Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaptıgınız salaklıklar

rainfall

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:
Akhlaur said:
Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan.

biraz daha açarmısın olayı en beğendiğin el nasıl oluyo?

bence en beğendiği salaklığı.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
Xenocide said:
Akhlaur said:
Elimi miksere soktum vol1.Parmağımı zeytin kesme aletine soktum bu kenarlarında 3 jilet olan ve üstüne birde geri çektim yani çift dikiş bu vol2.Ve en beğendiğim elimi buzdolabının lamba takılan yerine sokup çarpıldım.Bu da vol3.İsterseniz 7 ye kadar çıkıyor hepsi de elimle ilgili.Çok kaza gördü geçirdi parmaklarım ellerim falan.

hala bi elin varmı?

bende parmağımı dikiş makinasının iğnesinin altına koymuştum sonra çalıştırmıştım noluyor acaba diye.

edip: ama bizim makine böle elektronik değildi, altta bişey vardı onu ileri geri oynatınca iğne inip kalkıyodu. elektronikte yapsam durdurmayada fırsat bulamazdım of çok fena.

aha aynısını ben de yaptım lan. aynı makine hemde.

aynısını bende yaptım asdf
Sosyal ağlarda paylaş

hayır demem gereken her işe evet demek ve önemli işlerin olduğu günlerde sorun çıkabileceğini düşünmeden başka önemli işler için söz vermek ve hepsini batırmak devamlı yapmış olduğum salaklıklar.. mesela bugün yine yaptım aynısından

komik olabilecek ise şöle bişi var. diş doktorundan ağız burun uyuş uyuş, ayakta galoşlar ile çıkıp yanağa doğru sarkan mini salya ile 300m falan yürüyüp eve gitmiştim ankarada.. rezil bi görüntüydü tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
oper said:
Xenocide said:
Akhlaur said:

hala bi elin varmı?

bende parmağımı dikiş makinasının iğnesinin altına koymuştum sonra çalıştırmıştım noluyor acaba diye.

edip: ama bizim makine böle elektronik değildi, altta bişey vardı onu ileri geri oynatınca iğne inip kalkıyodu. elektronikte yapsam durdurmayada fırsat bulamazdım of çok fena.

oha grup kuralım lan
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
Masteis said:
oper said:
Xenocide said:
Akhlaur said:

hala bi elin varmı?

oha grup kuralım lan

Lam bu benim çocukluk fantezimdi de cesaret edemediydim parmağım kopar die..Şimdi bulsam makine koyarım şerefsizim..
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah abi epic bi failim var anlatıyım bari.
Bigün arkadaşlarla bi dürümcüde oturmuş yemek yiyorduk adanalar ayranlar fln işte.Ben önümdeki arkadaş arkasına bakarken acı sosu (açık renkli renksiz gibi bişeydi) ayranına dökmeye hamle yaptım piçlik işte sadfd tam dökücekken döndü önüne çaktırmadım ama.Sonra yanımdaki arkadaşda bana belli etti gözleriyle yardım olsun diye önümdekine arkasına baktırmak için abi şu herifin işi ne zor demi dedi (adanaları pişiren herifi göstererek) bütün gün orda ateşin önünde oturuyo terden geberiyodur fln konuşuyo bende olayı anlamadım döndüm bunu dinliyom adama bakıyom fln.Bu bana döndü benimde dinledigimi gördü bi daıldı sonra herkese anlattı rezil oldum fail oldum hahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğrafçıda lise yıllığı için foto çekiyoruz, ekipteki herkes gitti bi ben bi de bi kız arkadaşım kaldı. İçeri de gelen giden yok, birbirimize şaklabanlıklar yapıyoruz oradaki ekipmanla. Hasır şapka falan var böyle, aptal aptal şeyler var. Neyse ben bu hasır şapkayı takıp güldüm öyle eğlendik geçti falan. Fotoğrafçıdan dışarı çıkarken kafamda unutmuşum. O karanlık odadan çıktık, hala şapka var, dükkan kalabalık millet bakıyor ben anlamıyorum neye kıkırdadıklarını. Dükkandan 10 mt ilerleyince farkediyorum. İğrençti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...