Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

yıllardır gördüğüm en donuk ve yapaylık hissi veren grafikler, tebrik ediyorum kendilerini 1gig vram'li kartlarda bu hissi tekrar yaşayabildikleri için.

pc gaming lazımsa wl2'ye bakın, herşeyi döndürüp çevirebiliyorsunuz. bu yukardaki video ise çocukluğumdaki açılınca içinden karton ev çıkan kitapları hatırlattı lol.
Sosyal ağlarda paylaş

wl2 güzel ama standart 3d oyun. öyle ne ekstra bir teknoloji ne de ekstra bir sanat var. şu eternity videosundaki güzelliği göremiyorsan, hissedemiyorsan hakikaten birşeyler yanlış gitmiş çocukluğunda. okul gezisi müzeye falan giderken seni otobüste mi unuttular nedir sdfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanat deyince aklına sırf tablo gelen insan mısın lol. Heykel de sanat. Etrafında turlayabiliyorsun, böyle dümdüz değil.

Bilgisayar oyunları heykel ile resmi birleştirebilmeli. Sırf tablo çizmek marifet değil. Kağıt kalemle oynarım yoksa pc'ye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

heykeli görünce tabloyu atan insan mısın.

bob ross karşında olsa "bu ağaçlar dağlar fena değil ama heykelini yap sen bunun daha iyi" diyecekmişsin. adam da seni önce spatulayla sonra paletle dövermiş yemin ediyorum sdfd. mezarında döndürdün büyük ustaları. şurada van gogh olsa sırf yazdıklarını tercüme ettiklerinde duymamak için öbür kulağını da keserdi.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

heykeli görünce tabloyu atan insan mısın.

bob ross karşında olsa "bu ağaçlar dağlar fena değil ama heykelini yap sen bunun daha iyi" diyecekmişsin. adam da seni önce spatulayla sonra paletle dövermiş yemin ediyorum sdfd. mezarında döndürdün büyük ustaları. şurada van gogh olsa sırf yazdıklarını tercüme ettiklerinde duymamak için öbür kulağını da keserdi.

http://www.youtube.com/watch?v=rql3x7Mybgo
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, o yüzden bilg oyunları ikisini birleştirmeli başarılı sayılabilmek için demişim. Gene kendi kafanda çarpıtıp söylenmeyen hayali birşeye cevap yazmışsın lol.

15 yıl önce hafi teknoloji yetmiyordu da şuna hala övgü dizebilmek cidden tarifsiz bir vaziyet. Yapaylık hissi doruk yapmış, adeta bir uncanny valley durumu.

Adam bir de "bakın sahneye aslında karton gibi ehe ehe" diye göstermiş ahah. Anladık zaten görstermeden de, anlayamamak için derinlik algısı henüz yerleşmemiş bebek filan olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben orada suyun çekildiğini, heykelin formu üzerinde ışığın yarattığı etkiyi falan gördüm. üzerine yetmedi adamın gölgesinin kayalarda şekil değiştirdiğini farkedip sordum falan. sen sadece 15 senelik oyun görmüşsün. 15 senede derinlik algında bir gelişme olmamış hatta sayende occulus rift kickstarterında klinik vakalarda faydası görülmüştür diye ekleyebilirlermiş. sana 3d de yetmez. ilerde 4d-5d falan of of. "Cameron kokulusunu yaptı hikaye patato olsa da olur önemli olan aksiyon" diye gezecek adam forumda bakın yazıyorum, 2023'de alıntılarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

işte efektleri basmışlar infinity üzerine, onu da basmasalardı siz yine beğenirdiniz gerçi. öyle bir anlatıyorsun ki en son 2003'te filan oyun oynadın sanacak duyan lol.

derinlik algısı upgrade yiyen birşey değil, ya vardır ya da yoktur. bu gösterdikleri sahne veremiyor, verememe sebebini de göstermiş zaten adam. fizik kanunları, ışığın işleyişi filan değişmediği sürece o şekilde derinlik hissini veremezsin zaten çünkü hareketli sahne. ss çekip koduklarında sırıtmadı ama oyun içinde, hareketli videoda sırıtması kaçınılmaz.

yıl 2013, hala 3d nedir ve düzgün kullanılınca neden iyidir anlayamayan insan var forumda ya. bir de optimizasyon önemli filan diye geçinen adamlar bunlar. fps say dur sen ancak onu anlarsın 3d'den heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...