Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sivrisineğin tekini duvara yapıştırdım. yamulmuş duruyo orda hala. ne kadar tehlikeli bi adam olduğumu görsün diye arkadaşları, kaldırmıyorum. bence bundan bi ders alıp, benle uğraşmayı kesmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kazığa oturtsaydın bari daha etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kürdana falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kıymık kıymık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sivri sineği kazığa oturtucak kabiliyeti olan ben bile korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kafalarını kesip sopaya geçirmek gerek aslında. masanın kenarlarına yerleştiririm sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben tatilde hamam böceğinin irisini öldürdüm çıktım odadan sonra temizlemeden. güzel öldü çünkü. 2 saat sonra bi geldin yaklaşı 300 kadar karınca böceği götürüyodu. onları kestim. genkledim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu sene ya burda sinek yok ya da sigara kokusundan odaya gelmiolar uğraşmıorum hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 valla bende bu sene hiç uğraşmadım sineklerle nedense... koca yaz boyunca sadace ayağımın kenarından ısırıldım. o da gitmiş ayağımı ısırmış fetişist nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 fede said: ben tatilde hamam böceğinin irisini öldürdüm çıktım odadan sonra temizlemeden. güzel öldü çünkü. 2 saat sonra bi geldin yaklaşı 300 kadar karınca böceği götürüyodu. onları kestim. genkledim yani aoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 of ben de bi orumcek yokettim bu yaz yeni karakter acmak zorunda kaldı okadar fena yokettim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 olm kutsal hayvan. örümcekleri kesmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 drow musun la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ahuha koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Böyle konular garbıça açılır. Yeri burası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bu yaz bende sivrisineklerle uğraşmadım hiç nerdeyse.Bir mayıs ta falan kastı biraz sonra geçti.Küresel ısınma.Sineklerden sonra arılar var sırada.Sonra da tabi ki hipopotamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 esas taksımde sallandıracaksın bunları bak bı daha yanına yaklasıyorlar mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kulağın dibinde neden gezerler özellikle onu anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Akhlaur said: Bu yaz bende sivrisineklerle uğraşmadım hiç nerdeyse.Bir mayıs ta falan kastı biraz sonra geçti.Küresel ısınma.Sineklerden sonra arılar var sırada.Sonra da tabi ki hipopotamlar. einstein'ın arıların nesli tükenirse insanların da nesli tükenir die bi iddiası varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bide geçen yolda yürüyoduk, sinek ilacı kamyoneti şeysi geçti önümüzden, sineği değil bizi öldürüyodu direk nişan alıp suratımıza sıkmış gibi oldu. onlarıda kınıyoruz burdan kınkınkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sinek ilaı kamyoneti şeysinin sinek öldürmüşlüğü yok zaten. onu gören sinekler bzm eve sığınıyo. napsam nasıl yapsam da püskürtsem şunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aracı eve sok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 arac eve sok ahahah :). Sinekleri alıp bi kavanoza doldur sonra filmini çek ufak bi projektörle yayınla :) İnan bi daha evine giremezler korku filmi gibi bide tek tek öldür kavanozun arkasından çıkıp çıkıp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 şu sinekler varya dünyanın en gıcık şeyi onları öldürmüyeceksin yakalayıp işkence ediceksinki digerleride tırssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar