Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 of ya hamamböceği var terlikle vuruyorum ölüyor gibi, sonra dürtüyorum hayvan devam ediyor yoluna ne bu ya of sinirlerim bozuldu hfnsgjınkgpl vuruyorum ölüyor dürtüyorum resleniyor buga bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hamamböcekleri dünyada radyasyon kirliliğine bile dayanabilen bi hayvan. Dolayısıyla sanmıyorum ufak bir terlik attack ona zarar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 res kill atıosun işte daha ne. eğlenmene bak olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 eğit onu, dövüşlere çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dayanıklılığı artıyo hayvanın şu an, biraz da hız çalışması yaptır sonra çeviklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 harp ver eline dex kassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bence sen str kas. Geçen bir tane gördüm, hayvan gibi, bir terlik ölüm vuruşu yaptım iç organlarını dünyanın beğenisine sundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Olm o ne resim lan yemek yiyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Tipi buna mı benziyor?Öyleyse bonded olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 death coil çaktı bana :( kaçtım böyle eiaeaiaiaiaia diyerekten, salonda kurtuldum diye oturmuştum ki VUUOZZZ diye geldi peşimden ben de kapıları kapadım odaya geri kaçtım babamların dönmesini bekliyorum : uçan hamamböceği olur mu ya pff yutuba koyacam hatta kaçış videomu da sesleri kapatayım öyle, çok fantastik sesler çıkarmışım dasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Of benim arkadaş vardı. Evin içinde büyükçe bi kelebek/güve ile "çarpışıp" odasına kapatmıştı kendini :D Süperdi ya, ne gülmüştüm. Yazık kızcağıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 roket adam said: Hamamböcekleri dünyada radyasyon kirliliğine bile dayanabilen bi hayvan. Dolayısıyla sanmıyorum ufak bir terlik attack ona zarar versin. hatta kafası olmadan 6 ay yaşayabilen bi yaratıktı sanırım. heroes dizisinde bahsediyodu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Pis zararlılar işte ya, göze zarar, sağlığa zarar, ruh sağlığına zarar. Peeehhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fobim var napayım ben de çarğıştım , aldım elime en yakın havluyu savuruyorum falan, şimdi mutfağa gitmem lazım su içmek için ama gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 olm manyak mısın kitle kendini camdan filan kaçmaya çalıs hatta o çöp kutularının üzerindeki numarayı ara gelsinler ilaçlasınlar sonra da para vermeden döv kurtul onlardan dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 böcek öldüremiyo adammı dövecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 böcek exploit yapıyor diyorum ama ayakla lök diye ezmedim, terliği bırakıyorum sadece sinek falan ölüyor öyle ama bu ölmedi, numara yapıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 FLY'IN EVİ HAMAMBÖCEKLERİNİN ELİNE GEÇTİ AVRUPALILAR AGLIYOR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 terikle iyicene ezmen gerek. bokunu çıkarman lazım o derece yani. çıtırtttt diye ses gelmeli. off canım çekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dur dur onu yapmadan önce şey dene bak deodorantı al çakmakla sıkarken yak yakmayı dene hayvanı ben yazlıga gitmeden 2 kutu uyduruk deodorant alıyorum yanıma ekstra yazlıkta dayıyorum örümceklerin filan kafasına deodorantla çakmagı çok da güzel oluyo direk kızarıyolar!!!!! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kitini delmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 mass dispel at önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ya yok Spiked Carapace (D) The Nerubian Assassin forms barbed layers of chitinous armor that increases its defense and returns damage to enemy melee attackers. Level 1 - 10% damage returned, 2 bonus armor. Level 2 - 20% damage returned, 4 bonus armor. Level 3 - 30% damage returned, 6 bonus armor. Level 4 - 40% damage returned, 8 bonus armor. Mana Cost: N/A Cooldown: N/A bak simdi aman diyim %40 returnü vardır onun kafanı gözünü kırar sen ranged dalmaya devam et edit: hele bi de BM kastıysa iyice sçarsın amaaa eger http://www.wowhead.com/?npc=15510 ise işin zor bak bunun soyle bi olayı var http://www.wowhead.com/?spell=25831 üzerine http://www.wowhead.com/?spell=25832 var yani GG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 of mutfağa dalıyorum ben hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar