Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 pederi arıyorum baba benim kontür bitti bak napcam bilmiyorum fenalardayım diyorum dur bakarız bi çaresine diyo 15 dakka içinde trinko :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Quibble said: fatura da pahalı.. borcum var hattım kapandı. telefonu sattım. düşünüyorumda, rahatım. ötmüyor, msj yazma derdin yok, arama derdin yok. hmm evet, güzel. mektup iyidir :P yakında beteri geliyor görüntülü konuşmaya geçicek herkes zamanla ozaman yalan bile söyliyemezsin surdayim burdayim diye Giden geleni aratır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Quibble said: fatura da pahalı.. borcum var hattım kapandı. telefonu sattım.faturanın kötü yanı operatörleri,n faturalı kullanıcıları inek hatta EŞŞŞEK gibi görmesi. KARDEŞİM GONTÖRLÜYE BİLMEMKAÇ BİN MEŞAJ BEDAVA VERİYORSUN, BİZE NİYE YOK. VERİRİZ PARASI NEADARSA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Turkcell ftw! arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi ışınlanma olsa busefer mesajı yine kağıda yazıp kağıdı ışınlıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Kızın yanına gidersin mesaj atıcakken. Mesela tam odasında yatmaya uyumaya hazırlanıyor, içeriden bir dın dın, dın dın sesi. "Roket Adam Geldi." Yuvarlak ünitenin kapısını açar muhabbet ederiz, geri gideriz sonra. Ya da gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 herkesin 5k mesaj hakkı olunca kitleniyo tabi hatlar o değil de bunca yıldır 1 mesaja 2 kontör vermişiz, son bi kaç aydır 40 kontöre 5000 mesajımız oluyo ne iş resmen yolmuşlar bizi o kadar sene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 valla avea aldım alalı, ilk defa kontör bitirmek için azimle çalışıyorum olmuyor. 5000'de almıyorum 500 alıyorum, bide patlıcan 1. sene bilmemnesi diye 170 dakika aveadan aveaya beedava konuşma süresi, arkadaşlarımın çoğu avea onları arıyorum, olmayanlara 500 sms'ten. kıyak valla ama işte şu mesajların geç gitmesi olayı olmasa daha iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi 500 sms e geçin. ısrarla mesaj atın o hatta. 1 olmadı 2.cisine iletiyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 avea keme küm oldu ankaranın ortasında çekmiyo avea ucuzsun diye alıyorum lan kıymetini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 turkcellin nesi pahalı ben anlamadım ayda 120 dk bedava 10 dk 1 kontör 3 sms (toplam 3 kontor) sonrası bedava (kampüscell için geçerli bunlar) e ben gunde sadece 6-7 kontor harcıyorum 120dk beleş oldugunda gunde 3 kontor e süper işte mesajlarım da anında iletiliyo üzerine her yerde çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bana turkcellden mesaj geldi sayin üyemiz turkcell le girdiğiniz 9. yılınızda siz özel üyelerimize özel bu gün içersinde yapacağınız konuşmaların tamamı ücretsiz diye. 9 sene her ay ortalama 100ytl fatura ödedikden sonra nede güzel etti bir gün bedava vermekle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ulen arankazandan kontör gelmiyo uyuz oldum. aradım müşteri hizmetlerini, dedi 100 hediye kontörden fazlası gelmiyo bi ay içinde. hay £#$£#${[]@! derken sitesinde dolaştım patlican muhabbetine baktım, ne göriim; üye olana her ay 150 kontör yüklemede 180 dk mı ne bedava diyo avea içi. Ulan dün gece kontör bitti gittim 150 aldım sora bi daha konuştum 118 mi ne oldu. allah kahretsin böle işi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aveadan kontör almak yerine yeni hat almak daha ucuza geliyor. yeni hat+100 kontör 9 ytl, 100 kontör ayrı 16 ytl. nası iş bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ogrenci tarifesine gecmek icin 50 kontor kesiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 o ayrı bomba zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 FromTheHell said: avea sayesinde arkadaşlarla pes oynarken sevgilimin mesajlarına cevap vermiyorum. maç bitiminde ÖFF MESAJLARIM GELMİYO DELİRİCEM diye mesaj atıyorum. aveayı seviyorum ahahah hep aynı yalan mı kullanılıyo bende aynısını yapardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 nabıcan abi hayat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar