Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni keşfettiğiniz şahane gruplar

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Ben aslında fazla yenilikleri takip eden bi adam diilim ama işte güzel şeyler getirü dinletiyo arkadaşlar ben de dedimkine buna ki neden yani. O zaman buyrun

1-O.N.A - Hatun kişi vokalli sert mi sert yandan yemiş tool ve incubus karışımı mı. Güzel ama haa.

2-Edwin starr-Baya da eski bi amcammış. Rockn roll yapıyo. Eğlenceli

3-Puddle of mud. Heralde çoğunuz biliyosunuzdur ama işte ben bilmiyodum.

Aslında "Yeni dinleyip te ulan denyoymuşum ben keşke önceden dinneseymişim dediimiz gruplar" diye bi başlık yapılsa ilk olarak Deep Purple koyardım. 4 sene Progressive Rock dinledikten sonra mı dinlenir lan Deep Purple. Ben onları Beatles gibi bişey filan zannediyodum.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

SHADOWS FALL!!!!!!

Boyle super bir grup olamaz, hem hizli, hemde sololu, melodik bolumleride var. Metallica'nin eski gunlerindeki hallerine benziyo. Genelde clean vokals, ama arada bir brutal da olabiliyor.

Mukemmel herkese oneririm.

Ornek sarkilar: Of One Blood, Welcome to the Machine, To Ashes

iyi dinlemeler[hline]Can't rain all the time...

[Bu mesaj Draven tarafından 22 Mart 2003 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Black Label Society
Draven ın tavsiyesi üstüne öğrendiğim bu grubun sert parçaları benim metal anlayışıma uyuyor[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

Kamelot: Hersey bi arkadastan the fourth legacy adli cdyi almamla basladi.Mukemmel vokalleri, super melodik ritimleri,ultramega introlari, asmis balladlari ve duruma gore havaya sokan sozleriyle "muzik budur!" dedirten bi gruptur kendileri siddetle tavsiye edilir. Bu arada hayir adamlardan reklam ucreti almiyorum :D

Tavsiye sarkilar :
Don't you cry (ballad)
Sailorman's Hym (ballad)
Siege
the fourth legacy
Forever
farewell[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

The Project Hate'in yanında:

Mudvayne

adamlar ünlü olmadan önce nette gezerken sitesini bulmuştum yanlışlıkla.baktım tipler ilginç siteden dig in videosunu izledim
süperdi[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

pain of salvation (rulaaa...)
children of bodom (adına gıcık oluyom yaa o ne kodumun çocukları der gibi :D)[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
Dedicated to
All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny.
May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills...
Legends of Might & Magic
Sosyal ağlarda paylaş

grup kesfetmek ıstıyenler pazartesı gecesı hot tv de 11 de alterno(metal/hardcore/alternrock rock kokenlı her bırsey calıyo) salı gecesı mtv de 12de(yada 11 tam emın değılım) alternatıve natıon(alternatıve/alternrock) persembe gecesı gene mtv de 12 de superock(metal/alternrock) ızleyebılırler :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

alterno süper özellikle numetal seviosanız kaçırmayın
korn + tool + limp + sevendust kombosu yaptılar geçen gün :)

unuttuğum bi grup var
Johnny Hollow :)
aşmış bir grup[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Aha! Arama çalışıyor.

Sky Architect

http://www.youtube.com/watch?v=kGYEJjei2cE

Shaolin Death Squad

http://www.youtube.com/watch?v=SYF-zP51LmA

Ephemeral Sun

http://www.youtube.com/watch?v=m3cD5i_vEQY

Echoes

http://www.youtube.com/watch?v=EAs1BmBbtgk