FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 adamınbiri said: Akhlaur said: Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan. biraz daha açarmısın olayı en beğendiğin el nasıl oluyo? bence en beğendiği salaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 çay kaşığını ocakta ısıtıp burnuma yapıştırmıştım. hala neden yaptım bunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 oper said: Xenocide said: Akhlaur said: Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan. hala bi elin varmı? bende parmağımı dikiş makinasının iğnesinin altına koymuştum sonra çalıştırmıştım noluyor acaba diye. edip: ama bizim makine böle elektronik değildi, altta bişey vardı onu ileri geri oynatınca iğne inip kalkıyodu. elektronikte yapsam durdurmayada fırsat bulamazdım of çok fena. aha aynısını ben de yaptım lan. aynı makine hemde. aynısını bende yaptım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 asdfja bu konuda yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 küçükken misafirlikte gelen kompostonun içine elimi sokmuştum. sorunca da biz böyle yiyoruz demiştim. bunun üzerine annem de pilavı da ayakla yiyoruz zaten demişti iyicene dumur etmişti herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hayır demem gereken her işe evet demek ve önemli işlerin olduğu günlerde sorun çıkabileceğini düşünmeden başka önemli işler için söz vermek ve hepsini batırmak devamlı yapmış olduğum salaklıklar.. mesela bugün yine yaptım aynısından komik olabilecek ise şöle bişi var. diş doktorundan ağız burun uyuş uyuş, ayakta galoşlar ile çıkıp yanağa doğru sarkan mini salya ile 300m falan yürüyüp eve gitmiştim ankarada.. rezil bi görüntüydü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben de dasaanin tersini yapiyorum, evet desem super olucak islere hep hayir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Masteis said: oper said: Xenocide said: Akhlaur said: Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan. hala bi elin varmı? bende parmağımı dikiş makinasının iğnesinin altına koymuştum sonra çalıştırmıştım noluyor acaba diye. edip: ama bizim makine böle elektronik değildi, altta bişey vardı onu ileri geri oynatınca iğne inip kalkıyodu. elektronikte yapsam durdurmayada fırsat bulamazdım of çok fena. aha aynısını ben de yaptım lan. aynı makine hemde. aynısını bende yaptım asdf oha grup kuralım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aquila said: ben de dasaanin tersini yapiyorum, evet desem super olucak islere hep hayir diyorum. en son evlenme teklifimi reddedişini hatırlıyosundur umarım. sonra pişman olan sen oldun ama iş işten geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 giden geri gelmiyo iste, kendimi kessem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 harbi salakmışsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 cons sen atsana bunu yukari bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 oper said: Masteis said: oper said: Xenocide said: Akhlaur said: Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan. hala bi elin varmı? bende parmağımı dikiş makinasının iğnesinin altına koymuştum sonra çalıştırmıştım noluyor acaba diye. edip: ama bizim makine böle elektronik değildi, altta bişey vardı onu ileri geri oynatınca iğne inip kalkıyodu. elektronikte yapsam durdurmayada fırsat bulamazdım of çok fena. aha aynısını ben de yaptım lan. aynı makine hemde. aynısını bende yaptım asdf oha grup kuralım lan Lam bu benim çocukluk fantezimdi de cesaret edemediydim parmağım kopar die..Şimdi bulsam makine koyarım şerefsizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bende tel zımbayla oynuyordum, sonra parmağımıda zımbalar mı diye merak edip denedim. Zımbalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Çokakıllıadam said: Bende tel zımbayla oynuyordum, sonra parmağımıda zımbalar mı diye merak edip denedim. Zımbalıyor. bende yapmıştım bunu... çok sıkışıp yan komşunun terasınada ziçmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 elimi zımbalamıştım böyle fantastik bişeydi tel kan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 genetikten fiziğe geçmeyip onun yerine bütün genetik ve nerdeyse bütün teorik fizik derslerini almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bowling oynarken topla beraber yere düşüp sürünmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 zuhaha die güldüm... walla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 noldu la taşınmış bu. efendim zamanında yaptığım güzel bi salaklık. tanışmak istediğim kıza beyaz gül almıştım. ama beyaz gül hastasıymış. salaklık sayılır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ahahah abi epic bi failim var anlatıyım bari. Bigün arkadaşlarla bi dürümcüde oturmuş yemek yiyorduk adanalar ayranlar fln işte.Ben önümdeki arkadaş arkasına bakarken acı sosu (açık renkli renksiz gibi bişeydi) ayranına dökmeye hamle yaptım piçlik işte sadfd tam dökücekken döndü önüne çaktırmadım ama.Sonra yanımdaki arkadaşda bana belli etti gözleriyle yardım olsun diye önümdekine arkasına baktırmak için abi şu herifin işi ne zor demi dedi (adanaları pişiren herifi göstererek) bütün gün orda ateşin önünde oturuyo terden geberiyodur fln konuşuyo bende olayı anlamadım döndüm bunu dinliyom adama bakıyom fln.Bu bana döndü benimde dinledigimi gördü bi daıldı sonra herkese anlattı rezil oldum fail oldum hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Fotoğrafçıda lise yıllığı için foto çekiyoruz, ekipteki herkes gitti bi ben bi de bi kız arkadaşım kaldı. İçeri de gelen giden yok, birbirimize şaklabanlıklar yapıyoruz oradaki ekipmanla. Hasır şapka falan var böyle, aptal aptal şeyler var. Neyse ben bu hasır şapkayı takıp güldüm öyle eğlendik geçti falan. Fotoğrafçıdan dışarı çıkarken kafamda unutmuşum. O karanlık odadan çıktık, hala şapka var, dükkan kalabalık millet bakıyor ben anlamıyorum neye kıkırdadıklarını. Dükkandan 10 mt ilerleyince farkediyorum. İğrençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 2003den beri knight oynuyorum. en büyük salaklık benm I win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 platonik takıldığım kıza malum durumla ilgili mesajı bi arkadaşıma atacakken o kıza atmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar