Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keyfine Göre Sen gel Sen git

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
elesso said:

karamolabinbon said:
nasıl bi yer oldu paticik serverı

e hep böyleydiki, ortamı kendine uydurmaya çalışcağına ortama uymayı dene veya beğenmiyosan konuşmaları umursama veya...

eheh arkadaşın bahsettiği geyiğide hatırladığım kadarıyla isimleri rencide ederek yazıyım.

utterable-: kodummuhoplar kızmısın
kodummuhoplar-: kız olsam napıcaksın
füksantar-: cinsel ilişki bıdı,bıdı..
aradan başka biri-: neslimi devam ettircem bıdıbıdı..

arkadaş bu muhabbete alındı seviyemize laf etti çıktı. ardından gittikten sonra ben kız olsam bana naparsınız dedim aldığım cevaplar beni serverdan çok soğuttu açıkçası.

Ne bu Ahmet senmi bir de konusştun , hiç yakışmadı valla sana :) G3NK'yı bıraktık efendi 2 adam vardı onlarda bozulmuş. Açılmamış çiçek çocuktun sen daha :)
Mesaj tarihi:
elesso said:

karamolabinbon said:
nasıl bi yer oldu paticik serverı

e hep böyleydiki, ortamı kendine uydurmaya çalışcağına ortama uymayı dene veya beğenmiyosan konuşmaları umursama veya...

eheh arkadaşın bahsettiği geyiğide hatırladığım kadarıyla isimleri rencide ederek yazıyım.

utterable-: kodummuhoplar kızmısın
kodummuhoplar-: kız olsam napıcaksın
füksantar-: cinsel ilişki bıdı,bıdı..
aradan başka biri-: neslimi devam ettircem bıdıbıdı..

arkadaş bu muhabbete alındı seviyemize laf etti çıktı. ardından gittikten sonra ben kız olsam bana naparsınız dedim aldığım cevaplar beni serverdan çok soğuttu açıkçası.

Ne bu Ahmet senmi bir de konusştun , hiç yakışmadı valla sana :) G3NK'yı bıraktık efendi 2 adam vardı onlarda bozulmuş. Açılmamış çiçek çocuktun sen daha :)
Mesaj tarihi:
0ne said:

Benim buraya giriş nedenim todesengel patide oyun oynarken onun yanındaki makinadan onu izlememdi.Sonra bi acc birde bnet acc si.İlk oyunumda host kurdum zaten sonra sonra tanıdılar.

aha
  • Yeni Oluştur...