem mmolara bile ne kdr çok patch vs yapılabildigini ne patchlerle oyunlar içinde ne kalıcı değişiklikler yapılabilcegini canlı yaşamış tecrube edinmiş çok insan vardır aramızda.Söyliebilcegim Lalu'nun yaptıgı acıklamalarla oyun hakkında güzel düşünün ve büyük umutlarla oyunu bekleyin(en azından betasını deneyin) ama cüce'nin yaptıgı denenmiş tecrubeleri de gözardı etmeyin. Şahsi fikrim Warhammer mutlaka denenmesi gereken bir oyun.Belki mmo oyun sektorune kilometretaşı olacak bir yenilik eklemicek olabilir ancak çok sayıda mmo olması Wow'un egemenligindeki Mmorpg oyunlarda yeni soluklar getircek ben bundan çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Gönül isterki iyi olsun, kitle çeksin ki Blizzard tutuşup daha iyi yapsın WoW'u keyfini sürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 şu wow iyi oyun ama öyle zamanda çıktı öyle popüler oldu ki herşey onunla kıyaslanır oldu. artık diğer oyunlar beta zamanlarında maşallah yenilip yutulur oldu, insanlar alıp almayacağına betada karar veriyor. sen bir oyunu alıp almayacağına beta testerın yorumlarına bakarak karar vereceksen yazık. Lalunun yazdıkları doğrudur büyük ihtimal, elder testerım diyor, yalan söylemesi için pek bir sebep yok en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Kimse yalan söylüyor demiyor zaten ama yazdıkları gerçekleri anlatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Sonuçta beta'dan bahsettiğimizi de unutmamak gerekiyor. Sonuçta oyun çıkmaya hazır olsaydı zaten çıkardı. Beta'nın amacı da bu; Varolan hataları bulup onları oyun çıkmadan gidermek/onarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 2 hafta oynayıp WoW'u bıraktıysa isterse lead programmer olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 alamadigim 10 tane closed beta tester war burda hepsi hatalari soyluyor bi lalu elder testerim dedi onu dinleyip siz uyduruyosunuz demeniz sacma deil mi warhammer hastasi olmasam zaten cosed betaya 3 ayri emaille hem avrupada hem usadae basvurmam biz daha iyi olsun dyoruz olmasin deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum adam oturmuş yazmış fenamı etmiş oyun çıkınca gorursunuz nası oyun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bence lalu yu kıskanıolar asdadsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hippy_tarkan said: kompleks kokmuş burası ve bu da hiç hoş değil.lalu sen kimseyi takmadan yaz deneyimlerini eminim benim gibi duymak isteyen bir çok insan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Lalu iyidir. En son scoutla fg indirdiği hikayeleri dinliyorduk.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 cok sacma olaylar donmus burda, sakin olun lan. wow da cok sahane bi oyun filan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bence süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 o senin superligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Bune biçim hadsizlik anlamadım... "Ben seni tanımıyorum..Eee başkaları da tanımıyor.. Eee 5bin mesajım var... o zaman niye bu adamı kaale alıp millet dinliyor anlamıyorum" yaklaşımını kınıyorum...(td) İlla biri , herhangibir konu hakkında fikir beyan etmesi için sizin tanınmışlık statünüzden geçmesi mi gerekiyor...(td) Lütfen kişileri ve ne olduklarını değil; fikirleri konuşalım...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Hangi fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Yok ki fikir falan. Adam ego boosta gelmiş, yazmış gitmiş. Arkasından hala fanboyları savunuyor. Tekrar ediyorum adam birşey sunmamış daha öne. "Ben varya, süperim, inanın bu oyunda süper." demek bir gerçeği öne sunmak demek değildir. Azıcık akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 denmis ki internal beta test serverinda durumlar daha iyi, goreceli olabilir, ama saldirgan tavirlar yanlis. inanmiyosan, katilmiyosan adam gibi yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 off xunn gercekten gerzek gerzek seyler yaziyosun, etek giydik elimizde ponponlar zipliyoruz fanboylar olarak burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Herkes kadar bende warhammer ı sabırsızlıkla bekliyorum ve iyi olduğuna kendimi inandırmak istiyorum fakat wow u beğenmeyen adamın düşüncelerine itimat etmem şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar