cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 llamanın mantarlarından sıkılmış olanlara alternatif bi tarfif geliyo sıkı durun:) efem malzemeler bikaç adet etli kırmızı biber bu biberleri ne çok ince ne çok kalın olcak şekilde doğruyoruz kıyılmış halini de buyrun.. akabinde 3 diş sarımsağı alıp ince ince doğruyoruz http://img367.imageshack.us/img367/2301/imgp0644fz4.jp mümkünse teflon tavada zeytinyağda bu sarımsaklarımızı kavuruyoruz efem üzerine kıydığımız(!) biberlerimizi ekleyip bi süre biberlerimiz yumuşayana kadar orta ateşte pişiriyoruz daha sonra 2 adet mümkünse yumuşak domatesi alıp küp küp doğruyoruz.(fazla sulu olsun istiyosanız domates adeti çoğaltılabilir) daha sonra domateslerimizi yumuşamış olan biberlerin üzerine atıp bi süre de böyle kavuruyoruz veeee bi süre de biberle doamtesimiz haşırneşir olduktan sonra artık kavurmamız yoğurtla buluşmaya hazır afiyet bal şeker olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Daha yeni közlenmiş kırmızı biber yemiştim, gene de ağzım sulandı be. Ben yaparım bunu =) Kırmızı biberle yaşayabilirim (bu kırmızıyla ama, yoksa acı yiyemiyorum sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 eet eet kırmısı biber ve patlıcan ha bide mantar llamaya sevgiler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 süpermiş tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 saolunuz efem devamı gelicek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yaw bu basit de bişi.. pizzam bitsin sonra yapıcam. bak valla! yemeksepetinde satarlar mı acaba? izmir'e yolum düşerse tanrı misafiri olarak gelme hakkı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 lan?! canım cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya basit bişi evet,ama yemeksepetine falan koyarlarsa telif isterim.. buyrun efem her daim bekelriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 dasaaa said: yaw bu basit de bişi.. pizzam bitsin sonra yapıcam. bak valla! yemeksepetinde satarlar mı acaba? izmir'e yolum düşerse tanrı misafiri olarak gelme hakkı istiyorum. gel abi gel mantarlı şeyler benden biberli şeyler celebten : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 araya bunların 2 katı hacimde kuşbaşı et ve biraz soğanla biber eklersek benim de ağzıma layık olur sanırım :) yada ben direk o kuşbaşı etleri yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sen etcillerdensin heralde:) burda sağlıklı yaşamaya çalışıors lütfen:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 vallahi etsiz bir hayat beni psikolojik olarak bitirir, dolayısıyla sağlık da gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 En güzelini ben yapıyom.Et deyince köfte ve kıyma çeşitleri(parça et ve kemikli et kesinlikle yemiyorum).Yılda bir de olursa tavuk balık falan hayır demiyorum. Onun dışında ıspanak favori yemeğimdir.(Her gün çıksın yerim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ya ben niye bu piştiğinde yumuşakla sert arası garip bi kıvama gelen yemekleri yiyemiyorum :( (bkz: haşlanmış havuç, pişmiş biber, mantar, haşlanmış soğan halbuki soğanın çiğini alır kütür kütür yerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 pişmiş biber ve havuç kadar tiksindiğim yemek yok ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 et olmayan yemeğe yemek demem o yüzden biraz kuşbaşı eklersek gayet güzel bir tarif:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Buna sarımsak , sirke , baharat gibi şeyler eklenebilir. Yoğurt olduğu için sirke olmaz ama zeytinyağı yakışabilir mesela sağlıklı yemek edit : evet sarımsak zaten var pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 offff salçalık biber mevsimi de geldi. biraz aldırim anama da yaptırırım arada bi. kahvaltıda falan bu biberleri soğanla kavurmak ta gayet güzel oluyor. süper tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 karpuzseven said: Buna sarımsak , sirke , baharat gibi şeyler eklenebilir. Yoğurt olduğu için sirke olmaz ama zeytinyağı yakışabilir mesela sağlıklı yemek edit : evet sarımsak zaten var pardon zeytinyağıyla yapıldı zaten? --- ayrıca bunla et yenmez yahu, hele ki kuşbaşı vs. pirzola yanında meze olarak bunu yiyin bari. ooohşş pirzola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 prostata bire birbir yemek olmuş. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tüm malzemeler var ve çok açım oyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kürt yemeği bu. niye ülkeyi bölmeye çalışıyorsunuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 oğlum bölmesene arkadaşının ülkesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aehehaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar