Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sac sorunsali

Shaklaban

Öne çıkan mesajlar

Fly said:
Shaklaban said:
kıvırcik olsa keske duz sac ama cok hafif dalgali bide ince telli deil bole inio asaya dogru sora arkalar kivrilio u seklinde :D

dalgalı ve ince zayıf (rastgele bir teli hafifçe zorlarsam koparabiliyorum mesela) saç benimki, ne zamandan beri uzatıyorsun bilmiyorum ama :

ince tel olsa da farketmeyecekti, "uzun değil kısa değil ne bu şimdi" döneminden itibaren başlıyor arkaların kıvrılması. fön vs ile düz durabilir belki de ama o dönemde saça normal kısa saç muamelesi yapmış biri olarak kendi haline bırakırsan kıvrılacak orası, kaçış yok derim.

bağlayacak uzunluğa geldiğinde duş sonrası 2-3 saat bağlı tutarsan azalıyor kıvrılma oranı da tam uzamamış saçta bağladıktan sonra çok abuk şekillere girebiliyor saç.

iyice uzayınca da dertler bitiyormuş sanırsam, ben de o günleri bekliyorum :(

her cümlesine +1. ayrıca gerçekten uzadıkça dertler azalıyor. misal benim fazlasıyla dalgalı yerinde durmayan sapık bi saçım var. o "uzun değil kısa değil ne bu şimdi" dönemindeyken maymun olmuştum iyice fönlersin düzelir 10 dk sonra daha beter olur, sonra amaaan diyip karman çorman edersin DAHADA kötü olur eyvah dersin ben kontrol edemicem bu saçı galiba kessemmi acaba falan, ama azimle devam ettiğin vakit en sonunda bi şekle giriyor.

bu arada bende iyice uzamasını bekliyorum çünkü dertler azda olsa devam ediyor ama yolun yarısını aştım artık dönüşü yok :) 1 senedir hiç kestirmiyorum, ucundan kendimde almıyorum çok nadiren biraz önlerden az buçukta arkalardan almıştım. hala arkaları kıvır kıvır lüle lüle olan piskopat bi saçım var ama lafı burda Cüce'nin dediğine bağlıyorum, kızlar seviyor gerçekten:D okulda koyun gibi kafamı seviyo herkes "yaaaaaaa bunlar ne güzell saçlar böyle yaaaaaaaaaaaaaaa keşke benimde olsaauu :( :(" "yaaaa saçlarını kesip bana veeseneeeee" falan filan.

sonuç: düz saçın karizma durduğu kadar dalgalı, lüle saçlarda bir okadar karizma durabiliyor. elfler kıvırcık saçlı olarak çizilseydi nedicektiniz acaba :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...