adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya benim anlamadığım sen o bayanın profil sayfasına nasıl girdin öyle ekleme taleplerini falan nasıl buldun yada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Voys said: çirkin falan diil, gerçekte görmeniz lazım. kızın dudakları hep balon gibi inmiyo snaırım, normaldede bölemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ferrero said: ben bi 14-15 mutual friends bekliyordum deniz'den sdfdsg. yarım k insan var. ahahaha :D yok işte yarım k insandan okdr mutual çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kustum. 1 mutual imişiz zamanında laf dalaşına girmişler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 adamınbiri said: ya benim anlamadığım sen o bayanın profil sayfasına nasıl girdin öyle ekleme taleplerini falan nasıl buldun yada? kendisi profil fotoğraflarına koymuş o fotoğrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hııı bakmamıştım ben o resimlerin hepsine tamamdır ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 adamınbiri said: ya benim anlamadığım sen o bayanın profil sayfasına nasıl girdin öyle ekleme taleplerini falan nasıl buldun yada? pogodi'nin mutuali olan insanla aynı kişi benim de mutualimmiş. facebook home'da çıktı, kızın bir fotoğrafının altında harras var. o fotoğraftan gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ferrero said: pogodi'nin mutuali olan insanla aynı kişi benim de mutualimmiş. facebook home'da çıktı, kızın bir fotoğrafının altında harras var. o fotoğraftan gördüm. o kız da bende bulunan bütün erkek bireyleri ekledi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 @cuce normalde öyle diil tabiki resimlerde öyle yapıo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 N-c said: 4 mutual friends:) ahahahahah gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 profilini spam şirketlerine satsa iyi para kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Voys said: çirkin falan diil, gerçekte görmeniz lazım. kız üzerinden prim yapma çabaları bunlar :p facebookum olmadığı için göremedim kızı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Voys said: kızı tanıorum desem sanırım bittiğim an olur ama ama :( bana ayarlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ardeth said: facebookum olmadığı için göremedim kızı ama ben ne olduğunu bile anlamadım sen yine iyisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 meme var olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 +rep o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bildigin cirkinmis yaw ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 3 mutual :S kizda tanidik geliyor. kim bu voys ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 mutual kimsem yok. olmasın da lan, dağlara taşlara. ha böyle kızlarla çıkan arkadaşlar tanıyorum ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 3 çizgili çakma adidas eşofmanla gördüm, beni kaybetti. sonra straplez elbiseyle pozu vardı tekrar kazandı. sorna yine kaybetti hacı. bu ne yaa. çirkin lan. yazık bizim gençliğe yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 vay be 1 mutual var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Uyuz oluyorum bu tarz pis karılara ya kız dedigin biraz agır başlı olur efendi olun laağn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 oha lan ! şu çete savaşlarınada kafam girsin zaten bıktım yeter lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 1 tane bile mutual friend imiz yok.sevinsem mi üzülsem mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar