Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık ihtar

Jose

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sivrisineğin tekini duvara yapıştırdım. yamulmuş duruyo orda hala. ne kadar tehlikeli bi adam olduğumu görsün diye arkadaşları, kaldırmıyorum.

bence bundan bi ders alıp, benle uğraşmayı kesmeliler.
Mesaj tarihi:
ben tatilde hamam böceğinin irisini öldürdüm çıktım odadan sonra temizlemeden. güzel öldü çünkü. 2 saat sonra bi geldin yaklaşı 300 kadar karınca böceği götürüyodu. onları kestim. genkledim yani
Mesaj tarihi:
fede said:
ben tatilde hamam böceğinin irisini öldürdüm çıktım odadan sonra temizlemeden. güzel öldü çünkü. 2 saat sonra bi geldin yaklaşı 300 kadar karınca böceği götürüyodu. onları kestim. genkledim yani

aoe
Mesaj tarihi:
Bu yaz bende sivrisineklerle uğraşmadım hiç nerdeyse.Bir mayıs ta falan kastı biraz sonra geçti.Küresel ısınma.Sineklerden sonra arılar var sırada.Sonra da tabi ki hipopotamlar.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Bu yaz bende sivrisineklerle uğraşmadım hiç nerdeyse.Bir mayıs ta falan kastı biraz sonra geçti.Küresel ısınma.Sineklerden sonra arılar var sırada.Sonra da tabi ki hipopotamlar.

einstein'ın arıların nesli tükenirse insanların da nesli tükenir die bi iddiası varmış..
Mesaj tarihi:
bide geçen yolda yürüyoduk, sinek ilacı kamyoneti şeysi geçti önümüzden, sineği değil bizi öldürüyodu direk nişan alıp suratımıza sıkmış gibi oldu. onlarıda kınıyoruz burdan kınkınkın
Mesaj tarihi:
sinek ilaı kamyoneti şeysinin sinek öldürmüşlüğü yok zaten. onu gören sinekler bzm eve sığınıyo. napsam nasıl yapsam da püskürtsem şunları..
Mesaj tarihi:
arac eve sok ahahah :). Sinekleri alıp bi kavanoza doldur sonra filmini çek ufak bi projektörle yayınla :) İnan bi daha evine giremezler korku filmi gibi bide tek tek öldür kavanozun arkasından çıkıp çıkıp =)
  • Yeni Oluştur...