roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 harbi amele dolma olayı enteresandır, hadi karşı cins ekliyo beğenmiştir falan diyip ignore atıyoruz hemen ama abi erkek niye ekliyor tanımadığı adamı ben onu çözemedim hala. RedallHoor said: AMA BU AYLARDIR VARDI !!! ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Brigand said: Bende iğrenenlerden iğreniyorum. -de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hayırlısı hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 PrudenT said: Brigand said: Bende iğrenenlerden iğreniyorum. -de ayrı. Ayrı tabi, gece 02:01 sularında pek dikkat edesim gelmemiş karanlık karanlık. roket adam said: harbi amele dolma olayı enteresandır, hadi karşı cins ekliyo beğenmiştir falan diyip ignore atıyoruz hemen ama abi erkek niye ekliyor tanımadığı adamı ben onu çözemedim hala. Hahahah aynen, kesin geliyo haftada bi erkekten ekleme talebi. Sanırsam etrafımız ibne doluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bu çocuk karizma,okulda popüler,zengin vs vs ekleyeyim arkadaşımın arkadaşı olarka görürüm karıları onları da eklerim. diye düşünüyorlar sanırsım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar