horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Ben aslında fazla yenilikleri takip eden bi adam diilim ama işte güzel şeyler getirü dinletiyo arkadaşlar ben de dedimkine buna ki neden yani. O zaman buyrun 1-O.N.A - Hatun kişi vokalli sert mi sert yandan yemiş tool ve incubus karışımı mı. Güzel ama haa. 2-Edwin starr-Baya da eski bi amcammış. Rockn roll yapıyo. Eğlenceli 3-Puddle of mud. Heralde çoğunuz biliyosunuzdur ama işte ben bilmiyodum. Aslında "Yeni dinleyip te ulan denyoymuşum ben keşke önceden dinneseymişim dediimiz gruplar" diye bi başlık yapılsa ilk olarak Deep Purple koyardım. 4 sene Progressive Rock dinledikten sonra mı dinlenir lan Deep Purple. Ben onları Beatles gibi bişey filan zannediyodum.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Anathema:Paticik FM de çok görüyordum. Bir indiriyim dedim. Çok hoşuma gitti. Lake Of Tears:Frp-tr forumlarında birinin tavsyiyesi üzerine Raistlin and Rose u duydum. Çok hoşuma gitti bütün albülerini topladım.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 SHADOWS FALL!!!!!! Boyle super bir grup olamaz, hem hizli, hemde sololu, melodik bolumleride var. Metallica'nin eski gunlerindeki hallerine benziyo. Genelde clean vokals, ama arada bir brutal da olabiliyor. Mukemmel herkese oneririm. Ornek sarkilar: Of One Blood, Welcome to the Machine, To Ashes iyi dinlemeler[hline]Can't rain all the time... [Bu mesaj Draven tarafından 22 Mart 2003 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Whitesnake [Bu mesaj ReaperXS tarafından 22 Mart 2003 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 The Project Hate geçen yıl ag de rastlamıştım süper çıktı adam + kadın vokal metal[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Black Label Society Draven ın tavsiyesi üstüne öğrendiğim bu grubun sert parçaları benim metal anlayışıma uyuyor[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Kamelot: Hersey bi arkadastan the fourth legacy adli cdyi almamla basladi.Mukemmel vokalleri, super melodik ritimleri,ultramega introlari, asmis balladlari ve duruma gore havaya sokan sozleriyle "muzik budur!" dedirten bi gruptur kendileri siddetle tavsiye edilir. Bu arada hayir adamlardan reklam ucreti almiyorum :D Tavsiye sarkilar : Don't you cry (ballad) Sailorman's Hym (ballad) Siege the fourth legacy Karma center of the universe Forever farewell[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 The Project Hate'in yanında: Mudvayne adamlar ünlü olmadan önce nette gezerken sitesini bulmuştum yanlışlıkla.baktım tipler ilginç siteden dig in videosunu izledim süperdi[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Evanescence Evanescence-bring me to life....aşmış bi şarkı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 HIM oyle 1-2 sarkı olarak biliyodum tabi de ne biliyim boyle bi ara depresyon oldum ehe basladım paso him dinlemeye[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 pain of salvation (rulaaa...) children of bodom (adına gıcık oluyom yaa o ne kodumun çocukları der gibi :D)[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Girls aloud[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Flaw HIM Katatonia The Verve Pulp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 revolver .. alın görün özentilikten nasibini alamamış gruplardan fiil dııı fayaaaaaa its insaaaayd yuuuuu[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 King Crimson yeni keşfettim arkadaşın önerisiyle Epitaph ı dinledim 21st Century Schizoid Man baya güzel bi şarkı[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Audioslave Sound Garden[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 The Smiths Morrissey ve bi ki$iden daha olu$Uyor. yani olu$Uyomu$. 1982-1987 idi sanirim[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 HIM Kamelot Symphony X Demons and Wizards[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 A+ Bluegrass yapıyolar gerçekten hoş[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Kendi kendime keşfettiğim tek grup silverchair. Diğer dinlediğim bütün grupları bi yerlerde birileri bana methetmiştir de o yüzden dinlemeye başlamışımdır.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 grup kesfetmek ıstıyenler pazartesı gecesı hot tv de 11 de alterno(metal/hardcore/alternrock rock kokenlı her bırsey calıyo) salı gecesı mtv de 12de(yada 11 tam emın değılım) alternatıve natıon(alternatıve/alternrock) persembe gecesı gene mtv de 12 de superock(metal/alternrock) ızleyebılırler :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 alterno süper özellikle numetal seviosanız kaçırmayın korn + tool + limp + sevendust kombosu yaptılar geçen gün :) unuttuğum bi grup var Johnny Hollow :) aşmış bir grup[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Aha! Arama çalışıyor. Sky Architect http://www.youtube.com/watch?v=kGYEJjei2cE Shaolin Death Squad http://www.youtube.com/watch?v=SYF-zP51LmA Ephemeral Sun http://www.youtube.com/watch?v=m3cD5i_vEQY Echoes http://www.youtube.com/watch?v=EAs1BmBbtgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Aha! Necromancer! Naaptın abi, 8 senelik konuyu hortlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nothing else matters en sevdiğim grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar