Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Önceleri kasmaya başladı ve çözünürlük aynen aşşağıdaki gibi oldu falan tarattırdım bikaçtane trojan çıktı sonra düzeldi bikaçgün sonra aynı sorun tekrar ceryan etti defalarca taratmama rağmen bişi bulamıyor gerçi avast ile taratıorum başka bişi denemedim daha Böyle olması gerekirken Böyle Edit: Ayrıca ara sıra düzelior kendiliğinden sonra gene aynısı oluyor
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Monitör sürücünle alakalı birşey ya da windows zaman zaman senin kullandığın monitörü tanımakta zorlanıyor. 2 SS'a da bakarsan birisinde Philips monitör diğerinde Varsayılan Monitör kullandığın görülüyor.
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Evet bende şimdi farkettim, peki nasıl çözebilirim bi fikrin varmı?
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Yokmudur derdime birçare ya? =( format atmak istemiorum hem atsam düzelirmiki?
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Sorun ne ki :s ikisinde de 1024*768 değil mi? maximum değer ya da minimum değer seni bağlamaz ki, kullandığın çözünürlük bağlar. E ikisi de aynı. Sorun nerde ?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ekranın sürücüsünü kaldırmışsın bi şekilde. orda koskoca yazmış "varsayılan monitör" diye, göremedin mi onu? :)
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Sypro said: Sorun ne ki :s ikisinde de 1024*768 değil mi? maximum değer ya da minimum değer seni bağlamaz ki, kullandığın çözünürlük bağlar. E ikisi de aynı. Sorun nerde ? Abi böyle olduğu vakit pc kasıyo ara ara film izlerken takılmalar oluyo falan. @MrHand abi ekran sürücüsü falan bilmiorum kaldırmadım vallahi sdfs ama nasıl geri yüklerim?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Kenjuro said: Sypro said: Sorun ne ki :s ikisinde de 1024*768 değil mi? maximum değer ya da minimum değer seni bağlamaz ki, kullandığın çözünürlük bağlar. E ikisi de aynı. Sorun nerde ? Abi böyle olduğu vakit pc kasıyo ara ara film izlerken takılmalar oluyo falan. @MrHand abi ekran sürücüsü falan bilmiorum kaldırmadım vallahi sdfs ama nasıl geri yüklerim? orda gelişmiş seçeneği var ya, ona tıkla. Karşına çıkan pencerede yukarda 3. seçenek monitör olacak, oraya gel. Monitör tabındayken varsayılan monitör diyor olmalı, orada özelliklere tıkla. yeni bi pencere daha açılacak. burada da yukardaki sürücü tabına tıkla. sürücüyü yenile seçeneğini seçip, orada ekranının marka-modeline göre bişeyler seçersen olay tamamdır.
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Abi sürücü yenile seçince liste çıkmadı ekran kartı driveri aradı galiba ama zaten bendeki en son sürümmüş, bir dier listede varsayılan monitör çıkıyo benimkisinin adı yok >.<
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ya çok uykum var şimdi bakamıycam, bi zararı da yok böle olmasının kalsın karıştırma :)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 pencere sürüklerken dalgalanma falan oluyorsa ekran kartı driverlarıyla alakalı kesinlikle, kaldır yenisini falan kur, yenisi yoksa kaldır kur, yine olmazsa kaldır eski bi tane sürümünü kur.
Öne çıkan mesajlar