Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Film sukunet icinde gerdirdi beni. Liv Tyler icin fazla konusmaya gerek yok zati. Halloween serisini sevenler kacirmasin. 7.5 / 10 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bence gayet güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 liv bacı var yav kaçar mı indirilecekler listeme ekledim hdd'de yer kalmadı yenisi gelsin indirip izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 liv icin gitmistim cok igrencdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 rezil bi film. filmlere hiç ön yargısı olmayan üç film tutkunu arkadaş olarak gittik. çıktığımızda üçümüz de sinirliydik. Zamanınızı,paranızı boşa harcamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Biraz araştırdım fena bir film'e benzemiyor,ilk fırsatta izlicem...Horror. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Çok kötü bi filmdi ya. Bir korku filminde bu kadar korkamadığımı hatırlamıyorum :D Liv Tyler da şişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Bu film az buçuk " Funny Games" filmi gibi mi ? O filmdede iki genç hiç bir sebeb yokken 3 kişilik bir aileye şiddet uyguluyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Yok bu sefer 3 kişi 2 kişilik aileye şiddet uyguluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 nileppezdel said: Liv Tyler da şişmiş Evet kilo almış baya düştü gözümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hayatımda izlediğim en kötü korku filmiydi heralde. Çok saçma bi film. Liv için gittim ama verdiim paraya yazık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ohannes Ben bide korku filmi hayrani olarak begendim filmi, geneli begenmemis demek, ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Fena deildi film, gerdi baya. Mirrorsdan falan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ben de korku filmi hayranıyımdır da, son sahne hariç korkmadım be abi. Ama son sahne bi filmlik korkuttu yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar