Thiras Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Daemir said: Thiras tanışıyor muyuz? İzmire dönücem falan diyince, tanıdığım thiras adlı eleman da izmirdeydi, ondan soruyorum. anahtar kelime: mud Evet o Thiras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Pıtık said: Net ortamında bulman zor diye düşünüyorum...insanlar hem reelden tanımadıkları hemde elinde pompalı tüfek tutan biriyle ev arkadaşlığı yapmaz :). Ama bence kriterlerin az çok makarnada olsa yemek yapabilen, bulaşık yıkıyabilcek vs. bu tarz olmalı. Çünkü aynı evde yaşıycan neticede iş bölümü olucaktır. Bulaşıklar için günleri paylaşmanız, ev temizliğinde iş bölümü yapmanız gerekir yoksa dinlediği müzik türünün sana bi getirisi yada götürüsü olacağını pek düşünmüyorum :) Ben bundan 4 yıl önce,ev arkadaşımı paticikten bulmuştum... 2 sene aynı evde kaldık.hala da iyi arkadaşız görüşürüz,velhasıl severiz birbirimizi... Çok da iyi anlaşmıştık... Ev arkadaşlığı ortam arkadaşlığına benzemez,çok iyi takıldığın bir adamla ev de anlaşamayıp kanlı olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Thiras said: xunn said: Tek kişi mi arıyorsun bu arada? 1, 2 veya ev büyükse 3'ün yanına +1 olarak gelebilirim. Biz şimdi iki kişiyiz, beşiktaş istiyoruz. Gerekirse +adam alırız paramız yetmezse. Ev ferah olsun istiyoruz ayrıca. Ps: Çok harika adamlarız, ÖM'den şöyle bir yoklaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Thiras said: Daemir said: Thiras tanışıyor muyuz? İzmire dönücem falan diyince, tanıdığım thiras adlı eleman da izmirdeydi, ondan soruyorum. anahtar kelime: mud Evet o Thiras. istanbulu kazanman iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hazır topak açılmışken şişlideki evime okuyan/çalişan bayan arkadaş arıyorum ben de. aslında yalniz kafam rahat, masrafları da idare edebiliyorum ama aramaya baslasam iyi olur. ayrıntılar için mesaj atiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 XUNN o olmazsa beni alın canım ewe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar